Κεφάλαιο 37

4.1K 250 63
                                    

Μια εβδομάδα είχε ήδη περάσει από την αλλαγή του νέου έτους και τα πράγματα για την Φρίντα φαίνονταν να πηγαίνουν απ΄το καλό στο καλύτερο.

Τα επαγγελματικά της εξελίσσονταν συνεχώς αφού είχε ήδη καταφέρει να κλείσει μια προσοδοφόρα συμφωνία για το οινοποιείο τους.Όμως και τα αισθηματικά της φαίνονταν να έχουν πάρει τα πάνω τους.

Με τον Γιάννη είχαν ήδη βρεθεί δύο φορές έξω για καφέ και έδειχνε καλός χαρακτήρας.Κοινωνικός,με χιούμορ,φιλάνθρωπος και καλλιεργημένος. Μετά από εκείνη την νύχτα της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να ακολουθήσει την συμβουλή της φίλης της και να του δώσει μια ευκαιρία.Και όλα έδειχναν πως έπραξε σωστά.

Όλα εκτός από μια μικρή,μικρούτσικη λεπτομέρεια,που την είχε ενοχλήσει κάπως.Ούτε στο πρώτο ραντεβού,ούτε και στο δεύτερο, έκανε την κίνηση να κεράσει εκείνος.Υπερβολική είσαι κορίτσι μου...έλεγε συνεχώς στον εαυτό της.Ας είναι σωστός κι ας μην πληρώνει....συμπλήρωνε.Όμως να μωρέ,το σκέφτονταν αυτό και έπειτα τον σύγκρινε με άλλους και κατέληγε πως τον άντρα τον ήθελε πιο αρσενικό!

Τώρα,το είδωλο της στον καθρέφτη,την αντίκριζε κομψό και άκρως θηλυκό.Απόψε είχαν κανονίσει να πάνε σε club,μαζί με κάποιες φίλες της και τα αγόρια τους, για να τον γνωρίσουν κι εκείνες και να της πουν την γνώμη τους. Το είχαν προτείνει και στην Άντα με τον Μιχάλη,όμως το επόμενο πρωί,είχε κανονιστεί αγώνας kick boxing,στην σχολή που πήγαινε ο μικρός,μιας και ήταν Σάββατο, και δεν ήθελαν να  ξενυχτήσουν.

Η παρέα συναντήθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.Η γυναίκα είχε πάει εκεί με το δικό της αυτοκίνητο,μιας και δεν ήθελε να στηρίζετε σε άλλους για την επιστροφή της μετά από ξενύχτι,ούτε βέβαια και ο Γιάννης είχε επιμείνει να πάνε μαζί.

Το μαγαζί ήταν ήδη γεμάτο.Το μόνο που ήλπιζε ήταν να μην έχει πάλι τις δυσάρεστες παρουσίες, που είχε προσέξει εδώ την προηγούμενη φορά.

Κάθισαν κοντά στο μπάρ και παρήγγειλαν.

<<Εγώ θέλω μισό ποτηράκι ουίσκι,αραιωμένο με 2/3 κοκά κόλα.Δεν πίνω ιδιαίτερα.>>εξήγησε ο Γιάννης στου υπόλοιπους αφού παρήγγειλαν και πλήρωσε το ποτό του.

Η Λίλα,η φίλη της Φρίντας,την σκούντηξε διακριτικά σήκωσε τα φρύδια σαν να της έλεγε Τι΄ν΄αυτός;...Εκείνη,όμως, έκανε πως δεν είδε,για να μην τύχει και τους πάρει χαμπάρι ο Γιάννης.

Η ώρα κυλούσε ευχάριστα.Και η παρέα περνούσε πράγματι όμορφα.Το χιούμορ των αγοριών φαινόταν να ταιριάζει κάνοντας τα κορίτσια να ξεκαρδίζονται.

Η αγαπη ηρθε απο μακριαWhere stories live. Discover now