{Kapitel 29}

2.7K 27 5
                                    

ALLISONS PERSPEKTIV

Jag vaknar upp av att min väckarklocka ringer och jag vänder mig om för att stänga av den men det tar stopp halvvägs. Juste, jag glömde att min mage är i vägen. Jag sätter mig upp i sängen och stänger av väckarklockan. Klockan är nu runt 09;30 och om ungefär en halvtimme ska jag börja köra mot köpcentret där jag ska möta upp Sarah.

Jag sätter på mig en tight, grå klänning som går ungefär till mitten av låten eftersom det är ganska varmt och tar sedan en vit jeansjacka över. Jag plattar snabbt till mitt hår och lägger på lite mascara och fixar till mina ögonbryn lite innan jag hoppar in i min svarta Range Rover som jag fick utav Alec och börjar köra mot köpcentret.

〰️〰️〰️

Efter två timmar är jag ensliges framme. Vi bestämde att vi skulle träffas inne i köpcentret vi Espresso house. Så jag går in och när jag kommer fram ser jag fortfarande henne inte så jag sätter mig och väntar en stund. Efter bara några minuter ser jag Sarah komma bärandes på en barnstol där det satt en liten flicka. Hon kramar mig utan att jag ställer mig upp och hon har fortfarande inte sätt min mage.

Efter att vi har beställt börjar vi prata om allt möjligt. Enligt henne så verkar Noah ovanligt taggad på deras bröllop och jag är också väldigt taggad. Vi pratar om allt möjligt. Och hon berättar att Dylan sa igår att han ville ha fler barn och Sarah vill också det så det kommer förmodligen försöka efter bröllopet.

Jag känner hur jag blir lite varmare om kinderna när vi kommer in på ämnet barn. Jag vet ju inte hur jag ska berätta för henne, och hur kommer hon reagera?

"Rodnar du?" Hon tittar roat på mig.

"Eh, va nej?" Jag tittar ner i bordet och hostar till lite lätt.

"Du, jag har en sak att berätta..." Jag känner hur jag börjar bli nervös och hur mina händer börjar svettas. Jag möter hennes förvirrade blick.

"Du vet när jag sa till dig att jag åkte för att min brors flickvän skulle föda?" Jag blir mer och mer nervös.

"Jaaaa..?"

"Det var typ inte hela sanningen... jag hade blivit full kvällen innan och sagt massa saker till Noah och sedan hade vi sex..." Jag tittar upp och ser hur Sarah tittar på mig med uppspärrade ögon.

Jag sväljer hårt innan jag skjuter ut stolen så att min mage inte längre göms under bordet och ställer mig upp.

Jag tittar först ner på mina händer som håller på att svettas sönder innan jag tittar på Sarah som har hakan släpandes i marken. Hon blinkar snabbt några gånger innan hon hostar till.

"Är- är du säker på att det är Noahs?" Frågar hon med en förvånad röst.

"100%." Hon ler lite svagt.

"Vad är det?" Frågar jag oroligt.

"Jag kan inte fatta att du är gravid, DU SKA HA EN BEBIS!" Hon spricker upp i ett stort leende och ställer sig upp för att krama mig.

"Jag vet, det är sjukt! Tänk att det växer en människa här!" Jag pekar på min mage efter att vi har släppt kramen. Hon skrattar till och vi sätter oss igen.

"Men jag har ett problem, jag har inte köpt NÅGONTING. Inte en ända sak..." jag skäms med tanke på att det är mindre än två månader kvar tills bebisen kommer och jag har inget förberett.

"Men det löser vi, vi kan köpa allting idag... har du ett rum hos din bror som du ska göra till en barnkammare?" Jag nickar och hon nickar svagt för sig själv samtidigt som hon tittar åt sidan, det hon för varje gång hon tänker.

"Vad sägs om att vi handlar allt vi behöver. Färg, möbler, kläder, allt och åker hem till dig. Och eftersom det är fredag kan jag och Ally stanna hela helgen hos dig och sova över så kan vi fixa barnkammaren och så åker vi hem på söndag!" Föreslår Sarah och jag ler stort!

"Om det är okej för dig så!" Hon nickar stort och dricker upp det sista av sin frappe.

NOAHS PERSPEKTIV

Jag sitter med Dylan och sorterar lite papper som har med olika uppdrag att göra. Även om det inte verkar så, så är det faktiskt ganska jobbigt att vara i ett gäng. Och det värsta är att det inte finns någon återvändo, enda utvägen är döden.

Plötsligt ringer Dylans mobil och han svarar.

"Hej Älskling!" Säger han glatt och ser jättelycklig ut. Det är äkta kärlek, han blir den lyckligaste mannen på jorden av att bara höra Sarahs röst. Jag önskar att jag bara kunde ringa Allison när som helst.

"Aha okej, men det blir nog toppen! Ja det så kul, och ring om det är något! Älskar er!!!" Han lägger på med ett stort leende och lägger ner mobilen i fickan igen.

"Var det nåt speciellt?" Han skakar på huvudet.

"Nä, ehm, jag sa aldrig det till dig igår men Sarah åkte för att träffa Allison idag och hon ringde nu för att säga att hon stannar hos henne hela helgen. De skulle tydligen göra något stort som är, och jag citerar, supersuperduper hemligt." Han ler än en gång.

"Varför sa du inte att hon skulle träffa henne?" Jag får svårt att andas. Jag kunde träffat henne idag!

"Lugn mannen, jag vet inte vart hon bor eller är, jag vet bara att Sarah vet det. Hon lämnade ett brev till Sarah med information om bart hon bor och hur Sarah ska få tag på det men Sarah memorerade det och brände brevet." Något sjunker i min bröstkorg och jag blir lite smått yr.

Är det såhär det ska kännas att vara utan någon man älskar? Kom ihåg Noah, det är bara sex månader kvar tills du får träffa henne och berätta hur du känner.

One last touchWhere stories live. Discover now