♈56.Bir Kukla Gibi♈

15.7K 1.2K 564
                                    

ELİF

Ağlamamı durduramıyordum. Hıçkırıklarım buna engel oluyordu. Dün akşam dediklerini hala kendime yediremiyordum. Demek beni sadece kullanmış. Tıpkı aptal bir oyuncak gibi. Bense kendimi ona kullandırttım ve canı sıkıldığındada bir köşeye fırlatmasına izin verdim.

Ben acizdim...

Ben aptaldım...

O ise benim zaaflarımı kullanacak kadar zalimdi...

Kai
-demek uyandın. Bir dakika, neden ağlıyorsun? Ge gerçekten sen uyurken bir şey yapmadım. En azından ben yapmadım. Baekhyun hyung sen bir şey yaptın değil mi? Naptın gızaaaaa, nettin gızaaaa-

Baekhyun
-kai bir sus. Şu an ağlamasına izin ver. Ayrıca bir şeyde yapmadım.

Kai
-o zaman neden ağlıyor. Düşünsene, o koredeki en ünlü gruplardan birisinin evinde -ki grup üyelerinden biri de benim- fakat ağlıyor. Bu çok saçma.

Baekhyun
-kai, iyice saçmalamaya başladın.

Kai
-saç malanmaz taranır puhahaha... Ha... Haha... Komikti ama... Hani saç taranır ama sen malanmaz dedin... Şakayı anladın değil mi... Malan- her neyse ben odamdayım...

Bir kaç adım sesinden sonra odada sadece ikimizin kaldığını anladım. İkisinin saçma kavgaları bittiğinde başımı baekhyunun göğsünden kaldırdım ve kızardığına emin olduğum gözlerimle ona baktım. Dudakları hafif aralık, meraklı haliyle bana bakıyordu. O an dudaklarının sadece bu an için mi böyle olduğunu yoksa normalde kullandığı bir mimik mi olduğunu merak ettim. Saçmaydı ama merak ettim işte.

Baekhyun-iyi misin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Baekhyun
-iyi misin.

Dedi çekik gözlerini kısarak. Gülümsemeye çalıştım fakat bunu yaptığımda robot gibi olacağımı bildiğim için yüzüm tekrar somurtmaya başladı.

-teşekkürler, iyiyim.

İkimizde bir süre sessiz kaldık. Ne o, ne de ben ne diyeceğimizi bilmiyorduk. Elini ensesine götürdü ve gergince ovalamaya başladı.

Baekhyun
-bu arada sormayı unuttum, adın ne?

-elif.

Dedim gülümseyerek. Bu seferki gülümsemem gerçekti. O da gülümsedi.

Baekhyun
-tanıştığıma memnun oldum. Nerelisin peki.

-türkiyeden geldim.

Dediğimde gülümsemesi arttı.

Baekhyun
-kardeş ülke...

Dedi mırıldanarak. Türkiyeden olduğuma sevinmiş gibi görünüyordu.

Baekhyun
-istersen kahvaltı yapalım. Belki daha sonra da olanları anlatırsın.

Gülümsemem söyledikleriyle birlikte anında soldu.

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now