Kapcsolatfelvétel 1.0

1K 45 17
                                    

Jó estét mindenkinek!

Ennyi lett volna a saját Útvesztő-trilógiám első része. Nagyon felpörögtem itt a végén, de igazság szerint ilyen ihletre vártam eddig, mint ez, hogy a lehető legjobban meg tudjam írni ezt a befejezést. Remélem, tetszett nektek és buzgón vártok majd a folytatásra.

Ha már folytatás; nem tudom, mikor és hogy fogom elkezdeni. Azt viszont elárulom, hogy senki se lepődjön meg (párszor már elmondtam kommentek formájában, de most itt is leírom, hogy mindenkinek világos legyen), de én a FILMEK alapján fogok írni innentől kezdve. Azért nem hagyom figyelmen kívül a könyveket, igyekszem a két történetet összemosni, hogy a legtökéletesebb Útvesztő élményt kreáljam, de a lényeg, hogy mostantól a filmek nézve spekuláljatok arra, mi történhet még a történetben. 

Nem tudom, ki hogyan vélekedik, nekem az a véleményem, hogy a filmek jobbak, mint a könyvek. Ezzel nem leszólni akarom James Dashner munkáját, csupán nekem személy szerint jobban tetszett a film története, mint a könyvé. Legalábbis az konzisztensebb volt, de ez csak az én véleményem, nem kell velem egyetérteni. Azért remélem, hogy ez nem vet vissza titeket abban, hogy tovább kövessétek Lucyék kalandjait.

A helikopter ugyanis nem áll meg, hanem repül a Perzseltföldre, hogy a Tűzpróba során a végsőkig kényszerítsék a tisztársakat. Amint tudok, jelentkezem a folytatással, addig is az uborkaszezon során nyugodtan leírhatjátok a véleményeteket a sztoriról, és kérdezhettek tőlem bátran, addig, amíg nem spoiler. Mert olyat nem fogok mondani. Ne is próbálkozzatok.

Viszlát a Scorch Trials - Return of the Angel című könyvemnél, a második résznél!
Anna

Utóirat: Ennyi spoilert adok nektek belőle, hogy elmondtam a címét. De nincs több!

The Maze Runner: Angel in the MazeWhere stories live. Discover now