Κεφάλαιο 13

3.5K 236 10
                                    

Η Άντα κούμπωνε το μακρύ ασημένιο σε σχήμα δάκρυ σκουλαρίκι της κοιτάζοντας εξεταστικά την εμφάνιση της μέσα στον χρυσό καθρέφτη. Το αυστηρό επιθεωρητικό της βλέμμα απάλυνε σαν αντίκρισε από πίσω της να κοιτούν ένα ζευγάρι ζεστά μάτια.

<< Πανέμορφη είσαι. >> της είπε απαλά ο Μιχάλης αφήνοντας ένα φιλί στον ώμο της .

Εκείνη γύρισε και τον πήρε αγκαλιά , τοποθετώντας τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του << Κι εσύ μωρό μου !>> του απάντησε .

Ο Μιχάλης της έκλεισε το μάτι << Έγινα όμορφος για την μέλουσσα γυναίκα μου . Για να είναι περήφανη για ΄μένα !>>

<<Η μέλλουσα γυναίκα σου mister είναι πάντα περήφανη για σένα είτε φοράς τις μπυτζάμες σου είτε κοστούμι !>> απάντησε η κοπέλα με χαμόγελο

Ο άντρας, τους έκανε μια ξαφνική στροφή προς την πλευρά του καθρέφτη , φέρνοντας τους απέναντι στο είδωλο τους .

Και ήταν αληθινά και οι δύο πολλοί όμορφοι . Η Άντα έλαμπε μέσα στην ασημένια μάξι τουαλέτα της που ξεκινούσε με δύο λεπτά μανίκια στους ώμους της και κατέληγε σε ένα γοργονέ σχέδιο με ελαφρύ πιο σκούρο χρώμα .

 Η Άντα έλαμπε μέσα στην ασημένια μάξι τουαλέτα της που ξεκινούσε με δύο λεπτά μανίκια στους ώμους της και κατέληγε σε ένα γοργονέ σχέδιο με ελαφρύ πιο σκούρο χρώμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μα και ο Μιχάλης ήταν εκπληκτικός μέσα στο σκούρο μπλε Armani κοστούμι του συνδυασμένο με ταμπα παπούτσια. Ήταν ένα τόσο εντυπωσιακό ζευγάρι που δεν μπορούσες παρά να το παρατηρήσεις. Την προσεγμένη εμφάνιση συμπλήρωνε ο Γιωργής τους με το παιδικό κοστούμι του στα χρώματα του μπαμπά του και που μόλις έκανε την εμφάνιση του στο σαλόνι.

<<Μαμά είσαι κούκλα !>> αναφώνισε ο μικρός μόλις την είδε και η Άντα έσκυψε στηριζόμενη με αξιοζήλευτη ισορροπία πάνω στα δωδεκάποντα ασημί πέδιλα της .

Δεν της ήταν άλλωστε κάτι δύσκολο. Απο νέα είχε μάθει να κυκλοφορεί, άλλωστε, σε ψηλές γόβες όταν ακόμη ήταν ασκούμενη σε γνωστά δικηγορικά γραφεία στην Αμερική .

Η αγαπη ηρθε απο μακριαWhere stories live. Discover now