Season 2/ Sixteenth

499 34 6
                                    

Louis

A szobát csak akkor tudtuk jobban szemügyre venni, amikor lepakoltunk mindent, és egy kicsit el is rendeztük az ideiglenes lakhelyünket. A szoba nagyon szép volt. Volt kishűtő, egy elég nagy fűrdőszoba, benne egy elèggè felszerelt zuhanykabinnal, egy hatalmas franciaágy, és mèg egy kis konyha is be volt szerelve. Úgy volt berendezve mint egy saját lakás. Őszintén megmondva nagyon tetszett és olyan otthonosnak tűnt nekem.
Voltak berendezve még szekrények is, amelyekbe bepakoltunk, és mjndent elrendeztünk, ahogy éppen akartunk.
Mikor mindennel megvoltunk, átmentünk először Zaynékhez, majd Liamhez is benéztünk és megnéztük hogy nekik hogy van berendezve az ideiglenes otthonuk. Nagyon jól nézett ki a másik két lakrész is, minden nagyon felszerelt volt, és meg voltam eddig elégedve mindennel.
A szálloda fel van szerelve játékgéptermekkel, szóval miután a fiuk szobáját megnéztük, majd ők is a miénket, lementünk megnézni és kipróbálni a berendezett dolgokat. Az egyik nyerőgéphez mentünk, előszedtem egy egy dollàrost a zsebemből és próba cseresznye alapon bedobtam a gépbe és elkezdtünk jàtszani. Egy játék alatt ötször húzhattuk meg a kart, ami által ha a jelek egymás mellé kerülnek, egy valag pénzt nyerhetünk vele. Sajnos nem nyertem, de nem voltam elkeseredve, hiszen most nem ronthatta el semmi a kedvemet.
-Nem baj Lou, majd máskor-mondta Harry átkarolva a vállamat, megpuszilva arcomat.
-Tudom, nem vagyok szomorú. Hosszú még az este és nekem már meg van a főnyereményem.-kacsinottam rá, mire megtorpant, magához húzott és megcsókolt, mert tudta. Tudta hogy rá értettem. Nekem Ő egy főnyeremény, nála jobb embert kívánni sem kívánhattam volna.-Szeretlek.-suttogta a számba.
-Én is szeretlek-válaszoltam, majd megfogtam a kezét és a fiúkat keresve indultunk el a hatalmas teremben.
A fiúk nem voltak messze tőlünk. Szinte azonnal észrevettem Niall szőke fejét, plusz a nevetèséről azonnal tudtam hogy ott van ő is és a másik két fiú is.
-Ott vannak-mutattam a póker asztalhoz, ahol a fiúk belemèlyedtek a játékba, mi meg odamentünk és néztük hogy hogy megy nekik.
-Na hogy megy fiúk?-kérdezte Hazz, nèzve a játékot.
-Nem jól. De nyerni akarok-szögezte le Niall, aki Zayn ölében ült, és a kezében voltak a kártyák.
-Mr. Horan jön.-mondta a játékmester, én meg megláttam valamit, amivel talán nyerhet a kis szöszi.
-All in!-kiáltottam el magam, mire mendenki rám nézett.-Bízz bennem, Niall.-mondtam a szöszinek, majd az asztalhoz léptem és az összes pókerérmét a közösbe adtam.
-Óh basszus!-kiáltott fel az egyik játékos, lerakva a lapokat, őt követte két másik ember, ugyanúgy szitkozódva tették le a lapjaikat.
Csak egy ember maradt játékban Niallon kívül
-Tartom a tétet!-szólalt meg az ismeretlen, aki szemben ült velünk.
Ha szerencsénk van, akkor nyerünk, ugyanis van egy sorunk. Nem tudom hogy ennél mi lehet jobb, de mindjárt kiderül, ugyanis  az emberünk jön.
-Mr. Sheeran, ön jön!-szólitotta a játékmester a srácot, aki körülbelül egy idős lehet velem, vagyis kb 26 éves. Mondjuk én csak Decemberben leszek 26...
-Sheeran leterítette a kártyáit, tartva a pókerarcát, én viszont elmosolyodtam ahogy megláttam, hogy közel sincs olyan szerencséje mint a Szöszinek.
-Fél sor!-jelentette be a játékmester, és most jött el a mi időnk.-Ha Mr. Horannek nagyobb szerencséje és jobb kártyái vannak, akkor ő nyeri meg az 1500$-os nyereményt.
Itt átadtam a kártyákat Niallnak, és buzdítottam hogy tegye le.
-Niall innentől a te játékod-mosolyogtam rá, ő pedig csak bólintott és letette a kártyákat.
-Sor!-kiáltott fel a játékmester és Sheeran is elismerően bólintott, de azért látni lehetett a csalódottságot az arcán, akármennyire is próbálta leplezni.
Felállt az asztaltól, egyenesen hozzánk jött majd kezet fogott Niallal.
-Gratulálok a nyereséghez-szólalt meg Brit akcentussal. Sheeran a vezetékneve, Brit akcentusa van és az arca is ismerős.... Ő nem Ed Sheeran?
-A nevem Ed Sheeran.
-Te jó isten-szólaltam meg.-Nagyon bírom a zenéidet!-mondtam mosolyogva.-Louis Tomlinson vagyok. Örülök a szerencsének.
-Ti is Brittek vagytok? Ó Louis te nem focista vagy?
-De... Csak fel kellett hagynom a karrieremmel...
-Ó. Értem. Sajnálom-mondta és éreztem hogy komolyan is gondolja.
-Semmi gond. Én akartam így-mosolyodtam el. -Na de nekem mennem kell. Ott vár a barátom. Örültem Ed.-mosolyogtam rá, majd hagytam Niallt meg Edet beszélgetni.
Hazz elment valamerre, míg mi játszottunk, de a szememmel már meg is találtam szóval oda is mentem hozzà és átöleltem hátulról, eltakarva a szemét és megkérdeztem:
-Na ki vagyok?
-Hmmm....Nem is tudom. Niall?-kérdezett vissza mire felkuncogtam.
-Nem... Találgass még-mondtam neki.
-Louis?-kérdezte, mire elvettem a kezemet, ő felém fordult, vigyorogva.
-Szerencséd van hogy az én nevemet mondtad.-mondtam neki félig komolyan, félig viccesen.
-Na? Nyertetek?-kérdezte nevetve, témát váltva.
-Igen. 1500$-t.
-Ügyes vagy életem-Nézett rám büszkén majd lehajolt ès ajkait az enyéimre tapasztotta.
Később csatlakoztak hozzánk a fiúk is, majd mivel mindenki fáradt volt a repülőút miatt, ezért felmentünk a szobáinkba és lefeküdtünk aludni. Hosszú volt ez a nap.

Sziasztook!
Végre itt a várva várt rész, amit ígértem, hogy kiteszek a héten. Szerintem még a héten fog jönni egy rész, már ha lesz hozzà ihletem. (Szerintem lesz úgyhogy aggodalomra semmi ok.)
Nagyon nagyon hálás vagyok nektek a 2000 vote-ért és a 24.000 megtekintésért. Nagyon nagyon szeretlek titeket, és sosem gondoltam volna hogy el fogok érni ilyen dolgokat, azzal hogy egy one-shot által kiugrik valami a fejemből.
Lots of Love (as always)
XxBogixX
(((Ja és még annyi hogy egész héten dolgozatokat írok, meg lehet hogy valamennyien ti is, szóval szurkolok nektek, és légyszi ti is nekeeem😭💕💕)))

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now