{Kapitel 40}

2.4K 32 4
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Just nu står jag utanför Noahs gänghus och ska överraska honom. Sarah står jämte mig och vi har precis packat in allt i bilarna. Sarah, Ally och Dylan ska åka med varandra och jag, Harper och Noah.

Både Dylan och Noah är inne och jobbar så hi ska överraska de. Vi går in och smyger upp till Noahs kontor. När jag försiktigt öppnar dörren ser jag att Noah står med ryggen till och Dylan framför honom. Ingen av de ser oss så vi smyger försiktigt fram. När Dylan får syn på oss visar vi med armarna att han inte ska säga till Noah att jag står bakom honom.

"Gissa vem?" säger jag samtidigt som jag lägger händerna för Noahs ögon.

Han svarar inte utan vänder sig direkt om och ler stort mot mig när han får syn på mig.

"Älskling! Vad gör du här?" Han kysser mig passionerat innan ger mig en stor kram.

"Jo, jag och Sarah kom hit för att överraska er! VI SKA DRA TILL SVERIGE!" Jag hoppar glatt upp och ner som en femåring.

Noah och Dylan tittar förvirrat på oss.

"Har ni bokat biljetter?" Dylan tittar på Sarah som nickar.

"Och hotell, vi alla ska åka! Vi har redan packat åt er och barnen sitter i bilen så kom nuuuuu!" Jag drar med Noah och han skrattar till men följer efter och strax bakom oss går Sarah och Dylan.

Noah pratar lite med några killar från gänget innan vi äntligen ger oss av. Vi sitter och pratar om allt möjligt och helt plötsligt är vi framme på flygplatsen. 

Vi checkar in oss och våra bagage. Sen väntar vi ett tag på att våran gate ska öppna och när den äntligen gör det kliver vi på flygplanet mot Sverige.

Några timmar senare...

Vi kliver äntligen av planet och hämtar våra bagage. Vi har hyrt två bilar som vi ska använda de veckorna vi är här så vi packar in våra grejer i bilarna och åker.

Vi kommer fram till hotellet som jag och Sarah har bokat till oss och packar upp våra saker. Vi har pratat med Sarahs föräldrar och de ska ta hand om barnen medans jag, Sarah, Dylan och Noah ska ut på klubben ikväll.

Sarahs föräldrar var på Sarahs bröllop men jag hade inte riktigt chansen att prata med de.

Helt plötsligt är klockan åtta på kvällen och vi har precis lämnat Ally och Harper.

Allisons outfit👇🏻

Allisons outfit👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sarahs outfit👇🏻

Vi åker mot klubben i en taxi och jag lutar mitt huvud mot Noahs axel samtidigt som jag håller hans hand

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi åker mot klubben i en taxi och jag lutar mitt huvud mot Noahs axel samtidigt som jag håller hans hand. När vi väl är framme kliver vi ut och går direkt in.

Jag och Sarah pratar lite om minnena från den här klubben eftersom det var här vi firade min artonårsdag.

Vi dricker medans killarna låter bli av någon anledning. Och plötsligt får jag syn på ett välkänt ansikte. Sam.

Vi får ögonkontakt och han kommer fram till mig.

"Hej! Det var länge sen!" Säger han samtidigt som han drar in mig i en kram.

"Hej! Ja det var det verkligen! Hur mår du?" Jag ser hur Noah tittar på oss från baren med en bekymrad och kanske även lite irriterad blick innan han ställer sig upp och kommer mot oss.

"Jo jag mår bra! Själv?"

"Jo det är bara finfint!" Jag känner hur någon lägger sin arm om min smala midja och tittar åt sidan där jag ser Noah.

"Babe, vem är det här?" Gud, han är så avundsjuk.

"Det här är mitt ex! Sam! Vi gjorde slut en vecka innan jag flyttade till USA!" Jag skrattar till och detsamma gör Sam. Jag skrattar mest för att han är en idiot, med tanke på att när han fick reda på att jag skulle flytta till USA så flippade han och var direkt otrogen.

"Gud, du var nog min första riktiga flickvän! Fyfan vad jag saknar de tiderna då jag brukade ta dig så jävla hårt! Och eftersom du var så ledsen över det med dina föräldrar lät du mig göra vad jag än ville med dig, för att glömma. " Jag känner hur Noah stelnar till och även jag blir lite förvånad. Hur lite respekt får man lov att ha i kroppen?

"Gud, jag blir hård bara jag tänker på hur du skrek och stönade mitt namn! Och den där kroppen, herregud vad jag saknar den under mig. Du har till och med blivit snyggare under dessa åren!" Fortsätter Sam och jag kan bokstavligen känna Noahs ilska.

"Trevligt att träffas 'Sam' men nu måste vi tyvärr gå! Hejdå!" Noahs röst är hård och irriterad.

Vi lämnar Sam kvar mitt på dansgolvet och går för att leta upp Dylan och Sarah. När vi väl hittar de bestämmer vi oss för att åka hem.

Vi ringer hit en taxi och det tar inte lång tid innan den kör upp framför klubben och vi alla hoppar in. Noah säger ingenting under hela resan till hotellet utan tittar bara ut genom fönstret och eftersom det är ganska sent så bestämmer vi oss att barnen skulle sova över hos Sarahs föräldrar.

När vi väl är framme vid hotellet säger vi hejdå till varandra eftersom Sarah och Dylans rum är tre våningar under vårat. Jag och Noah åker upp till vårt rum och sekunden dörren till rummet stängs hör jag hur Noah låser och plötsligt är jag upptryckt mot dörren.

"Du kanske skrek och stönade Sams namn när han 'tog dig så jävla hårt', men det ända som kommer höras ikväll är mitt namn när jag tar dig hårdare än någonsin." Viskar Noah i mitt öra och jag sväljer hårt innan jag snabbt lutar mig fram och slår ihop våra läppar.

One last touchWhere stories live. Discover now