❤BTS AİLESİ❤

15K 958 230
                                    

Gençleer...
Napıyosunuz bakalım.

-iyiyiiiz.

Tamam o zamaan.

Kendimi şizofren gibi hissettim. Her neyse devam edelim.

Biraz önce wattpada girdim ve bilin bakalım ne gördüm?

-hikaye güncellemesi?

Evet hikaye güncellemelerini tabiki gördüm ama onun dışında çok sevineceğim başka bir şey gördüm. Kitabımız 200k okunmaya ulaşmış. Ayrıca hikayemiz şu anda hayran kurgu kategorisinde en popüler kitaplar arasından #1 sırada. Hala inanamıyorum. Ben bu hikayeyi yazmaya başladığımda bırak 200k'yı, 1k bile gelmez sanıyordum. Beni burada bırakmadınız ve kocaman bir aile olduk. Kimi zaman taehyungun elifi utandırmaları, kimi zaman jungkook ve adanın birbirlerine kavuşma çabaları, kimi zaman jiminimizin egoistlikleri vs. Kitapta bunları okuyarak birlikte kahkaha attık, birlikte ağladık, birlikte şaşırdık. Hepimiz kocaman bir BTS AİLESİ olduk.

Aslında bu kitabı ilk yazmaya başladığımda sadece kanıtlamak istediğim bir şey vardı. Korelilere düşman bayağı bir kişi var. Kimisi 'onlar kız' diyor, kimisi 'onlar gay' diyor, kimisi 'ne anlıyorsun şu çekik gözlülerden' diyor, kimisi 'justin beiber ve selena gomez gibi ünlüler varken ne yapacaksın şunları' vb. şeyler diyor. Kitabı yazmaktaki amacım onlara kore fanlarının ne kadar büyük olduğunu kanıtlamaktı ve kesinlikle bu kadar büyüyeceğimizi bilmiyordum. O dalga geçenlere buradan selamlar arkadaşlar aksjsjsk. Koreninde bir sürü hayranı olduğunu gösterdik onlara. Koreninde diğer ülkelerden bir farkı olmadığını gösterdik.

Bizi bu noktaya kadar getiren karakterlere göz atmaya ne dersiniz??

Bizi bu noktaya kadar getiren karakterlere göz atmaya ne dersiniz??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her zaman grubunun arkasını toplayan koca yürekli RAPMONSTER...
+sana katılıyorum yazar, fighting!!

-teşekkürler lider.

Yemeklerini ve pembe rengi üyelerden bile daha çok seven SEOK JİN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yemeklerini ve pembe rengi üyelerden bile daha çok seven SEOK JİN...

+şey... İtiraz edecektim ama vaz geçtim. Çünkü haklısın... Ama bundan üyelerin haberi olmasın.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now