Veryansın

14.6K 967 211
                                    

Yalnızca benimle kalın! BENDEN GITMEYIN!

Kendimi dedikoducu kadınlara benzetsemde Bade beni anlıyordu. Ailemizin yeni  üyesi Zeynep'i çok sevsemde diğer üye  olan Hira'yı sevmemiştim.  En çokta getirilerini sevmemiştim.

"Sen sevmedin mi?"

"Bade sorun sevip sevmeme değil. Kızı  görmüyor musun? Iki ağabeyinide ilk  günlerden  avucunun içine aldı. Her şeyi  geçtim. Yılların  dostluğunu tek kalemde sildirdi."

"Lina açık olmak gerekirse bende sevdim. Yüzündeki yılların acı dolu birikintisi sayilmazsa fazla naif bir kız. Umarım en kısa sürede normal yaşantısına döner." Ben hiçbir şey  ummak istemiyordum. Geldiği  ilk gün  Kartal ile aramızın açılmasına sebep  olmuştu. Onun yüzünden Kartal ilk günkü soğuk günlerine dönmüştü.

Bebek ziyaretimiz bittiğinde eve dönmüştük. Kartal yine kardeşinden kopmamış bende odama çıkıp geceliğimi giymiştim. Ben saçlarımı tararken sonunda beyimiz odaya teşrif etmişti. Kartal üstünü değişip yatağına girdiğinde bende ellerimi kremleyerek ışıkları kapattım.  Gece lambası eşliğinde yatağa girdiğimde Kartal'ın gözü  üstümdeydi.

"Bu akşamki  tavrını  asla unutmayacağım. Bana dargın  dahi olsan ben senin karınım bebeğinin annesi..."

Kartal yatağında doğrularak  bana döndü. "Hangi tavır  ben sana nasıl davrandim ki unutmaycaksın." Bir de bilmiyor ayağına  yatıyor  ya Bade bile aranizda sorun mu var diye  sordu.

"Bana bilinçli  yapmadığını  söylemezsin bütün  gece bana surat  asıp benimle ters şekilde  konuştun..."

Kartal  kaşlarını çatınca acaab bilinçli yapmadı mi diye düşündüm. Kartal ellerimden  tutunca " Aramız nasıl bir sorun olursa olsun  ben sana sırtımı dönmem. Sen benim hayatımsın. Ne seni ne de bebeğimizi  unuturum. Aklımda da fikrimde de her daim siz varsınız."

"Ya öyle mi bana yalnızca Hira varmış  gibi geldi."

"Lina senin o kızın  ne tür  acılar  çekmek  zorunda kaldığına dair en ufak  bir fikrin var mı?" Elbette  vardı onun adına üzülüyordum da "lütfen biraz da olsun empati kur. Kardeşim korkuyor insanların  ona canavar  gibi  bakmasından sevilmemekten ölesiye  korkuyor... Neden anlamak istemiyorsun  yaşadıkları  kolay şeyler  değil. Ben karım olarak  kardeşime  destek  vermeni istiyorum."

"Veririm... Ben destekte veririm yanında da olurum. Ricaediyorum sende Raşit'i affet. O da bir şekilde  seni kardeşini  korumak istemiş. Lütfen!"

Kartal uzanıp boynumdan  öptüğünde "Yalnızca  senin güzel  hatrin için düşüneceğim tamam mı?" Demiş  dünyalar da benim olmuştu.

"Canım  kocam  seni çok  seviyorum. Söz  veriyorum her şey  güzel olacak..."

Kocamla barışınca sanki üstümdeki bütün  yükler kalkmıştı. Onu canım  gibi  seviyordum. Ondan  aldığım  sözle ve de verdiğim  sözden ötürü sabaha neşeyle  kalktim. Ilk iş olarak hep beraber kahvaltı  yaptık. Hira'ya alışverişe  çıkalım dediğimde kabul  etmemişti. Bende onun için  bir dünya  şey  sipariş vererek  onu baştan  sona değiştirmek istedim. Bu yüzden en çok elbise tarzi şeyler siparis verdim. Amacım  onu  hanim hanımcık  göstermekti.

"Yenge  sence  bu fazla açık  değil mi?" Ayağa kalkip yanına gittiğimde  "Bence abim görmeden  çıkaryim."demişti. Bence bu kız  gerçekten  naif hanım hanımcıktı. Öyle ki çıt kırıldım  bir kişiliği  vardı.

"Tatlım  dön ve aynaya  bir bak harika  görüyorsun. Senin  giydiğin her şey  yaşına  sana uygun şeyler  bana güven."

"Yenge  ben yara izimle ne giyersem giyeyim hatta altından  elbise dahi  giysem  bana yakışmaz." Kartal haklıydı  onun  yalnızca sevgiye ihtiyacı  vardı. Ah canim kocam kim bilir kardeşi için  ne kadar da çok üzülmüştür.

YARA İZİ  🚬 BIZE SEN KALA 2Where stories live. Discover now