Tatlı gülüş

15.1K 941 209
                                    

Nilipek - Gözleri aşka gülen

"Sen söylediklerimi anladın değil mi? Bu gece  ne yaparsa yapsın ağzıyla kuş dahi utsa ona taviz vermek. Kendine yaklaştırma tamam mı?"

"Yenge  zaten aynı yataklarda yatmıyoruz ki? Sırf yara izim kayboldu diye üstüme  atılayacak hali yok."

"Of, sen çok biliyorsun abisi kılıklı."  Okan bizden tarafa gelince  söylediklerimi sakın unutma diye bir kez daha uyarı çektim. "Gidelim mi?" Iyi gidin evde ne var bilmiyorum ki sabahtır gidelim diye kızın gözünün içine  bakıyor.

"Yengecim yine görüşürüz abime dikkat et olur mu?" O iş bende diyerek çok sevdiğim görümceme sarıldım. Okan iyi geceler dediğinde yüzümü buruşturarak iyi geceler dilemiştim.

Onların ardından  ablam yanıma gelerek bizde gidelim  demişti. Neden gitmeyin  desemde gözüyle  Raşit'in kucağında uyuyan Aysima'yı gösterdi.  "Aysima çok şanslı kendine gerçek bir baba buldu." Elimi ablamın karnına götürdüğümde "Mutlu musun?" Diye sordu,

"Mutluyum ablam Kartal, kalbime denk düştüğü günden itibaren ben hem mutluyum. Biliyor musun ilk defa bizi hissettim. Artık biz olduk, ikimizin sevgiyi  yaralarımıza merhem olacak."

"Sen muluysan bende mutluyum." Ablamı öptüğümde Raşit'te yanıma gelerek burnumu sıktı,  "Yine gelin."dedigimde olur, demişlerdi. Insaların sevdiklerinden başka kimi vardı ki?

"Evet, sonunda başbaşa kalabildik." Kartal arkamdan sarıldığında elini tutarak gözlerimi kapattım. Boynuma öpücük bıraksa da geri çekilmeyen Kartal odamıza gidelim mi diye sormuştu.

"Olur sevgilim sana sarılıp  uyumayı çok  özledim." Arkamı döndüğümde kocamin  yüzü asıktı. "Ne oldu?" Ellerimi yüzüme koyduğumda hiçte üzgün işareti yapamadığını fark ettim.

"Ben bir güzellik yaparız diye düşündüm." Baş  parmağını alt dudağıma götürdüğünde tatlı gülüşlüm, demişti. Dudağımı götürdüğü elini tutarak "Tabi bir güzellik yaparım kocacım, önce  odaya çıkalım ben yapacağım sana güzellik." Demiştim.

Kartal bana pek inanmış gibi görünmesede elinden çekiştirerek salonun  ışığını kapattım. Oradan da mutfağa geçerek  bir sürahi suyu kocamin eline verip bende  elime bardak almıştım. "Kartal  çok  bitkin görünüyorsun, biraz gülümser misin?' Kartal bana kötü bir gülüş gönderdiğinde vazgeçtim  gülme dedim.

Odamıza çıkıp ışığımızı yaktığımda Kartal  elindekileri bırakarak giyinme odasına  gitmişti. Bende banyoya giderek dişlerimi  fırçaladım. Odaya tekrar  geldiğimde  Kartal pencere kenarında  dışarıya  seyrediyordu. Ses yapmadan bende giyinme odasina  girdim. Tam da tahmin ettiğim gibi her şey yerli yerindeydi.  En sevdiğim renk  olan mor geceliğimi alarak giyinmiştim.

Derin bir nefes alıp odamıza girdiğimde Kartal bu defa yataktaydı be odada yalnızca  gece lambası  yanıyordu. Varlığımı fark eden Kartal doğrulunca  elini uzatmış bende uzatılan eli geri çevirmeyerek sıkıca tuttum. Elimi dudağına görünce seni özledim, demişti. Elimi bıraktığında bu defa da geceliğimin üstünden karnıma öptü.

"Yakinda koca bir aile olacağız senden iki kız bir de erkek çocuk istiyorum. " Sözleriyle gözlerim dolarken "Sen çok zayıfladın biraz kilo alman gerekiyor."demişti.

"Kartal o kazadan sonra bir daha çocuğumuz olmazsa yine beni sever misin?" Kafasını kaldıran Kartal dehşete düşmüş gibi bakışlar atmıştı.

YARA İZİ  🚬 BIZE SEN KALA 2Where stories live. Discover now