♈105. Sır...♈

14.5K 1.1K 1.1K
                                    

Mediaya bakarken vurulmamaya dikkat edin kızlar sksjsksj

Jungkook
-AAH!!! DÜŞÜYORUM! TANRI AŞKINA BENİ ŞURADAN ÇIKAR!!

Ada
-LAN PSİKOPAT SANDALYE ÇEK BENİ YUKARII! ANNECİİM!! LAN AYAĞIM BOŞTA KÖPEK ÇEEK!!

Evet, onları uçurumdan aşağı sarkıtıyoruz. Evet, onların resmen bir yerleri tutuştu ve yine evet, biz ikimiz birer psikopatız. Jungkook ve Ada her ne kadar yarım metre aşağıda duran çıkıntıyı göremeseler de uçurumdan düşeceklerini sanıp bağırıyorlar.

Ve bu harika.

En sonunda ben Adayı, Taehyung da Jungkook'u kollarından yukarı çekti. İkisi de çıkar çıkmaz ayağa kalkıp birbirlerine sarıldıklarında biz kahkahalarla onların bu haline gülüyor, hatta dalga geçiyorduk.

Çünkü komikti.

Jungkook
-iyi misin otlu çamurum.

Ada hızla başını salladı.

-iyiyim uçurumlu toprağım.

Şey... Sanırım biraz fazla sarkıttık.

Onlar birbirlerine sarılmış halde korkuyla bize bakarken, Taehyungla birlikte yanlarına gittik ve yüzlerimizi yüzlerine yaklaştırdık.

V
-ee, eğlendiniz mi?

-hep birlikte vakit geçirmek isterdiniz. Nasıl, güzel miydi?

İkisi de bir adım geri gittiğinde artık dayanma noktamın sınırını geçmiştim. Taehyung da geçmiş olacak ki ikimiz birden kahkaha atmaya başladık. O kadar komikti ki ikimiz de kahkaha atarken yere düşmemek adına birbirimize tutunuyorduk.

Ta ki o ses gelene kadar.

Vınn... (bu bir araba sesidir sksjks)

Araba motorunun sesini duyduğumuz gibi ikimiz de başımızı o tarafa çevirdik. Jungkook şoför koltuğuna geçmiş sırıtarak bize bakarken Ada bana el hareketi çekiyordu.

Bu...

Ada
-GERİZEKALILAAAR!! HAHAHAHAHA...

Gaza basarak patika yolda ilerlemeye başladıklarında arkalarından koşmaya başladık. Biraz koştuktan sonra Jungkook dalga geçerek arabayı bir yavaşlatıp bir hızlandırarak bizimle resmen oyun oynuyordu. En sonunda gaza yüklenerek araba gözden kaybolduğunda nefes nefese dizlerimin üzerine çöktüm.

Ölüm fermanınızı imzaladınız...😈

JİN

-hadi, HADİ! Kurtarmama az kal-

Jimin
-hyung!

Jimin'in birden odanın kapısını açmasıyla Browser'in attığı alev topundan kaçamadım ve o alev topu Marioma geldi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now