♈60.Dudak Köprüsü♈

17.8K 1.2K 249
                                    

Gençler mediada ada var.

Elifin bana kapak yapmasının ardından tamı tamına bir hafta geçti. Bugünse heyecanla beklediği seçmeler vardı. Aslında heyecanla falan beklemiyordu. Kız resmen kazanacağından eminmiş gibi hiç çalışmadı ve sürekli yattı. Hayır yani jimin hyungla biraz zaman geçirse tüm egoistliğini ondan almış diyeceğim ama jimin hyunglada takılmıyor ki. Elif kesinlikle çok değişti ve ben bu yeni elifi hiç sevmedim.

Şirketten içeri girdiğimizde hangi şirket olduğuna bakmadığım için kemindime bir kere daha küfrettim. Hangi şirket Elifi alabilir ki.

Off...

Kulise geldiğimizde elifi kapının önünde beklerken gördük. Oldukça rahattı ve o ne kadar rahatsa ben o kadar geriliyordum. Ada elife sarıldığında elifte hafifçe ona sarıldı.

Alkış...

En azından bunu yaptı ve adanın sarılmasını geri çevirmedi.

Ada
-iyi şanslar kuzen. Oranın altını üstüne getir ve birinci ol.

Elif alayla sırıttı geri çekilirken.

Elif
-zaten birin olacağım.

Aisshhh...

ELİF

Kulise girdim ve deri koltuklardan birisine oturdum. Ben hariç herkes ya makyajıyla uğraşıyordu, ya kıyafetini düzeltiyordu, ya heyecandan yemek yiyordu...

Gözlerimi devirdim. Neden bu kadar heyecanlılar?

Çünkü onlar başaramayacaklarını bilen bir avuç aptal sürüsü.

İçimdeki şeytana katıldığımı belli ederek kıkırdadım. Evet, buradaki herkes -ki ben hariç- bir avuç aptal sürüsü.

-merhaba.

Duyduğum ince sesle başımı kaldırdım ve ayakta dikilen kıza baktım. Güzeldi.

Tek kaşımı kaldırdım ve ona baktım. Bunun üzerine yüzündeki sahte gülümsemeyi sildi ve kollarını göğsünde birleştirdi.

-gerçekten bu egoistlikle yenebileceğini falan mı sanıyorsun? Üstelik koreli bile değilsin. Seni seçme ihtimalleri, benim şu sahnede rezil olma ihtimalimden daha düşük.

Yüzümde sinsi bir sırıtış oldu.

Neden onun rezil olma ihtimalini herkese göstermiyoruz?

Evet, bu ihtimalin o kadar da düşük olmadığını ona göstermeliyiz.

ADA

Tüm ışıklar söndüğünde etraf karanlığa büründü. O sırada arkadan müzik sesi gelmeye başladı. Başımı jungkooka çevirdim. Dikkatle sahneye bakıyordu ve çok tatlıydı. Neden mi? Çünkü sahneye bakarken kaşlarını hafif çatmış, dudaklarını öne doğru büzmüş bir şekildeydi yüz ifadesi. Derin bir nefes aldım ve önüme döndüm. Bu gidişle o bana çıkma teklif edemeden çocuğu gözümle yiyeceğim.

Sahnedeki ışıklar birden geldiğinde, sahnenin ortasında dikilen on kızı gördüm. Elif en öndeydi ve o umursamaz surat ifadesini koruyordu. Müzik birden hareketlendiğinde hep birlikte hareketlerini yapmaya başladılar. Hepsi oldukça başarılı dans ediyorlardı fakat elif... Ah o elif... Elif kesinlikle farkını gösteriyordu.

Elifin bir arkasındaki kız birden çığlık attığında herkesin gözü ona döndü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elifin bir arkasındaki kız birden çığlık attığında herkesin gözü ona döndü. Tabi elif hariç. Elif hala onu umursamadan dansına devam ediyordu. Tekrar kıza döndüm. Kız elini sırtına götürmeye çalışıyor ve 'alın alın' diye bağırıyordu. O an gözüm elife kaydı, sırıtıyordu. Gözlerimi devirdim. Kesinlikle bu olanlar elifin suçu.

Dans bittiğinde elif reverans yaptı ve kulise geri döndü. O sırada diğerleri de o kızı kulise götürüyorlardı. Jungkooka döndüm.

-bu olanları elifin yaptığına adım kadar eminim hanım evladı.

Jungkook
-kesinlikle sana katılıyorum çarpık bacak.

İkimizde aynı anda gözlerimizi devirip sahneye döndüğümüzde, bir tane adam elindeki kartla beraber sahneye çıktı. Yüzünde mahçup bir ifade vardı.

-öncelikle biraz önce sahnede olan aksaklıktan dolayı hepinizden özürlerimi diliyorum. Burada bulunan ve yarışmaya katılan herkese teşekkür ederim. Lütfen kazanamayan arkadaşlarım üzülmesinler. Evet, seçnelerde birinci olan yarışmacımız...

Heyecanla beklemeye başladım. Ya elif kazanamazsa. O zaman jungkookun grubu düşüşe geçemez ve geçemezse armyleri giderek çoğalır.

Buna izin veremem...

-evet bu oldukça şaşırtıcı fakat kazanan, Türkiyeden gelerek bu yarışmaya katılan Elif Kara!

Sevinçten ayağa kalktım ve somurtarak oturan jungkookun üzerine atladım. Ardından kollarımı onun boynuna sımsıkı doladım. İnanamıyorum. Resmen elif yendi. Bu da jungkookiem için bir fırsat. Onu hala armaylerin elinden kurtarabilirim.

Nihahahahhaha...

Belimde hissettiğim kollarla sıçrayarak geri çekildim ve bulunduğum pozisyona baktım.

Pekala...

Jungkookun kucağına ne zaman çıktığım konusunda hiçbir fikrim yok fakat bundan rahatsız olduğumuda söylememi beklemeyin benden. İnmek için geri çekileceğim sırada belimdeki kollarını sıkılaştırdı. Bunun üzerine gözlerimi ona çevirdim. Hırkasının büyük şapkası sayesinde yüzü görünmüyordu. Yüzünü sadece ben görebiliyordum ve diğer herkes alkış tutup ıslık çalıyordu.

Jungkook
-biraz geç oldu ama, benim sevgilim olur musun?

Dedikleri kalbimin göğsümü dövmesine neden oldu. İç organlarım birbirine karıştı ve hücrelerim halaya durdu. BE-Nİ SE-Vİ-YOR

Jungkook
-biliyormusun.

Yutkundum ve zar zor dudaklarımı aralayabildim.

-neyi jungkook...

Gülümsedi. BA-NA GÜ-LÜM-SE-Dİ

Jungkook
-çok güzelsin ve ben bu güzelliğe karşı koyamıyorum.

Dedi ve başını hafif eğerek dudaklarıma yaklaşmaya başladı. Bense put gibi kalmış, onun bana yaklaşan dudaklarına bakıyordum. Büzdüğü için herkesten kıskandığım dudaklarına...

✴"gerizekalı oğlan seni öpmek için yaklaşıyor ve sen sap yutmuş gibi duruyorsun. Mal!!! "
"ne yapacağım tırrek!!"
"salak, çıkmışsın oğlanın kucağına, seni öpmek için yaklaşıyor ve sen ne yapacağım diyorsun."
"o zaman bir taktik ver. Daha önce bunu yapmadım çünkü annemin kutsal terliğinden korkuyorum"
"başlarım terliğine kızım çocuk geliyor"✴

Bende gözlerimi kapadığımda enseme yediğim şaplakla inleyerek geri çekildim ki geri çekilmem onun kucağından yere düşmeme neden oldu. Gözlerimi jungkooka çevirdim. Jungkookta elini ensesine koymuş, sinirle arkama bakıyordu. İnleyerek yerden kalktım ve arkama döndüm. Dönmemle bize sırıtarak bakan elifi görmem bir oldu.

Elif
-gençler

Dedi alaylı bir sesle. Kaşlarını çattım.

-kızım sen salak mısın ne bölüyorsun bizi!!

Kahkaha attı.

Elif
-seni öpebileceğini sanan o. Kusura bakmayın ama ben olduğum sürece o aranızdaki dudak köprüsü kurulmayacak.

Kaşlarım hayretle havaya kalktı.

-nedenmiş o? Sen mi karar vereceksin buna?

Ellerini cebine koydu ve bir adım yaklaştı.

Elif
-çünkü canım öyle istiyor.

Jungkook
-ama biz çıkıyoruz.

Diyen jungkookla ikimizde ona döndük.

Elif
-gidin başka yerde çıkın orası beni ilglendirmez fakat şimdi, ikinizde düşün peşime.

Elbet ben bunun acısını alırım.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin