♈108.Asker♈

14.1K 1.2K 1.4K
                                    

Belki De İlk Aşk ilk Delilik kitabının yeni bölümünü bugün içinde yayınlayacağım.

Bu arada herhal bugün 1M olacağız. Çıldıvıvovum yav!

Neyse sakinim.

İyi okumalar...

2 GÜN SONRA

JİN

Elif bugün normal odaya alınacağı için hepimiz yoğun bakım odasının önünde toplanmış çıkmasını bekliyorduk. Hepimiz endişelenmiştik.

En çokta Taehyung...

Derin bir nefes alarak yaslandığım duvardan ayrıldım ve hastaneden dışarı çıktım. Hızla arabaya bindim ve kapıları kilitleyip ceketimin iç cebinden günlüğü çıkardım. İki gündür bakmaya vaktim olmamıştı. Daha doğrusu bakmaya yüzüm yoktu. Bu günlüğü bitirdiğimde Burcu'nun yüzüne nasıl bakacağıma dair hiçbir fikrim yok.

Defteri açtım ve kaldığım yerden okumaya başladım.

07.05.2015

Günlük bu Deniz denen manyak neredeyse hergün karşıma çıkıyor. Hayır sapık mı kesildi başıma anlamadım ki. Neyse artık ben başımın çaresine bakacağım. Sonuçta benim adım BURCU.

19.06.2015

Bugün karakolda yazıyorum bu satırları ve ellerim titriyor. Her an ağlayacak gibiyim. Birkaç gün önce bir adam tarafından kafama silah dayandı ve Deniz'i arayıp benimle ilgili birşeyler söyledi. On dakika içinde Deniz oraya geldi ve beni kurtarmak için kendini feda etti. Günlük Deniz'i adamlar götürdü. Birkaç saat önce öğrendiğime göre Deniz bir özel harekat timinde uzman çavuşmuş. Ben... Ben bilmiyorum. Onu kötü biri sanmıştım. Günlük inşallah buradaki polisler onu bulabilirler..

01.07.2015

Günlük bugün Deniz'in kaybolmasından yana geçen 1. ay. Hergün Allaha yalvarıyorum ona birşey olmasın diye. İnşallah onu en kısa zamanda bulurlar.

26.08.2015

Günlük Deniz'i bulduk. İnananabiliyor musun? Koskoca geçen 2 ay sonunda onu bulduk ve polisler onu hastaneye götürdüğünde ne demiş biliyor musun? 'O iyi mi?' Beni sormuş günlük. Ben... Ben inanamıyorum. Ben bilmiyorum ama sanırım ondan hoşlanıyorum.

11.10.2015

BANA EVLENME TEKLİF ETTİ! İnanabiliyor musun? O. Bana. Evlenme. Teklif. Etti. Hala şoktayım ve ben tuvalete gitmeliyim bahanesiyle odama gelmiş seninle konuşuyorum. Delireceğim. Ne demeliyim günlük. Onun zor bir hayatı var. Ne zaman ne olacağı belli olmayan bir meslekte çalışıyor. Ben... Ona birşey olmasından korkuyorum.

09.11.2015

Ulan bir hafta sonra düğünüm var. Artık evli biri olacağım. Ben... Ben Denizle evleneceğim. Hayatımın sonuna kadar onun o mavi gözlerine bakabileceğim. Ben ona bir çocuk verebileceğim. Ben... Ben çok mutluyum...

15.11.2015

Günlük düğüne bir gün kala o gitti... Onun... Onun gitmesi gereken bir harekat varmış. Tam bilmiyorum ama El Kaide terör örgütüne karşı bir gizli operasyon gerçekleştireceklermiş. Esir alınan birkaç türk askerini kurtarmak için gitmesi gerekiyormuş. Özel harekat timi onları kurtarmak için görevlendirilmiş ve... Ve... Bilmiyorum... İnşallah ona birşey olmaz..

03.02.2016

Bugün ondan haber alamadığım 3. Ay... Ben daha ne kadar bekleyeceğimi bilmiyorum... Lütfen ona birşey olmasın... Lütfen...

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now