♈45.Pusula Nerede?♈

18.5K 1.3K 455
                                    

CUMA GÜNÜ

-hadi ada, hazırlandın mı?

Dedim çantamın fermuarını kapamaya çalışırken. Bu gün kamp için belirlediğimiz gündü. Yani o korkunç gün bu gün. İki gün boyunca taehyung ve adanın sarmaş dolaş hallerini izleyeceğim. Bu gerçekten... Ah... Artık onu umursamayacağım. İster adaya güzelim desin, ister canım desin hiçbir şekilde onunla muhattap olmayacağım. En azından deneyeceğim. Sonuçta denemek başarmanın yarısı, değil mi?

Ada
-evet. Kamp çantamı, çadırımı, her şeyimi aldım. Gidebiliriz.

Sırt çantamın fermuarını kapayabildiğimde omzuma taktım ve adaya döndüm.

-tamam o zaman çıkalım.

Dedim ve önden ilerleyerek evden dışarı çıktım. Çıkar çıkmaz karşımda jungkook ve taehyungu gördüm. İkisinin de üzerinde spor kıyafetler vardı ve ne yalan söyleyim oldukça yakışıklı görünüyorlardı... Ve tehlikeli. Aslında daha önce jungkookun içinden böyle olgun birinin çıkabileceğini düşünmezdim. Yani sevgili rolü yapmaya başladığımızdan beri çok değişti.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Taehyung bir şey söylemek için ağzını açtığı sırada jungkook konuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Taehyung bir şey söylemek için ağzını açtığı sırada jungkook konuştu.

Jungkook
-istersen çantanı alayım, sana ağırlık olmasın.

Ben cevap vermeden çantamı alıp minibüse doğru ilerlemeye başladığında gözlerim taehyunga takıldı. Yüzü sakinliğini korusada yumruklarını sıkmış, parmak boğumları beyazlamıştı. İkimizde sadece birbirimize bakıyorduk. Bu bakışmayı bölen şey adanın sesiydi.

Ada
-ee... Ne bekliyorsunuz.

Cevap vermeden minibüse doğru ilerledim ve öne oturmak yerine arkadaki sürgülü kapıyı açıp kendimi geniş koltuklara attım. O sırada taehyung adanın çantasını içeri koydu ve kendi ön koltuğa geçti
Biraz sonrada ada geldi ve kendini benim gibi geniş koltuklara attı. Derin bir nefes aldım. Bu tatil uzun süreceğe benziyor.

TAEHYUNG

Minibüsü ormanlık alanda en uygun yere çektik ve hepimiz minibüsün içerisinden indik. Sırada kamp çadırlarını kurmak kalıyordu. Çadırı almak için arkamı dönmüştüm ki elifi gördüm. Başını gökyüzüne doğru kaldırmış, yüzündeki gülümsemeyle temiz havayı içine çekiyordu.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin