Hoofdstuk 14

3.7K 192 35
                                    

Het huis van David zag er niet anders uit dan normaal. De auto van zijn moeder stond op de oprit geparkeerd en de tuinman was het gras aan het maaien in de warme zon. Het pad naar de voordeur was net schoongeveegd en de deur glom in het zonlicht. 

Ik keek lang naar de deurbel voordat ik er daadwerkelijk op drukte. De deur werd opengedaan en June, de moeder van David deed verbaasd de deur open. "Ik heb je lang niet gezien" Ik knikte. "Gaat alles wel goed tussen jou en David" Ik knikte wederom. "Is hij thuis?" Ze knikte. "Hij zit in de tuin" 

Ik liep door de woonkamer naar de keuken en vanuit daar ging ik de tuin in. Op de rand van het zwembad zat David met zijn voeten in het water. 

"Hailey" Merkte hij verbaasd op. Ik ging naast hem zitten op de zwembadrand. "Je reageerde niet op je telefoon. Ik had je gebeld en berichten gestuurd" Ik knikte. "Dat weet ik, maar ik was op vakantie" "Waar was je?" 

"In Miami, samen met Chris was ik naar het Valencia hotel gegaan" Hij knikte. "Het spijt me dat ik je zo heb behandeld, maar ik heb geen spijt dat Kelsie uiteindelijk mee ging. Het was geweldig en ik denk dat ik nog voor een lange tijd bij haar blijf" Ik knikte. 

"Ik snap dat je haar mee wilde, maar vraag dat gewoon aan mij, want twee weken voor de vakantie gedumpt worden door je beste vriend is echt een rotstreek" Hij knikte. "Dat weet ik en daar heb ik ook spijt van, als ik het over kon doen had ik het anders geregeld" 

"Ik zeg niet dat ik niet gekwetst ben want dat ben ik wel, maar ik wil wel mijn beste vriend terug. Ik wil gewoon met iedereen een gezellige tijd hebben en dat gaat niet als ik jou negeer omdat je een idioot bent"

"Ik ben geen idioot" Ik rolde met mijn ogen. "Jawel, dat ben je wel" Hij lachte. "Oké, vooruit dan" Ik glimlachte. "Maar jij bent een slet" "Niet meer" 

Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Jij en Chris?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik kon er niks aan doen" "Hoe heeft hij je in vredesnaam overgehaald" 

"Met veel moeite" Gaf ik toe. David lachte. "Hailey Smith heeft een relatie, de wonderen zijn de wereld nog niet uit" Ik glimlachte. "Nee, dat zijn ze zeker nog niet" 

"Ben je echt verliefd op hem?" Ik knikte. "Het maakt me eigenlijk wel bang, maar we nemen babystapjes" 

"Gaan jullie vanavond ook naar Addison?" Ik knikte. "Hij komt me na het eten ophalen" "Weten de andere het ook al?" 

"Nee, daar komen ze vanavond achter" lachte ik zenuwachtig. "Dat zal een verrassing worden." 

"Ik had het ergens wel aan zien komen. Jij en Chris kwamen steeds dichter bij elkaar en de laatste paar feesten had je alleen oog voor hem en hij voor jou. Jullie keken gewoon niet eens naar andere mensen terwijl Chris normaal een fuckboy is, net als jij eigenlijk" 

"Ik was geen fuckboy" "Fuckgirl, wat jij wil" Ik rolde met mijn ogen en sloeg David op zijn arm. "Ik wil eten" Hij zuchtte. 

"Ik ga wel eten maken, maar loop dan wel mee" Ik knikte en ging rechtop staan. "Ik snap niet waarom ik eigenlijk nog eten voor je maak" Ik lachte. "Omdat je van me houdt" "Dat zou je graag willen" 

David haalde alles uit de kast voor pannenkoeken en ging aan de slag terwijl ik op het aanrecht zat en een chocolade reep aan het eten was. "Je bent echt een vreetzak" "Ik hou gewoon van eten" David schudde zijn hoofd. 

"Jij wordt later dik" Ik schudde mijn hoofd. "Nee hoor, ik dans ook nog veel. Ik sport genoeg om gewoon lekker eten te kunnen eten. Ik heb geen grammetje vet, alleen spieren, kan jij een voorbeeld aan nemen" "Ik ben niet dik!" Zei David verontwaardigd. 

"Je hebt een dikke kont" "Dat zijn gewoon bilspieren, daar ben je gewoon jaloers op, hater" Ik lachte. "Ik ben geen hater, want mijn kont ik mooier" Hij rolde met zijn ogen. "Wie heeft je dat wijsgemaakt? Chris zeker" Ik haalde mijn schouders op. "Onder andere" David keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan en schudde zijn hoofd. 

"Ergens kan ik het nog niet geloven dat je een relatie hebt" "Vanavond kan je het bewijs zien" David lachte. "Ik ben benieuwd" Ik haalde mijn schouders op. "Heb geduld kleine David..." 

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu