♈51.Bu Yüz Çok Pahalı♈

20.6K 1.2K 704
                                    

2 HAFTA SONRA

ELİF

-Taehyung tamam geliyorum. İki dakika beklesen ölürmüsün!!?

Dedikten sonra aynada son halime baktım, güzeldim...

Güzelden ziyade tatlı olduğumu düşünüyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Güzelden ziyade tatlı olduğumu düşünüyorum.

Gülümseyerek salona geçtim fakat taehyungu bulamadım. Sanırım arabada bekliyor. Derin bir nefes aldım ve kapıya ilerledim. Umarım bu akşam güzel geçer...

Kapıyı açtığımda görüş açıma ilk giren şey taehyungun arabası oldu. O da arabanın kapısına yaslanmış, elinde telefonuyla bir şeyler yapıyordu. Gözlerini kısmış, dudaklarını büzmüş bir şekilde telefonda her ne yapıyorsa bu işe tamemen kendini vermiş gibi görünüyordu. Bu haliyle oldukça tatlıydı. Üstelik üzerine giydiği pembe tekım elbise onu tıpkı bir pamuk şekere benzetmişti. Çok tatlıydı...

Bir süre daha telefonla ilgilendikten sonra başını kaldırdı ve göz göze geldik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir süre daha telefonla ilgilendikten sonra başını kaldırdı ve göz göze geldik. Beni gördüğünde baştan aşağı süzdü ve telefonunu cebine koyup gülümsedi.

V
-hadi gidelim...

Kocaman gülümsedim.

-tamam.

Dedikten sonra arabaya doğru ilerledim. Benden önce davranarak kapımı açtığında gözlerimi kırpıştırdım. Kesinlikle ondan bu hareketi beklemiyordum.

V
-hadi, bu akşam her şeyin çok güzel olmasını istiyorum.

Dedi ve arabanın içini işaret etti. Yüzüme yayılan istemsiz gülümseme ile bende arabaya bindim. Kapımı kapadıktan sonra şoför koltuğuna geçti ve arabayı çalıştırdı. O tamamen yola odaklanmış arabayı sürerken onu izlemeye başladım. Onu hak etmek için ne yaptığımı kesinlikle bilmiyorum.

Acaba evimizin önündeki kedi ve köpeklere yemek verdiğim için mi? Bu mantıklı. Yani bu yüzden onu hak etmiş olabilirim. Tamam bu saçma bir örnekti. 😑

V
-çok mu yakışıklıyım.

Kaşlarımı çattım. Neden egosu aramıza girmek zorundaydı ki!

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now