Kεφάλαιο 3

4K 271 7
                                    

Κεφαλαιο 3


<<Αντα μου ! Αντα μου , ποσα χρονια εχω να σε δω !>> ελεγε η Φριντα  αγκαλιαζοντας την φιλεναδα της

Η Αντα ενιωθε πως αν την αφηνε απο την αγκαλια της η φιλεναδα της θα εξαφανιζοταν απο μπροστα της . Η Φριντα ηταν απο τα αγαπημενα κομματια του παρελθοντος της . Αν και η κοπελα ηταν τρια χρονια μικροτερη απο εκεινη , οι δυο τους ηδη απο τοτε ειχαν αναπτυξει ενα σπανιο δεσιμο, μια φιλια που δεν σβηνοταν , ακομα και αν οι δυο οικογενειες προσπαθησαν πολλες φορες να την διαγραψουν.

<< Τι κανεις , πες μου ! Τα νεα σου !>>

<< Αχ Φριντα , τι να σου πρωτοπω ..... τωρα γυρισα απο την Αμερικη . Ασκω εδω και καποια χρονια το επαγγελμα του εισαγγελεα .....>>

<<Ξερω , ξερω ! Δεν κρυβεται αλλωστε το ονομα σου , στις ειδησεις σε αναφερουν συνεχεια για τις υποθεσεις που αναλαμβανεις !>> την εκοψε η φιλη της .<< Δεν ρωταω ομως μονο για τα επαγγελματικα σου ! Θελω να μαθω πως τα περνας γενικως !>>

Η Αντα εφερε ενα γυρο τον δρομο με το βλεμμα της και ειδε τον Δημητρη , που ειχε στηλωσει το βλεμμα του επανω της , να την κοιταζει με κατι σαν μισος στα ματια του , ενω ο αδελφος του την κοιταζε εκθαμβος .

Κοιταξε αμηχανη την Φριντα και σαν απο μηχανης Θεος χτυπησε εκεινη την ωρα το κινητο της για να την βγαλει απο την δυσκολη θεση .

<<Που εισαι αγαπη μου ? Αργησες και ανησυχησα !>> ειπε ο Μιχαλης οταν η Αντα σηκωσε το κινητο

<< Συναντησα μια παλια μου φιλη στο δρομο στο δρομο και καθυστερησα . Αλλα ερχομαι >> ειπε εκεινη και το εκλεισε

<< Παλια  φιλη ,βρε Αντα ?>> ειπε η Φριντα με παραπονο

Η Αντα πηγε να δικαιολογηθει αλλα η Φριντα σηκωσε το χερι και την εκοψε << Περασαν τοσα χρονια . Καταλαβαινω ......>>

Η αγαπη ηρθε απο μακριαTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon