♈52.Ben Onu Kaybedemem♈

17.7K 1.2K 290
                                    

Taehyung valenin getirdiği arabayı aldıktan sonra hızla şoför koltuğuna oturdu. Bende onun yanındaki koltuğa oturdum. Biner binmez gaza bastığında sessizce kemerimi bağladım. Oldukça sinirli ve endişeliydi. Ona doğru döndüm ve vitesi sıkan elinin üzerine yerleştirdim onunkinden oldukça küçük olan elimi. Bunu yapmamla vücudu biraz da olsa kendini bıraktı ve rahatladı.

-Taehyung, sakinleşmeye çalış lütfen.

Olumlu anlamda kafasını salladı ve yola odaklandı. Bana bakmıyordu. Bana bakarsa sinirinin geçeceğini bildiği için gözü hep yoldaydı. Elimi elinin üzerinden çektim ve koltukta geriye yaslandım.

Eve geldiğimizde taehyung hemen arabadan indi ve eve daldı. Bende olası bir sorunu önlemek adına tam arkasından gidiyordum. İçeri girdiğimizde taehyungun babası annesini köşede sıkıştırmış, tokat atmak için elini kaldırmıştı. Çocuklarsa bir köşeye çekilmiş ağlıyorlardı. Taehyung hızla babasının elini tuttu ve kendine çevirip yüzüne sert bir yumruk attı. Sarhoş babası yumruğun etkisiyle yere yığıldığında tekrar yumruk atmak için üzerine gitmişti. Hızla kolunu tuttum.

-taehyung o senin baban, o sarhoş ve kendinde değil. Lütfen kendine gel.

Tehyung dişlerini sıktı ve yumruğunu indirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tehyung dişlerini sıktı ve yumruğunu indirdi. Ardından annesi ve kardeşlerine döndü.

V
-anne, siz iyi misiniz. Bayan Kim
-iyiyiz oğlum, sen iyi misin?

Taehyung derin bir nefes aldı.

V
-evet iyiyim anne.

Taehyung başını bana çevirdi

-elif, sen annem ve çocukların yanında kal. Ben babamı götürüyorum.

Başımı salladım hafifçe.

-tamam.

TAEHYUNG

Zile bastığımda kapı anında açıldı. Namjoon hyung kaşlarını çatmış bize bakıyordu.

RapMonster
-V, babanın burada ne işi var.

Derin bir nefes aldım ve sırtımda olan babamın bacaklarından daha sıkı tuttum.

-sarhoştu. Bu gece benim odamda kalacak. Sorun olurmu?

Başını iki yana salladı ve kapıyı ardında kadar açtı.

Rapmonster
-hayır, geç.

Onun yanından geçtim ve kendi odama girdim. Ardından direkt odamın içindeki banyoya ilerledim ve onu küvetin içine oturttum. Sırtım ciddi şekilde ağrıyordu. Belimi esnettim ve soğuk suyu açtım. Babam debelenmeye ve çıkmaya çalıştıkça onu engelledim. En sonunda pes etti ve küvetin içinde oturup ona sunduğun soğuk su keyfini(!) sürmeye devam etti.

Kapının çalınmasıyla banyodan çıktım ve hızlı adımlarla kapıya ilerleyip açtım. Jin hyung elinde kahveyle bana bakıyordu.

Jin
-V, al kahve yaptım.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now