Küçük Bir Tavsiye

12.5K 820 603
                                    

Gençler ilk olarak hepinize merhaba diyorum. Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kitaba yazıyorum ve neden bilinmez heyecanlandım sksjsk

Her neyse ilk olarak bunun bir bölüm olmadığını belirtmek istiyorum. Eğer yazdıklarımı sonuna kadar okur ve kendinize bir pay çıkarırsanız sevinirim.

Yaklaşık bir aydır wattpad de hayran kurgu kategorisinde bir ataştırma yapıyorum. Wattpad de cinsel içerikli kitaplar üst sıralarda ve bu kitapların o kadar çok okuyucusu var ki gözlerime inanamadım. Üstelik bu kitapların yarısı BTS ile ilgili. Gençler, sizin yaş ortalamanız yaklaşık 11-20 yaş arası ve bu kitabı hayran kurguda ilk sıralara taşıyan sizlersiniz. Siz kendinizin farkında mısınız? Bu tür içeriği olan bir kitabı nasıl okursunuz? Onu geçtim böyle bir şeyi nasıl yazarsınız? Siz müslümansınız, müslümanı geçtim insansınız. Bu yaşta bu tür şeylere nasıl bakmaya yeltenirsiniz? İster sumut olun ister oppacı olun fark etmez, bu tür kitapları okuyamazsınız kendinize gelin. Ha okuyacaksanız 18 yaşınıza kadar bekleyin ki o yaştan sonra da bu tür şeyleri okumanızı kesinlikle istemem. Ayrıca sevdiğiniz bir gurubu sırf kendinizi tatmin etmek için cinselliğin olduğu bir kitapta okuyorsanız ben şu an askıya aldığım kitapları final yaptıktan sonra Kpop hakkında yazmayı bırakırım. Eğer grubu bu tür bir şeye alet ediyorsanız siz de onlara hayran olmayı bırakın, bunu o kadar net söylüyorum. Biri çıkıpta dese ki ilk sıralarda senin sevdiğin grubun kitabı var, hatta cinsel içeriği olan bir kitap bu dese bir daha onun yanında grubun adını bile anamam.

Burada yazandan çok sizin suçunuz var. Ben gidip de yazanlara sen neden yazıyorsun desem adam gelir bana okuyan bir kesim var ki yazıyorum der ve ben yine ağzımı açtıp tek bir laf edemem çünkü adam haklı. Adam sizin sayenizde kendini haklı çıkarıyor. Sizin sayenizde yazmaya devam ediyor ve yine sizin sayenizde Kpop fanları cinsellikle ilgilenen bir avuç aptal ergenden farkı kalmıyor. Ben artık ARMY'im demeye utanıyorum.

Gençler size bir abla tavsiyesi. Cinselliğin uyuşturucudan farkı yoktur. Kendinizi bir kere o akıma kaptırırsanız kendinizi hiç istemediğiniz bir yerde bulursunuz. Bu tür kitap ve filmlerden uzak durun. Ha ben hala okuyacağım mı diyorsunuz. O zaman benim zihni iğrenç şeylerle dolu okuyuculara ihtiyacım yok. Çünkü benim yazdığım kelimeleri o iğrenç bilgilerle dolu zihninize almanıza gerek yok.

Yine dobra bir konuşma oldu. Umarım kalbinizi kırmadan anlatabilmişimdir duygularımı. Eğer bu tür kitaplar okuyupta kendini bu uyuşturucuya kaptıran varsa nefsinizi terbiye edin ve şu ahlaksızlıklardan kendinizi uzaklaştırın. Hepinizi seviyorum. Haziran ayında görüşmek üzere.

Hepinize BTS'li günler (:

BTS'in Başı Türklerle Dertte Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin