Bölüm 34

15.5K 991 222
                                    

2 Ay Sonra...

"Kartal!"

Onun bu saatte evde ne işi  vardı. Oysa sabah erkenden çıkıp  geç  geceleğini söylemişti. Kartal cevap  vermeyince arkasından  dolarak yanına oturdum. Başıni eğmiş yere bakarken içim  cız  etmişti. Onu  uzun zamandır böyle  görmedim  diyebilirdim. Yüzünü görmek için başımı eğerek  yüzüne  bakmaya  çalıştım. Kartal  ani bir hareketle doğrulup  arkasina yaşlandığinda neyi olduğunu  bir kez daha sordum.

Kartal  boş  gözlerle karşı tarafa bakarak konuşmaya  başladı. "Lina bugün  hayatımın  şokunu yaşadım. Öyle ki geçmişten  gelen bir iz beni derinden  yaraladı." Söylediklerinden hiçbir şey  anlamamıştım. "Lina  galiba benim bir kardeşim  var."

"Ne!"

"Pardon yanlış  oldu galiba  bir ağabeyim var diyecektim." Nasıl olur derken  Kartal bugün  başına  gelenleri daha doğrusu  nasıl  öğrendiğini anlamıştı. Anlattığını göre  bir kadın  ona gelerek  öğrendiği  gerçekleri  anlatarak avucunu  saç  telleri bırakmış.

"Benim anladığım şey  bu dediğin  adam babanın ve kız kardeşinin  katili olan adamın  oğlu  mu?" Beynim eror vermekte  haklıydı. Babası  ve  bu katilin karısı  bir ilişki  yaşamış  ve oğulları  mı olmuş. Elimi ağzıma  götürerek "Aman Allah'ım baban bu yüzden mi öldürüldü. O adam bir şekilde ilişkilerini öğrenip  babanı  bu yüzden mi katletti?"diye hayretle sormuştum.

"Sana anlamadım  ama kansız  karısınıda öldürüp  yıllarca  herkes bunu saklamış... Lina  beni şüpheye  düşüren  en büyük  kanıt  bu... Bu yüzden  ne yapacağımı  hiç bilmiyorum." Dizlerimin  üstünde  yükselerek  kollarımı boynuna doladım.  Kartal da elini  belime götürdügünde düşündüklerimi hazmetmeye çalıştım. Bir adam nasıl  olurda karısını vahşice öldürürdü.

Kısa bir süre  öyle  kaldıktan  sonra aklımdakileri toparlyarak ellerinden tuttum. "Peki, sen yaptın  test yaptırdin mi?" Başını  olumlu anlamda salladığında sonuç  pozitif  çıkarsa  ne yaparız  diye düşünmüştüm. Benim bilmediğim bir yerde abim falan olsa kesin kriz  geçirirdim. "Şu  bahsettiğin Doğan'in olanlardan haberi  yok muymuş?

"Söyledim ya Lina, o Metin alçaği yemediği için  gelinine anlatmış. Kadın  de kocasından  gizli saklı  saçını  kesip bana geldi. Benim anlamadığım siz kadınlar hep böyle  misinizdir? Illa eşlerinizden gizli saklı  işler  yapmak zorunda mısınız?"

"Neden hep topları  bana yönlentiyorsun ki ben senden gizli  saklı  ne yaptım." Tamam canım  bebeğimizle beraber  arkasindan ufak tefek  şeyler  çevirmiş  olabilirdik ama onlar çok  masumune şeylerdi.

"Neyse sonuc çıkınca  haber verecekler sen yaptın  kahvaltıni yaptın mı? Yoksa şimdiye kadar uyuyor muydun?" Alt  dudağımı dişlerken  azara hazıdim.

'Kocacım  sen gittikten  sonra uyuyakalmışım hem bak ben hamileyim bebeğimiz  beni  çok  yoruyor  benimde her daim uykum geliyor," Başını olumsuz  anlamda sallayarak elimdem çekiştirerek ayağa  kaldırdı. Artık  canı ne kadar sıkkınsa benimle uğraşmamıştı.

Iki gün sonra ise sonuçlar  çıkmıştı. Kartal direkt beni arayarak  ne yapmamı sordu. Bende git demiştim. O adam  ağabeyi ise gitmesi lazımdı. Onunda her şeyi  bilmeye  hakkı  vardı. Yerimde durmazken ablam  ne olduğunu  sormuş  bende ablam ve yeğenimi öperek  evw dönmek  için  yanlarindan ayrılmıştım.

YARA İZİ  🚬 BIZE SEN KALA 2Where stories live. Discover now