♈81.Cadı Bu Kız!♈

17K 1.1K 466
                                    

Mediada Burcu var...

İyi okumalar...

-ne!

Evet. Çarptığımız kızın söylediklerini duyduğumda ilk tepkim bu oldu. Hayır ben salağa mı benziyorum. Yani beni mi kandıracaklar. Tanrı aşkına bir bakın, enayiye mi benziyorum.

Benzemiyorum değil mi! Ama bu kız beni bir salak sanıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Benzemiyorum değil mi! Ama bu kız beni bir salak sanıyor.

Çarptığımız cadı -evet artık ona böyle hitap edeceğim- tek kaşını kaldırdı ve kollarını göğsünün üzerinde birleştirip benim ona sinir olma potansiyelimi artırdı. Evet öyle bir potansiyelim var. Her neyse konu bu değil.

Burcu
-beni iyi duydun. Bu akşam kalacak bir yere ihtiyacımız var. Sadece bu gece bizim için otel gibi bir yer ayarlayacaksınız.

Onu baştan aşağı süzdüm. Bu tabiki sapık bir süzüş değil, sadece iyi olup olmadığına bakmak içindi. Tamam bakarken birazcık vücudunu da süzmüş olabilirim ama bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyoum. Ne!! Ben bir erkeğim!

Gözlerimi kıstım.

-bir dakika da biraz önce araba çarpıp bayılan bir insan olmana rağmen gayet iyi görünüyorsun.

Omuz silkti.

Burcu
-bu bana çarptığın gerçeğini değiştirmez. Üstelik o anda arkadaşım benim durumuma korkup kriz geçirebilirdi ve kendine zarar verebilirdi. Üstelik benim yerime ona araba çarpabilirdi ve o ölebilirdi. Sizinde gördüğünü gibi ihtimaller, ihtimaller... Anlayacağınız dediğimi yapmak zorundasınız.

Tanrı aşkına şeytan diyor ki tut kızı yakasından Han Nehrine at. Aish!

-peki ya dediklerini yapmazsak. Yani size bir yer bulmazsak.

Jimine kısa bir bakış atıp bana döndü.

Burcu
-o zaman ilk gideceğim yer bir karakol olur. Oradaki polislere ehliyeti olmayan bir adamın arkadaşıyla birlikte bana çarptığını, sonra da beni bu yol kenarında taciz etmeye kalktıklarını söylerim. Şansa bak ki polisler size değil de bu zavallı kıza inanırlar.

Bu... Bu kız resmen şeytanın beden bulmuş hali. İnanamıyorum!!

İki elimlede yüzümü sıvazladıktan sonra ağlamaklı bir sesle kıza baktım.
-tamam başımın belası tamam. Binin arabaya

O arkadaşıyla sevinmeye başladığında şoför koltuğuna doğru ilerledim. Tam binecektim ki öldürücü bakışlarımla jimine döndüm.

-bu burada bitmedi jimin.

Jimin bir şey demeden arabaya bindiğinde ben de şoför koltuğuna bindim. Bizim ardımızdan da arka koltuğa o iki kız bindi.

Hala inanamıyorum. Resmen iki tane kız bizi tehtit etti ve biz bu tehtite karşı hiçbir atak yapamadık. Aish!

BTS'in Başı Türklerle Dertte Where stories live. Discover now