Hoofdstuk 15

3.6K 186 30
                                    

"Ben je klaar?" Ik keek op van mijn bord met spaghetti naar Chris die in de deuropening stond. "Mijn ouders lieten pas laat weten dat ik alleen moest eten, dus ik ben nog niet klaar" Hij knikte en ging tegenover me zitten. 

"Hoe ging het bij David?" Ik stak mijn duim op. "Doe maar rustig, we hoeven er niet persé om negen te zijn" 

Ik slikte mijn eten door en zette mijn bord weg. "David had zijn verontschuldigingen aangeboden, maar hij is wel echt verliefd op Kelsie" "Had je David verteld over ons?" Ik knikte. "Hij geloofde het niet." Chris lachte. 

"Het wordt dadelijk tenminste iets minder ongemakkelijk" Ik knikte. "Dat is zeker waar" Ik trok mijn sandaaltjes aan en pakte mijn jasje, voor als het vanavond zou afkoelen. 

Ik drukte een kus op Chris zijn lippen. "Ik ben klaar" Hij grijnsde. "Nee, nog niet" Hij sloeg zijn arm om mijn middel en trok me tegen hem aan. 

Hij drukte zijn lippen op mijn mond en zoende me passievol. Ik sloeg mijn armen om zijn nek. Het moment werd verstoord door mijn telefoon die afging. Ik zuchtte en liet Chris langzaam los. 

"Met Hailey" "Het spijt me dat ik jullie stoor, maar komen jullie nog" Hoorde ik David lachend zeggen. "Je bent een eikel" David lachte harder. "Trek je broek maar aan en schiet op" Hij hing direct op zonder op een antwoord te wachten. 

Chris, die alles hoorde begon te lachen. "Zullen we dan maar eens vertrekken?" Ik lachte mee en knikte. "Laten we dat maar doen" We liepen naar zijn auto en gingen naar Addison. 

In de tuin zaten Addison, David en Kelsie. Judith en Samuel waren nog op vakantie. Ik liep achter Chris aan de tuin in. David keek me lachend aan. "Wacht" Addison stond op en keek van mij naar David en van mij weer naar Chris. 

"Daarom zijn jullie laat?" "Ik had mijn broek nog aan" Zei Chris nonchalant. Ik lachte en ging naast Addison zitten. "Sinds wanneer?"  "Bijna twee weken" Zei ik. Chris ging naast me zitten. "Dus ik ben het vijfde wiel?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee hoor" 

Ik keek naar Kelsie die er ongemakkelijk bij zat. Ik weet dat het nu goed was tussen mij en David maar ik vond dat het niet mijn taak was om haar mee te trekken in het gesprek" 

Het vuur van het kampvuur was hoog. "Ik ga marshmallows halen, Hailey help je even?" Ik knikte en stond op. 

Addison keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan toen we in de keuken waren aangekomen. "Je gaat opeens met hem op vakantie en je hebt een relatie, heb ik nog meer gemist?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik denk dat het dat wel was" Ze rolde met haar ogen. 

"Jij en Chris..." Ik knikte. "Ik dacht serieus dat het bij die ene keer bleef" "Het waren al twee keer voor de vakantie" "Alleen het kampioensfeest toch?" "En het eindfeest" Addison keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 

"Ik kan het gewoon niet geloven. Jullie passen zo bij elkaar maar toch had ik niet verwacht dat jij ooit nog een relatie zou krijgen" "Ik ook niet, maar het voelde goed en met veel extra overtuiging heb ik toch besloten dat ik niet voor altijd alleen wilde blijven" 

"Jullie zijn schattig samen, hij kijkt de hele tijd naar je" Ik bloosde. "Ik had niet verwacht, maar het voelt heel goed" Ze glimlachte. "Jij verbaast iedereen" Ik lachte. "Laten we de marshmallows brengen voor ze uitsterven" Ze lachte en pakte de marshmallows en liep mee naar buiten. 

Ik ging weer naast Chris zitten en legde mijn hoofd op zijn schouder. Kelsie was met David in gesprek over iets. "Blijf je vanavond bij mij, mijn ouders zijn er niet" Zei Chris. Ik knikte en gaf hem een kus en staarde toen naar het vuur. 

Ik gaapte lang. "Ik ben echt nog moe" "Je was vanmorgen al voor mij wakker" Ik knikte. "Ik weet ook niet waarom maar nu ben ik dus al weer moe" "Dan maken we het vanavond hier niet zo laat" Ik knikte. 

Kelsie stond op en liep opeens weg. "Hailey, kan je iets meer met haar praten? Ze voelt zich echt buitengesloten" "Daar kan ik niks aan doen, het is toch niet mijn taak om haar mee te trekken in de gesprekken?" Addison knikte. "Ze moet er zelf ook wat moeite voor doen" David zuchtte. "Het is zo moeilijk om haar mee te trekken in het gesprek" Ik haalde mijn schouders op. "Daar kan ik niets aan doen. Misschien moet je haar meer proberen te betrekken door gewoon haar dingen te vragen ofzo" 

Hij knikte. "Ik wil dat ze gewoon goed mee kan..." 

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu