♈5.Bana İsmini Söyle!♈

37.3K 2.4K 727
                                    

JİMİN

Gerçekten ismini vermeyecek mi? Nasıl olur? Ben ultra yakışıklı Park Jimin, bugün ilk defa reddedildim. Bunu bana yapmasına nasıl izin verdim? Keşke onu önce ben tersleseydim. 

Hem masasına gidip hem de tersleyecek misin lan kızı?

Sen kimsin ?!

İç sesin salak.

Yüce kaslar adına. İç sesimle konuşabiliyorum.

He gerizekalı konuşabiliyorsun. Aptal. Suga'nın eline düştü. Puhahahah...

İç sesim bile bana gülüyor... Cidden umutsuz vakayım. Yavaş adımlarla, yani ayaklarımı sürte sürte kendi masama geçtim. Hepsi de pür dikkat bana bakıyordu.

Jhope
-ne oldu?

Dedi Jhope hyung. Tabi bunu alaycı bir tavır içerisinde söylemişti. Biriniz de alay etmeden arkamda durun. Çok mu şey istiyorum?

Gözlerimi kısıp Suga hyunga bakmaya başladım.

-Suga hyung bu kızı nereden buldun? Bana ismini bile söylemedi.

Bizimkilerin hepsi sanki onlara dünyanın en komik fıkrasını anlatmışım gibi gülmeye başladı. Aah pardon, gülmeye değil anırmaya başladılar. Cık cık cık. Hiç yakışıyor mu? Bir de ünlü olacaklar. Bir tane Armymiz bizi burada yakalasa ve şu halimizi görse utanır bizden. Tabii ben hariç. Benden kimse utanmaz. Ben onlardan utanırım. Çünkü ben JİMİNİM. Çünkü benim KASlarım var.

Jungkook
-hyung ben senin öcünü alırım.

Gözlerimi devirdim.

-tabi Jungkook. Sen önce evin içindeki çoraplarını topla. Geçen gün yastığımın altından çıktı. Hayır bazen senin odana yanlışlıkla girdiğimde kokudan başım dönmeye başlıyor. Git önce odanı temizle sen.

Jungkook elinin birini kalbinin üzerine koydu ve başını aşağı eğdi.

Jungkook
-sanırım çoraplarımla ilgili bu gerçek... Kalbimi kırdı.

-off... Jungkook gerçekten çekilmiyorsun.

Jungkook elini çekti ve bana döndü.

Jungkook
-hadi ama. Ben senin arkanda duruyorum ama senin yaptığına bak.

-tamam tamam kızma. Şaka bir yana gerçekten sadece sen benim tarafımı tuttun. Şu çocuktan biraz ders alın ders. Ergen mergen ama yürekli çocuk.

Ben onlara Jungkook üzerinden ders vermeye çalışırken hepsinin hala güldüğünü gördüm. İnanamıyorum! Ben bunlarla aynı evi nasıl paylaşıyorum. Bunu bir ara sorgulamalıyım.

-yah! Yeter kesin!

Dedim ve onlara gözlerimi devirerek beni ezen kıza döndüm. O atarlı ve kendini beğenmiş kızın yanına birqz sonra bir kız gelmişti. Biraz konuştuktan sonra ise kalktılar.

Suga
-tamam hadi kazanmanız için size bir şans daha vereyim. İstersen bu sefer Jungkook'dan da yardım alabilirsin.

Alaylı bir şekilde alkış tutmaya başladım. Neden benimle bu kadar çok uğraşıyorlar ki? Kaslı olduğum için mi? Yakışıklı olduğum için mi? Ya da uzun boylu olduğum için mi? Onları cidden anlayamıyorum.

-voah. Gerçekten çok incesin hyung.

Dedim ve hızla masadan kalktım. Bizimkiler de benim arkamdan peşi sıra geldiler. Tabiikide beni takip edecekler. Sonuçta ben Jimin'im. KASLI JİMİN.

Hepinize BTS'li günler😏🐿️

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now