2 season/ Tenth

547 43 0
                                    

Louis

Reggel, mikor felébredtem, teljesen jól éreztem magam a körülményekhez képest. Alig fájt valamim, teljesen jól voltam. Tegnap Hazza itt maradt velem, örültem is neki, hiszen így nem maradtam egyedül, viszont ha ma hazaengednek, akkor nem csak nekem lesz pihenő, hanem neki is, mert azért szegény elég fáradalmon átment. Kell neki egy kis pihenés, és itt nem a korházi fotelra gondoltam, ahol maximum két órát alszik. Szerintem egy pár napig nem engedem dolgozni az tuti. Otthon leszünk, pihenünk sokat és áthívjuk Niallékat Fifázni. Nem gondolunk azokra a dolgokra amik az elmult egy hónapban történtek, hanem összeszedjük magunkat, talán el is mehetnénk ötösben valahova. Na! Ezt majd felhozom Hazzának ha hazaértünk! Szerintem imádni fogja az ötletet.
A következő pillanatban Hazz megmozdult a fotelban amiben eddig pihent, majd kinyitotta gyönyörű smaragd szemeit.
-Jó reggelt szerelmem.-köszöntem neki mosolyogva.
-Szia Lou. Jobban érzed magad?-kérdezte, és làttam az aggodalmat a szemében.
-Igen, nagyon jól vagyok Hazz. Alig fáj valamim!-mondtam neki mosolyogva, mert tényleg megörültem neki hogy nem fáj semmim.
-Mi ez a nagy mosolygás Lou?-kérdezte, és egy picit neki is mosolyra hajlott az a csókolni való cseresznyevörös ajka.
-Nem tudom Harry, de olyan jó minden. A negatív dolgokat próbálom kiszűrni, mert itt vagy te, itt vannak a fiúk nekem és... ennyi. Meg kitaláltam valamit.
-Na mesélj Baba.-mondta Harry és felkelt a fotelböl majd leült mellém az ágyra.
-Arra gondoltam, mi lenne ha a héten itthon maradnánk, azaz nem itthon, hanem elutaznánk valahova? Kikapcsolódni. Csak mi, Niallék és Liam.
-Nem is tudom Lou. Anyagilag nem jönnénk ki túl jól, az tuti. Egész hónapban nem voltunk dolgozni, azaz nem voltam én, mert ugye te visszavonultál.
-Jajj Harry. És szerinted nem raktam félre pénzt az ilyen esetekre? Ó dehogynem. Szóval nem lesz gond!-mondtam neki.
-Rendben ezt még megbeszéljük. Én örülnék neki. Kell egy kis kikapcsolódás...-mondta Harry, majd bejött az orvos ezzel megszakítva a beszélgetésünket.
-Jó reggelt Mr. Tomlinson és Mr. Styles.-köszönt az orvos és odajött és megvizsgált, Harry pedig leszállt az ágyról, hogy az orvos odaférjen hozzám.
-Jó reggelt doktor úr.
-Hogy érzi magát, Mr. Tomlinson?
-A történtekhez képes jobban, doktor úr.-mosolyogtam az orvosomra őszintén.
-Igen, azt látom. Már mosolyog, tehát nagy baj bizony nem lehet. Gyorsan elvégzünk még egy vizsgálatot, hogy tényleg minden rendben van-e, és ha minden stimmel, már mehet is haza.-mondta Dr. Parker.
Szerencsére mindent rendben találtak, de azért az orvos mondta hogy pár napot még legyek otthon és ha valami baj van, nyugodtan értesítsük őt.
Azt is mondta hogy külföldre esetleg ha terveztünk menni, azt egy 3 napig még ne tegyük, főleg ha mert a repülő és a légnyomásváltozás veszélyes lehet az agynak, főleg agyrázkódás után.

Miután hazaértünk, levettem a cipőmet, és rögtön mentem a konyhába teát készíteni. Harry követett, igy a konyhába érve őt is megkérdeztem hogy kér e teát.
-Igen kérek szivem.
-Milyet kérsz? Barackos jó lesz?
-Bármilyen jó.-mondta, majd egy pár perc hallgatás után megint megszólalt.
-Hiányzott már ez.
-Mi?-kérdeztem mert nem értettem.
-Ez a nyugalom. Most, ameddig a kórházban voltál, nem történt semmi. Semmi..rossz.
-Nekem is hiányzott ez. És te is.
-Ezt hogy érted?-kérdezett vissza felvonva a szemöldökét.
-Csak... mióta van a zaklató, megváltoztunk mindketten. És mikor történt az a...tudod Eleanorral... azóta úgyéreztem hogy nem foglak visszakapni, ezt elbasztam. Most viszont már más.
-Már elfelejtettem azt az esetet, Lou. Szeretlek és tudom hogy te sem érzel máshogy. Szeretlek.
-Én is szeretlek-hajoltam közel hozzá, csókot adva ajkaira.

Sziasztok Kedves Olvasóim! :)
Mint láthatjátok, itt van a kóvetkező rész a playgroundból. Remélem nagyon tetszett nektek, szerencsére most van ihletem(egyébként mindig akkor van ihletem amikor mást kéne csinálnom. Mondjuk tanulni... Na mindegy).
A Back to You-ba nem tudom hogy mikor hozom az új részt, eléggé el vagyok havazva a dolgokkal, karácsonyi ajándékok, szilveszteri buli szervezése, tanulás meg ilyenek, szóval nincs nagyon időm írni, hát remélem hogy az ihlet egy hamar visszajön, mert imádok írni, és a kommentjeiteket olvasni.
Nagyon szeretek mindenkit♥♥
Lots of Love
XxBogixX

~A kép csak Virág, a kutyusom ♡.♡~

Playground /Larry Stylinson/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant