Hoofdstuk 11

3.4K 178 3
                                    

Die avond ging ik met mijn handen door zijn haren. Hij gaf kleine kusjes in mijn nek. "Hailey" Ik schudde mijn hoofd. "Stop met praten" Ik probeerde mijn lippen op zijn mond te duwen maar hij hield met zijn hoofd net genoeg afstand zodat ik er niet bij kon. "Zo makkelijk gaat het niet"

Ik zuchtte. "Chris..." Hij grijnsde. "Als je me zo graag wil moet je het eerst toegeven" "Je bent gemeen" Hij lachte. "Kom op Hailey, geef het gewoon toe, zo moeilijk is het niet" Met zijn vingers ging hij langzaam van mijn schouder naar beneden.

"Zeg het en ik hou mijn mond voor de rest van de nacht" Met een verleidelijke grijns keek hij me aan. "Chris, nee" Hij haalde zijn schouders op en rolde langzaam van me af. "Nee" Ik hield zijn arm vast zodat hij niet verder kon rollen.

"Geef het dan toe" Hij ging met zijn gezicht enkele millimeters van mijn gezicht af zitten. Ik voelde mijn hart in mijn borstkas zicht versnellen. "Hailey..." Hij ging met zijn duim over mijn wang.

"Chris!" Zeurde ik zacht. "Hailey!" Zei hij terwijl hij mijn stem na probeerde te doen.

"Stop met bang zijn" Hij fluisterde zachtjes in mijn oor waardoor iedere cel in mijn lichaam naar hem begon te verlangen.

"Oké" Zuchtte ik. "Oké wat?" Chris grijnsde en leek hier duidelijk heel erg van te genieten. "Je bent een eikel" Hij schudde zijn hoofd. "Niet de woorden die ik wilde horen"

"Ik geef het toe" Zei ik snel. "Wat?" Ik zuchtte. "Stop!" Hij lachte en beet zijn lip. "Of anders?"

"Misschien voel ik iets voor je" Hij glimlachte. "Dat was toch niet zo moeilijk?" Hij drukte weer kleine kusjes in mijn nek.

~*~

Ik opende langzaam mijn ogen en keek recht in de ogen van Chris. "Hoe kan jij zo lang slapen? Maak ik je zo moe?" Ik beet op mijn lip. Hij lachte en ging met zijn hand door mijn haren.

"Ik leer deze vakantie een hele andere Hailey kennen. Deze krijg ik tenminste stil, bloost, wil zich het liefst verstoppen en heeft iets minder kleren aan" Hij grijnsde.

"Je bent een idioot" Mompelde ik. Hij drukte een kus op mijn mond. "Eentje waar je wel voor bent gevallen" Ik zuchtte en rolde op mijn rug.

"Kom op, zo erg ben ik niet" "Ik wil geen relatie"

"Hailey" Ik schudde mijn hoofd. "Geen grapjes, ik wil geen relatie" "Waarom niet? Ik zal niet bijten, hard"

"Omdat..." Hij legde zijn hand op mijn hand. "Hailey, ik ben Chuck niet. Ik ga niet vreemd. Mijn ex is ook vreemdgegaan dus ik weet hoe het voelt om bedrogen te worden" Ik draaide mijn hoofd naar hem toe.

"Hailey, ik vind het leuk dat je je zenuwachtig voelt rondom mij, je bent voor mij niet zomaar een speeltje die ik in kan ruilen als ik dat wil" Ik zuchtte en stond op. "Ik wil geen relatie"

Ik liep de badkamer in met schone kleren en deed de deur op slot voor ik de douche aanzette.

Ik zuchtte en ging met mijn handen over mijn gezicht. Ik kon het niet aan om weer een relatie aan te gaan. Ik kon het gewoon niet. Hoe perfect Chris ook lijkt, dat leek Chuck namelijk ook.

Ook al zegt hij nu dat hij niet vreemd zal gaan, dat doet hij uiteindelijk toch wel, iedere jongen gaat uiteindelijk wel een keer vreemd.

En ik ga met niet in een relatie storten om daarna te verdrinken in de rotzooi. Chuck heeft iets in mij kapot gemaakt en ik weet niet of ik dat ooit nog goed kan maken. Ik weet niet of iemand dat ooit nog goed kan maken.

Jongens zijn allemaal hetzelfde. Chuck, David en Chris, iedere jongen geeft uiteindelijk op omdat ze zich niet bij één persoon kunnen houden. Jongens zijn eikels die hun eikels niet bij kunnen houden. Zodra ik denk dat ik een goede relatie heb met Chris gaat hij vreemd, dat kan ik niet hebben.

Ja, ik vind Chris leuk, maar ik wil geen relatie.

Juist omdat ik Chris heel leuk vind wil ik geen relatie want ik wil niet meer gekwetst worden. Hoe graag ik Chris zou willen vertrouwen dat hij een betere jongen is, ik kan het niet...

Maar wat als Chris echt een betere jongen is? Dadelijk loop ik een hele leuke jongen mis, voor wat?

Soms vraag ik me af hoe mijn leven eruit zou zien als Chuck niet vreemd was gegaan. Dan kon ik nu mensen sneller vertrouwen, misschien was ik nog in een relatie met hem

Maar ik kan me ook niet voor eeuwig tegen laten houden door Chuck, maar ik kan ook niet opeens met Chris met mijn volle vertrouwen een relatie aangaan, dat gaat niet...

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu