Hoofdstuk 25

2.9K 168 62
                                    

5 uur eerder -> 22:32

Hailey

"Chris, misschien kunnen we beter stoppen" Hij zuchtte. "Hailey, maak je geen zorgen. Er gaat niks gebeuren. Het regent, daar hebben we ruitenwissers voor. Ik zie iedere auto want iedereen rijdt hier met licht waardoor je ze vanaf een afstand van honderd meter al ziet" Ik knikte. 

"Ik heb de radio al uit gezet zodat ik me goed kan concentreren. Ik pas mijn snelheid al aan op het wegdek. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets gebeurd." Ik zuchtte. "Als jij het zegt..." "Hailey, kom op, er kan niks fout gaan. Doe maar rustig, als de situatie niet meer te redden is stop ik de auto op de eerste beste parkeerplaats, beloofd" 

6 uur later -> 3:53

David

"Kelsie we zijn hier nu al weer een uur aan het zoeken, dit gaat hem niet worden. We hebben iedere doodlopende straat, steeg en iedere zijstraat gehad. Ze zitten hier nergens onder een boom, staan niet zonder benzine, hebben geen klapband." 

Ze zuchtte. "David, als dit niet zo slecht voelde als dat het voelt was ik allang thuis. Dan hadden we nu seks en zou ik iedere seconde van je genieten. Maar ik weet niet wat er aan de hand is. Het is zo slecht dit gevoel. Dat heb ik nog nooit gehad" 

"Luister misschien ben je gewoon moe" Ze schudde haar hoofd. "Misschien moeten we iets verder uit dit dorp zoeken, misschien komen we ze dan wel tegen" Ik zuchtte. "Kelsie, ik ben moe en als ik zo verder ga rijden voor lang, zijn wij dadelijk degene die in de middle of fucking nowhere vastzitten onder een boom omdat ik met mijn slaaphoofd de boom niet zag. Ik ga niet verder zoeken. Het spijt me maar we gaan slapen, morgen zoeken we wel verder" Ze knikte klein. 

"Oké" 

5 uur vroeger -> 23:45 

Hailey

"Hailey als je wil slapen doe je ogen maar dicht" Ik schudde mijn hoofd en deed mijn best om mijn ogen op te houden. "Hailey, ik rij echt niet ergens tegen aan" Ik zuchtte. 

"Kom op, lieverd. Je hoeft niet wakker te blijven. Ik blijf wel wakker en ik maak je wakker als we er zijn" Ik knikte. "Maar als er iets, echt wakker maken" Hij zuchtte. "Hailey, ik red het wel, ga nu maar slapen" 

Ik ging onderuit zitten en keek naar de lange weg voor ons. "Hoelang moeten we nog?" "Door het slechte weer is het nog een half uurtje rijden gok ik zo" Ik knikte. "Dan sluit ik denk ik toch nog even mijn ogen." Hij glimlachte maar haalde zijn ogen niet van de weg. 

Ook al had hij er vertrouwen in, in zijn  ogen zag ik dat hij niet al te veel vertrouwen meer had. Hij was ook bang dat er iets zou gebeuren, maar hij had gelijk. Ik moest slapen want veel kan ik er niet aan doen. En als ik slaap, voelt hij zich misschien minder bang omdat ik dan niet constant naar zijn bewegingen kijk" 

6 uur later -> 5:32

David

"Kelsie, ben je serieus nu al wakker?" Ik wreef vermoeid in mijn ogen van de korte nachtrust die ik heb gehad. Ik draaide op mijn zij. "Ga alsjeblieft nog heel even slapen" "Ik heb niet geslapen David, het gevoel wordt alleen maar erger. Ik heb me nog nooit zo erg gevoeld" 

Ik zuchtte. "Weet je zeker dat ze niet zijn gekomen toen je even sliep?" "David, ik heb niet geslapen! Ik heb iedere seconde voorbij zien gaan op die verdomde klok daar aan de muur. Ik probeerde Hailey te bellen maar ze nam niet op, net zoals Chris." 

Ik opende weer mijn ogen. "Heb je ook naar hun thuis gebeld of ze daar nog zijn?" Ze schudde haar hoofd. "Die nummers heb ik niet" Ik pakte mijn telefoon en drukte het nummer van Hailey thuis in. Er werd echter niet opgenomen. "Die liggen waarschijnlijk nog te slapen, misschien kunnen wij ook beter nog even slapen, anders red ik het niet vanavond" "David! Er is iets gebeurd!" 

5 uur en een half uur eerder -> 00:03

Hailey

"Zijn we er nog niet?" Hij schudde zijn hoofd. "Nee, maar het zal niet heel ver meer zijn" Ik knikte. De weg ging een grote bocht in. "Chris... Pas op!" Een auto zonder lampen kwam de bocht van tegemoetkomende richting uit en ging veel te snel waardoor hij de controle verloor en met volle snelheid tegen ons aan klapte waardoor onze auto meerdere keren over de kop ging...

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu