FİNAL - LİNKAR

27.3K 1K 292
                                    

DENİZ TEKİN - BENİ VUR BENİ ONLARA VERME

"Bozuk, yeter artık!"

Ay, delireceğim be köpek bırakasana beni! Bir kez daha ayağimı silkiledim ama yok köpek bana mısın demiyor. Hayır, sen ara bu kadar büyüdünde seninle baş edemez hale geldim ki? Lina köpek kaç aylık oldu o büyümeyecekte sen mi büyüyeceksin. Ondan kurtulmak için ayağımı bir kez daha çekiştirdim fakat bir inat beni bırakmıyordu.

"Arıza bak oğluna  bir şey  söyle beni bıraksın!" Arıza yatmış  başını da ayağının üstüne koymuş  vaziyette bize bakıyordu. Sen ki ilk zamanlarda  benden ölümüne nefret eden köpek, nefretini oğlunuda bulaştırdın. "Bozuk bırak artik,söz  veriyorum bir daha size yemek falan getirmem." Pantolunuma et kokusu falan mı sindi de beni bırakmıyordu. Gücüm tükenince kendimi kendimi çimene bıraktım. Yok böyle oturup onun yorulmasıni bekleyeceğim.

"Hayatım  sen orada ne yapıyorsun?" Ah benim kocam. Imadadima nasıl yetiştin bilmezsin. Arkamı dönünce  elimi kocama doğru uzattim.

"Kartal beni kurtar!" Kartal adımlarını hızlandırırken ne olduğunu sordu. "Bozuk, karımı hemen bırak!"

"Kartal şimdi  ağlayacağım beş dakikadir böyle. Dişlerini  geçirdi pantolonuma bırakmıyor. Ne olur kurtar beni." Bir kez daha kurtar dediğimde Kartal köpeği  tutarak geriye doğru çekti. Bozuk, bırakmak yerine  dişlerini  gösterek  hırıldamaya başladı.

"Bu onu sinirlendirdi, acaba canı  falan mı yanıyor. Dişlerini pantolonuma geçince orada öylece kaldı mi kı?" Kartal küfür ederek bu defa eliyle ağzını açmaya çalıştı fakat başarılı olmayi geçtim onu daha çok sinirlendi.  Ondan kurtulamayacağımi anlayinca kendimi çimenlere bırakıp mavi gökyüzüne baktım.

"Lan köpekoğlu köpek  sen karıma aşık oldunda ondan mı bırakmıyorsun? Ben seni öldürmez miyim?" Kartal belinden  silahı  çıkartarak köpeğin  kafasına dayadi. Neye uğradığımı anlayamadan korkuyla yerimden sıçrayıp elinden  tuttum.

"Kartal saçmalama ne yapıyorsun köpek silahtan  ne anlasın..."

"Dua et hayvan haklarına saygılı bir adamım... Cezmi... Cezmi..." Hırıldayan köpeğe  gülümserken artık beni dişlemesinden korkuyordum. Cezmi  buyurun  diyerek  koşup geldiğinde  Kartal bir kez daha bağırdı. "Mutfağa  koşup et kaptığin gibi geri gel. Acele et bu it karımı ısırirsa seni vururum." Cezmi tamam, demesiyle koşarak gitti.

"Sana gelecek olursak küçük hanım bir bu itin yanina yaklaşmayacaksın." Tamam, canım sen beni kurtar bir daha arka tarafa bile uğramam. Kocama gülümseyerek baktığımda o da hırlayan köpeğe bakmaya devam etti. Cezmi koşup geldiğinde eti Kartal'a uzattı.

"Seni bıraktığı anda uzaklaş." Tamam, der gibi başımı salladığımda Kartal köpeğe eti koklatıp uzağımıza attı. Bende can havliyle  kalkarak bir kaç  adımla  koşup kendimi  kurtardım. "Bu itin ipini kısalt." Kartal  yanıma geldiğinde boynuna sarılarak seni seviyorum, demiştim. Kartal beni kendinden ayırarak  arkasina baktı.

"Eve gidelim ben seni daha güzel seveceğim." Olur dediğimde  elimden tuttu. "Önce ellerimizi yıkayalım."' Yine olur, dediğimde  elele tutuşarak eve girdik. Mutfağın yanındaki lavaboya  girdiğimizde ikimizde aynı anda elimi yıkayarak  yine aynı  havluyla ellerimizi kurulamaya çalıştık. Kartal tuttuğum  havluyu  çekiştirince ona yaklaşmıştım. Bana muptelası olduğum öpücüklerden birini verirken odamıza gidelim, demiş  bende  birkez daha olur demiştim.

Lavabodan elele çıktığımızda direkt yukarıya çıkacaktık ki ani fern sesiyle bana kal geldi. "Misafir mi bekliyoruz." Hayır, dediğimde kapıya doğru yöneldik. Açık kapıdan ilk önce  Okan hemen ardından Hira girdi. Okan kolundan sıkıca  tuttuğu Hira'yı bize doğru savurup bıraktığında Kartal'ın kolundan tuttum.

YARA İZİ  🚬 BIZE SEN KALA 2Where stories live. Discover now