😏Yazar Notu😏

13.4K 1K 416
                                    

Son

The end

Dernier

Schluss

последние

Latest

최근

Fınısh

Daha kaç dilde yazayım anlayın işte "SON" sksjsksj

Bu yazıyı mutlaka okumanızı istiyorum.

İlk olarak Final bölümünden bahsetmek istiyorum. İçinizden 'ulan yazar öpüştür öpüştür dedik kursağımızda bıraktın' diyorsunuz. Haklısınız ama böyle gerekliydi. Aslında böyle gerekli değildi phen böyle olsun istedim ksjsksjsj

Tamam tamam kızmayın.

Gençler ikinci kitap çıkacağı için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Şimdi diyeceksiniz ki ikinci kitabı ne zaman yazmaya başlayacaksın. Gençler biliyorsunuz ki 17 yaşımdayım. Girecek YGS ve LYS sınavlarım var. Okulum 08.00'da başlayıp 15.30'da bitiyor. Hafta içi   saat 17.00'da başlayıp akşam saat 21.00'da bitecek bir dershanem var. Anlayacağınız ikinci kitaba şu anlık geçemeyeceğim. Sınavları atlattıktan sonra yazmaya başlayacağım ve bir elli bölüm yazdıktan sonra yayınlamaya başlayacağım.

Anlayacağınız Wattpad'a zaman ayıramayacağım. Yorumlarınıza cevap veremeyeceğim. Bana özel olarak ulaşmak isteyenler için instagram adresim Vaveylai_ruhl_wattpad'tir.

Beni şu ana kadar yalnız bırakmayan tüm hepinize teşekkür ediyorum. İkinci kitaba geçtiğim zaman gerçek ve geçici okuyucularım kim daha iyi göreceğim. İnşallah hepiniz gerçek okuyucularımsınızdır.

Sizden istediğim bu kitabı okuma listenize ekleyip ailemizin diğer okurlar tarafından görülüp büyümesini sağlamak.

Bu arada yazdığım diğer hikayeleri okumak isteyenler ana sayfamdan ulaşabilirler.

Hepinizi seviyorum ve size son kez şunu söylüyorum.

Hepinize BTS'li günler 🐿️

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now