Κεφάλαιο 36

3.9K 232 34
                                    

Δύο ημέρες αργότερα,η Άντα και η Alexa απολάμβαναν τον καφέ τους σε μια απ΄τις γνωστότερες καφετέριες με θέα τον φάρο.

Η Άντα είχε ενημερώσει την φίλη της για κάθε αλλαγή που συντελέστηκε στην ζωή τους τον τελευταίο καιρό,απ΄την στιγμή που μετακόμισαν στο νησί,κι έπειτα.

Ο Μιχάλης βρίσκονταν από νωρίς στο νοσοκομείο μιας και η άδεια του,είχε πια τελειώσει.Για να μην αφήσουν το παιδί μόνο του στο σπίτι,το είχε πάρει μαζί του και το άφησε να παίζει στον υπολογιστή,στο γραφείο του.

Η Alexa σε πέντε μέρες θα γύριζε στο Παρίσι,όπου επέστρεψε μετά την αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο,άλλωστε,την περίμενε εκεί το δικηγορικό γραφείο του πατέρα της.

<<Η Jess έχει τρελαθεί με το σκυλάκι!Την ξέρεις τι ευαίσθητη που είναι με τα ζώα!>>εξηγούσε τώρα στην κολλητή της στα αγγλικά την νέα κατάσταση στο σπίτι της.

Η Άντα γέλασε.<<Αφού πήρατε το πρώτο,τώρα δεν θα μπορείς να την μαζέψεις!>>τόνισε.

Η Jessica ήταν η σχέση της Alexa εδώ και πέντε χρόνια .Η Άντα είχε γνωρίσει καλά την κοπέλα και για πρώτη φορά πίστευε ακράδαντα πως η φίλη της είχε κάνει επιλογή ζωής για την σύντροφο της.Η αγάπη της για την Alexa φαίνονταν στα μάτια της,στον τρόπο που έλαμπαν όταν την αντίκριζαν.

<<Έμπλεξα άσχημα!>>πρόσθεσε η Alexa γελώντας.

Λίγη ώρα αργότερα,κρατώντας η μία το χέρι της άλλης έκαναν την βόλτα τους στο λιμάνι.Η κολλητή της,κοίταζε το νησί μαγεμένη.Δεν είχε ξανάρθει στην Ελλάδα,μόνο από φωτογραφίες είχε δει αυτό τον όμορφο τόπο που τον έλουζε το φως του καταγάλανου ουρανού και τον περίκλυε η ομορφιά της θάλασσας.

Τι τυχεροί οι Έλληνες...σκέφτηκε θαυμάζοντας το τοπίο.

Οι ρόδες ενός αυτοκινήτου που στρίγκλισαν στον δρόμο δίπλα τους,τις έκαναν να ανασκιρτήσουν τρομαγμένες.Γύρισαν αλαφιασμένες προς το μέρος του ήχου.Ο δρόμος ήταν σχεδόν άδειος.Το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο,ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Άντα.

Το πρόσωπο του Δημήτρη,διακρίνονταν ξεκάθαρα,πίσω απ΄το τιμόνι .Το βλέμμα του ήταν ήδη στραμμένο προς το μέρος τους και τις κοίταζε απροκάλυπτα.Ή μάλλον την κοίταζε.

Η Άντα παγωμένη,έμεινε να τον κοιτά μέχρι να χαθεί απ΄το οπτικό τους πεδίο.Είχε να τον δει απ΄το βράδυ της Πρωτοχρονιάς,απ΄το φιλί τους,που γύριζε συνέχεια στο μυαλό της ,σαν χαλασμένο γραμμόφωνο.

Η αγαπη ηρθε απο μακριαWhere stories live. Discover now