Λίγα λόγια για αγαπημένους φίλους

3.2K 113 6
                                    


Ξέρω πως θα απογοητευτείτε βλέποντας πως δεν πρόκειται για νέο κεφάλαιο στην ιστορία,όμως λόγω των ημερών θα ήθελα να σας ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου<<Χρόνια πολλά!>> και να πω δυό λογάκια. Όπως θα τα έλεγα στην παρέα ή στις φίλες μου.

Γυρνώντας σήμερα στο σπίτι μου,συναισθηματικά φορτισμένη,από το δικό μου αγαπημένο μέρος,ένα μικρό ,μικρούτσικο, χωριό, κάπου στην επαρχία, σας εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, από τα βάθη της καρδιάς μου χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειες σας.

Μακάρι τα Χριστούγεννα να σας βρήκαν όπου, και με όποιους, εσείς επιθυμούσατε.

Γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι με ανθρώπους που αγαπάτε.

Οι γιορτινές αυτές μέρες είναι από μόνες τους λουσμένες με αγάπη και ζεστασιά,όμως, ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή και για εμάς να κάνουμε μια κίνηση,που ίσως με την πάροδο του χρόνου έχουμε αμελήσει.

Να πάρουμε  τηλέφωνο σε εκείνη την αγαπημένη θεία ή την γιαγιά,που όλο λέγαμε πως θα τηλεφωνούσαμε και όλο το ξεχνούσαμε.Να πάμε για καφέ στο σπίτι των παππούδων μας, να τα βρούμε με τα αδέλφια ή με τους γονείς μας.Να ρίξουμε τον εγωισμό μας.

Ίσως ήρθε η ώρα να πούμε εκείνο το <<Σ΄αγαπώ>>,που από ντροπή δεν είχε ειπωθεί ως τώρα,το <<Συγγνώμη>>που οφείλουμε  ή το <<Σ΄ευχαριστώ>> που τόσο πολύ αισθανόμαστε.

Αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας,σφίξτε τους στην αγκαλιά σας ,φιλήστε τους.Κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη θα έχετε την δυνατότητα γι΄αυτό. Ευχηθείτε και δείξτε τους την αγάπη σας.Και πηγαίνετε σπίτι φέτος τα Χριστούγεννα! Ποτέ δεν είναι αργά!

Η ζωή είναι μικρή και εμείς λίγοι μπροστά της...

Ας τα κάνουμε όσο υπάρχει χρόνος.

Χρόνια πολλά σε όλους σας! Υγεία,αγάπη,ευημερία να σας συντροφεύουν, φίλοι μου, πάντα!

Η αγαπη ηρθε απο μακριαWhere stories live. Discover now