Κεφάλαιο 49

4.6K 245 65
                                    

Τα βλέφαρα της τρεμόπαιξαν απαλά,σημάδι πως ξυπνούσε.Άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε τον χώρο γύρω της.Ήταν θεοσκότεινα ακόμη, καθώς ο Άρης δεν είχε ανοίξει ούτε τα παντζούρια.

Σήκωσε τον κορμό της,τεντώνοντας τα χέρια της και άφησε ένα ελαφρύ χασμουρητό.Ήταν ζήτημα αν είχε κοιμηθεί τρείς ώρες.Δύο φορές την είχε ξυπνήσει κατά την διάρκεια της νύχτας με το άγγιγμα του,πότε απαλά και πότε πιο άγρια κάνοντας την να χάνει τον κόσμο γύρω της.

Πιο υπέροχα κουρασμένη δεν είχε υπάρξει ποτέ!σκέφτηκε με χαμόγελο,νιώθοντας έναν ελαφρύ πόνο στην περιοχή της.

Εκείνος δεν ήταν στο κρεβάτι.Τα σκεπάσματα απ΄την μεριά του ήταν κρύα,σημάδι πως είχε σηκωθεί εδώ και ώρα.

Έριξε το βλέμμα της στο ρολόι τοίχου,που βρίσκονταν απέναντι απ΄το κρεβάτι.Μόλις είχε πάει επτά.Ήταν νωρίς ακόμη,στην εταιρεία πήγαινε συνήθως κατά τις εννέα.Ο οργανισμός της,όμως,είχε συγχρονιστεί με το πρωινό ξύπνημα και τώρα πια εκείνη ξυπνούσε πριν ακόμη χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Έριξε τα πόδια της απ΄το κρεβάτι αναποφάσιστα.Δεν ήξερε τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει,τι θα έλεγαν,πως θα της φέρονταν...Δεν ήταν,όμως,καμιά δειλή ούτε και μπορούσε να περιμένει όλη την μέρα εκεί.

Έσκυψε βιαστικά,για να μην το σκεφτεί δεύτερη φορά,και μύρισε το μαξιλάρι του.Η βαριά αντρική μυρωδιά του ήταν αποτυπωμένη και εκεί.Άφησε έναν σιγανό αναστεναγμό.

Ήταν ο τέλειος εραστής!Τώρα μπορούσε πράγματι να καταλάβει για ποιόν λόγο γίνονταν τόσος ντόρος γύρω απ΄το όνομα του.Ήταν παθιασμένος,άγριος, όσο χρειάζονταν για της προκαλέσει ερεθισμό,και αργός όταν ήθελε να παρατείνει την απόλαυση της. Φρόντιζε πάντα να ικανοποιείται εκείνη πρώτη και έπειτα έβρισκε εκείνος την ολοκλήρωση του.

Ήταν αδιαμφισβήτητα,το καλύτερο σεξ της ζωής της...παραδέχτηκε.

Φόρεσε μια κοντομάνικη μπλούζα του,που ήταν πεταμένη κάτω και βγήκε απ΄το δωμάτιο με απαλά βήματα,σαν να ΄θελε να μην ακουστεί.

Τον βρήκε καθισμένο στην πολυθρόνα,μπροστά στην τζαμαρία του σαλονιού,με μια κούπα καφέ.Πρέπει μάλλον μόλις να είχε κάνει μπάνιο καθώς το μόνο που κάλυπτε το κορμί του ήταν μια λευκή πετσέτα,δεμένη κάτω απ΄την μέση του,λίγο πιο πάνω απ΄το επίμαχο σημείο του κορμιού του.


Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Η αγαπη ηρθε απο μακριαNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ