♈71.Sahte İlişki♈

15.5K 1.2K 759
                                    

Dedikleri gecenin zifiri karanlığında ortaya bir çığ gibi düşerken, çatılmış kaşlarımla ondan uzaklaştım. Bu nediyor, bu lanet olasıca ne diyor!! Bunu bir oyun mu sanıyor da sürekli fikrini değiştirip hepimizi bir çıkmaza sürüklüyor.

-onu zaten seviyor musun?! Hyung kendine gel, o senin oynayabileceğin bir oyuncağın değil!! İstediğin zaman sevgili olup istediğin zaman terk edemezsin onu!!

Bir süre gözleriyle bir yere baktı,boştu bakışları. Sanki ruhu çekilmiş gibiydi ve bir ölü gibi duruyordu. Bu halde olması gereken elifken V hyun bu hale düşüyor. Elifse intikam hırsı yüzünden eskisinden daha güçlü biri haline geliyor. Bu olanlar o kadar saçma ki...

V hyung bakışlarını bana çevirdi ve ben her ne kada sinirli konuştuysam o da o kadar sakin konuştu. Sinir bozucu derecede sakindi.

V
-çünkü ben psikopatım tamammı jungkook. Sevgili olduğum birini başka biriyle olduğunu görmeye dayanamıyorum. Hepsi benim olsun istiyorum.

Başımı iki yana salladım.

-yalan söylemeye bir son ber artık! Neden böyle davranıyorsun?!

Çarpık bir şekilde güldü. Neden ona yumruk atmak istiyorum!?

V
-çünkü ben aşağılık p*çin tekiyim.

Dedi ve konuşmamıza bir son vererek ayağa kalktı. Ben de arkasından kalktım fakat o çoktan yurttan çıkmış, karanlık sokakta tek başına yürüyordu. Derin bir nefes aldım. Büyük ihtimalle bu akşamı annesinin evinde geçirecek.

Yurda doğru ilerlerken aklımda söyledikleri vardı. Bana psikopat olduğunu ve herkesi kendine istediğini söyledi. Bu kesinlikle yalan. Eğer böyle bir durum olsaydı min sooyuda sahiplenirdi. Min soo şu an başka biriyle çıkıyor ve onun ismini V hyungtan bir kez bile duymadım.

Saçlarımı karıştırdım sertçe. Bu olayı yalnızca ben ve ponçik zekam çözebilir. Neden mi? Çünkü grubun en zekisi benim!

Joy
-jungkook.

Duyduğum sesle sıçrayarak sesin geldiği tarafa baktım. Joy ellerini beline koymuş, dikkatle bana bakıyordu. Elimi kalbime koydum ve derin bir nefes aldım.

-ödümü kopardın nuna, aishh!!

Gözlerini devirdi.

Joy
-bu kadar korkacağını tahmin edemedim. Üstelik sana sormam gereken bir şey var.

Söylemesi için başımı aşağı yukarı salladım.

Joy
-taehyungu hala bulamadın mı. Onun için endişeleniyorum.

Derken gözlerini yere indirmişti. V hyungu sevdiği belli, onun içinde üzülüyorum elif içinde. Tabi tüm bunların sorumlusu olan V hyunga ise delicesie kızıyorum. Bir de ada var tabi... Benim aşk çeşmem acaba şu anda ne yapıyor. Kesinlik  beni düşünüyordur. Evet evet, kesinlikle aklında ben varımdır.

🐹🐹(sincaplara gönderme yapılmıştır sksjsksjkssj)

Bu Sıralarda Ada...

-Daimooooonn... Elenayı bırak bana gel, gel bana, vur bana!! Yelloz Elena, azına tükürdüğümün kızının kardeşinin oğlunun görümcesinin dedesi!!! Seni yolarım kızııımm... Damion beniiiğiğiğiiim... Gözlerini yediğimin çocuğunun kız kardeşii... Stefan senin olabilir ama Damion beniiğiğiğiim... Düşündümde Stefan da beniiiğiğiğiiim... Kıçı b*klu Elena senin yerinde ben olacaktım kiii... Vay anam vaaay. Dişlerini geçir bana beni vampir yap Damionum... Kaslı kollarınla beni sar Stefanımm... Aşkitelloşkoşlarım benim!!!! BENİMMM!!!

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now