♈109.Her Şey Yeni Başlıyor♈

14.1K 1.1K 1.1K
                                    

ELİF

Sabah kulağıma gelen kahkaha sesiyle kaşlarım çatık bir şekilde gözlerimi açtım ve etrafıma bakındım. Kimse yoktu fakat hala kahkaha sesi geliyordu.

Başlarım böyle işe!

Sinirli bir şekilde yataktan kalktığım sırada birşeye takılıp yüzüstü bir şekilde yere yapıştım.

S*çarım ama!!!!!

Gözlerimi kısarak arkamı döndüğüm vakit takıldığım şeyin Taehyung olduğunu gördüm. Sırtüstü yere yatmış gülmekten dolayı oluşan göz yaşlarını sili.... Bir dakika...

ULAN ONUN YÜZÜNE NE OLDU!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ULAN ONUN YÜZÜNE NE OLDU!

Anırarak kahkaha atmaya başladığımda kendimden geçmiştim. Bu çok komikti. Hayatımda bu kadar komik birşey daha gördüğümü hatırlamıyordum. Kahkahalarımın arasında Taehyung'a baktığımda kaşları çatık bir şekilde bana baktığını gördüm fakat bunu umursamadan kahkaha atmaya devam ettim. Geeizekalı! Bu mal sabahtan beri kendi tipine mi gülüyor yani.

V
-yüzünü görmeden neye gülüyorsun?

Dediğinde attığım kahkahalar yarıda kesildi ve ben yolda yürürken bir köpek pisliğine basmış gibi kala kaldım. Ardından işaret parmağımla yüzümü işaret ettim.

-yüzüm mü?

Başını salladı.

V
-evet. Aynaya bile bakmadan neden gülüyorsun?

Kendimi gülmeye zorlayarak yüzünü işaret ettim.

-benim yüzümle ne alakası var sen kendi yüzüne bak be.

İkimizin de aynı anda kaşları çatıldı. Anlamak ister gibi bir süre birbirimize baktıktan sonra aynı anda gözlerimiz kocaman açıldı ve ayağa kalkıp birbirimizi ite kaka banyoya doğru koşmaya başladık. İkimiz de banyodan içeri girince koşarak aynanın karşısına geç-

-AAAAAA!!!

Dehşet içinde Taehyung bağırmaya başladı.

V
-KİM YAPTI BUNU!

Başımı anlamazca iki yana salladım.

-bi.bilmiyorum.

Dedim ve tekrar aynaya döndüm. Birisi ikimizin de yüzüne sanatsal çalışmıştı. Anaokulu resim yarışmalarında sergiye konulan veletlerin resmi gibiydi yüzümüz.

Çıldıracağım!

Sinirle ve sinirin verdiği şaşkınlıkla Taehyung'a döndüm.

-hadi ben hissetmedim de sen nasıl anlamadın. Senin uykun hafifti. Bir dokunsam hemen uyanıyordun.

Onun da kaşları çatıldı.

V
-kaç gündür uyumuyorum senin haberin varmı?! Hastane de sana birşey olacak korkusuyla gözümü bile kırpmadan saatlerce çıkacağın kapıyı izledim ben.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now