Sixth

1.6K 110 4
                                    

Harry

Másnap amikor felkeltem, magam mellett találtam Louist is. Még aludt. De nagyon aranyos volt. Legszivesebben megcsókoltam volna de nem akartam felébereszteni. Mielött bárki bármire is gondolna, nem történt este semmi olyan... csak beszélgettünk, aztán felmentünk, lezuhanyoztunk és lefeküdtünk.
Felkeltem az ágybol kimentem elvégezni a dolgaimat a mosdóban aztán lementem reggelit késziteni. Nem tudom hogy Louis mit szeret ezért készitettem hidegtálat és kakaót. Mikor visszaértem a szobába, Lou még mindig az igazak álmát aludta.
-Lou. Ébresztő. Hoztam reggelit.-mondtam majd megpusziltam az arcát mire csak dörmögött valamit.
-Lou. Hahó. Ha nem kelsz ki akkor kikeltelek de azt nem fogod meguszni...
-Hmm... Mennyi az idő?-kérdezte.
-Mindjárt 11 lesz.
-Akkor tényleg kelni kéne... mit csinálunk ma?
-nem tudom. Mi lenne ha áthivnám a barátaimat és te is megismerkedhetnél velük?
-Benne vagyok.
-Akkor majd reggeli után felhivom őket. És majd vásárolni is kell valamit.
-Oké akkor reggelizzünk, utána meg menjünk vásárolni.
-Rendben.
Miután megreggeliztünk, átöltöztünk. Viszont Louisnak nem volt ruhája ezért adtam neki. Egy picit nagy volt rá de jol állt rajta.
Ezután felhivtam a fiukat majd elmentünk bevásárolni. Vettünk pizzának valót, és még valamit tettem a kosárba de ugy hogy Lou ne vegye észre. Sikerült ugy csinálni hogy még fizetésnél sem vette észre. Pedig nem is vettünk olyan sok dolgot...
Miután végeztünk a vásárlással, hazamentünk majd neki is álltunk a sütésnek. Mire kész lett addigra csengettek is az ajtón.
-Sziasztok gyertek be.-mondtam majd beengedtem őket. Nem lepődtek meg annyira amikor meglátták Louist. Szerintem sejthették hogy itt lesz majd velem.

Sziasztok. Hoztam is a kövi részt. Szép napot és kitartást. Drukkoljatok. Ma töri TZ-t irok :'(
Jo olvasást. Bogi

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now