Hoofdstuk 34

2.9K 140 11
                                    

Ik staarde lang naar mijn computerscherm. Ik wilde dolgraag mijn applicatie in sturen en klaar zijn met de stomme deadline maar het probleem was dat Kelsie gelijk had. Ik kon geen modeadvocaat worden en ik moest dus een keuze maken.

Mijn moeder kwam binnen en legde haar hand op mijn schouder en ik moest eerlijk toegeven. Voor een seconde hoopte ik Chris te zien staan met zijn scheve grijns. Helaas, het was mijn moeder die mijn keuze lastiger maakte.

"Ik ken de keuze, ik wilde ook ooit naar de mode. Je moet nagaan waarom je welke studie wil doen" Ik zuchtte.

"Mode is gewoon mijn leven, neem een kijk in mijn kast en je vind niks van vorig seizoen of wat niet in de juiste kleurtoon is. Ik maak de beste outfits en mensen kunnen wat van mijn ideeën leren. Het is leuk met mode bezig te zijn maar als we eens eerlijk zijn zie je dat advocatuur een eervoller beroep is. Ik bedoel... Je helpt mensen die zichzelf niet kunnen helpen en je kan tegelijkertijd een bitch zijn, geweldig, maar dat kan ook in de modewereld"

Mijn moeder lachte. "En wat als je nou beide inschrijft, stel je komt bij een van de twee niet door kies je de andere" Ik knikte en schreef me voor beide studies in.

In vrede sloot ik mijn laptop af en maakte ik me klaar voor een feestavond!

In vrede sloot ik mijn laptop af en maakte ik me klaar voor een feestavond!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik liep op het studentenfeest af. Ik had via via via via een uitnodiging te pakken gekregen en ging nu dus mooi naar dit feest alleen voor genodigden. Ik was wel alleen want Addison was te druk met Samuel en Kelsie was druk met David aflebberen.

Niet dat ik het vervelend vond om in mijn eentje te feesten. Ik had wat ingedronken op mijn kamer tijdens het klaarmaken, nadat ik de eye-liner had gedaan natuurlijk, en was toen in een taxi gestapt naar het studentenhuis.

Mensen lagen dronken op het gras of dansten dronken op en neer in hun eentje. Zo wilde ik dus niet eindigen vanavond. Ik liep naar binnen en liet mijn officiële uitnodiging zien. Ik liep door naar de keuken waar flessendrank overal stonden, maar dan ook overal, leeg en vol, transparant en in allerlei kleuren van de regenboog.

"Kan ik je iets aanbieden?" Een jongen met mooie blonde haren en blauwe ogen stond voor me. "Jij wel" Hij glimlachte en schonk een beker in. "Ben je maar alleen?" "Ik ben mijn vriendin hier ergens verloren" Hij knikte. "Het is ook een beetje druk"

Ik knikte. "We kunnen ook gaan dansen?" Ik knikte en gooide het drankje in één simpele gooi achterover en voelde de alcohol branden in mijn keel. Het was een goed gevoel. Niet alleen de brandende alcohol die me weer levend liet voelen, dat ik een jongen weer makkelijk om mijn vinger kom draaien.

Hij legde zijn hand op mijn heup terwijl we met de meute mee bewogen. "Laurens" "Hailey" Hij glimlachte en deed een lok van mijn haren achter mijn oren. "Ik wil je heel graag zoenen of gaan we dan te snel?" Ik schudde mijn hoofd en legde mijn handen in zijn nek.

Ik zal mezelf even duidelijk maken. Ja ik hield nog van Chris, maar ik was ook klaar om verder te gaan in mijn leven. Klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Chris kwam niet terug en mijn tijd lang op de bank doorbrengen schiet ik al helemaal niet mee op. Ik was geen weduwe geworden, ik was nog steeds een scholier en had nog steeds mijn behoefte aan een normale scholier zijn.

Laurens drukte zijn lippen op mijn mond en ging met zijn handen verder naar beneden. Zijn tong drong naar binnen en hij hield me dicht tegen hem aan.

Je moet weten dat er een verschil zit tussen deze feesten en die van de middelbare school.

1. meer drank

2. veel, maar dan ook echt veel betere jongens

3. minder drama

4. meer zoenen

5. minder praten

6. betere jongens

7. meer drank

7 redenen waardoor dit feest beter is dan de feesten van een middelbare scholier, 7 redenen waarom ik nu liever hier was dan op een ander feest. En ik zei toch dat ik me wel zou vermaken

3 uur later zat in lachend in de keuken met Laurens na nog een hoop drankjes. Ik leunde tegen hem aan. "Ik moet je iets vertellen" Hij keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Je hebt toch geen vriend?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, ik ben hier niet met een vriendin... Ik ben alleen want mijn vrienden waren saai. Jij hebt mijn avond geweldig gemaakt"

Hij glimlachte. "Graag gedaan" Hij tilde mijn kin op en drukte zijn lippen weer stevig tegen mijn mond en zoende me weer passievol. Dit waren de meeste worden gesproken tussen onze zoenen in eigenlijk. Maar dat was geweldig, ik wilde niet praten, meer omdat ik dan domme dingen ging zeggen en alleen maar ging lachen, terwijl ik hem ook zou kunnen zoenen.

Studenten zijn betere zoeners dan de jongens op de middelbare, de meeste dan. Sommige waren wel op dit niveau, maar die jongens zijn zeldzaam, geloof me.

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu