Yemin...

3.6K 145 28
                                    


Herkese merhaba;

İntikam için yemin eden, Azad'ın, Binevş Narin'i istediğini almak için yola çıktı. O intikam almak için her şeyini ortaya koyarken hayatının en büyük yalanı ve en büyük mutluluğu onu bekliyordu...Gülistan ve Şilan'ın acı çekmesini okumak istiyorsan; "Yemin" seni bekliyor...


Belki de Leyla için son, mutsuz değildi!..

Narin, adını babasının çok sevdiği ve annesine büyük bir aşk ile anlattı hikayeden almıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Narin, adını babasının çok sevdiği ve annesine büyük bir aşk ile anlattı hikayeden almıştı. Binevş Narin'den... Binevş Narin'in hikâyesindeki ölümsüz aşk gibiydi onların aşkı ve kızlarına da bundandı bu ismi koymaları. Binevş Narin masum bir karakterdi. Leyla da kendi hikayesinin masumuydu.

Peki Narin? Narin masum muydu?

Küçük yaşında tanık oldukları, sonrasında öğrendikleri onu ne iyi bir kalbe sahip olan annesinin kızı yapmıştı ne de babasının. O içini kin ve öfkenin sardığı biri haline gelmişti. Tıpkı babaannesi Gülistan gibi! Yemin etmişti, mutluluğu ondan çalanlardan mutluluklarını acıta acıta almaya. Bunun için ne yapması gerekiyorsa yapacak, gerekirse en sevdiklerini ezip geçecekti. Öyle de yaptı. En sevdiklerini, ilk ve tek aşkını bu uğurda kaybetmeyi göze aldı.

Annesinin Narin menekşesi, sevdiklerine ihanet eden bir hercai olmuştu.




Sevgilerimle 💕

Aşk Sürgünü...( Sürgün Serisi 1 )✔Where stories live. Discover now