Season 2/Thirty Fourth

356 34 10
                                    

Harry

Rám nézett és elmosolyodott. De mosolya ördögi volt, azt sugallta hogy "meg fogsz halni".
-Nahát, Harry. Micsoda meglepetés...-mosolygott gúnyosan.
-Meglepetés? Hiszen miattad vagyok itt te faszfej...-morogtam idegesen.
-Hogy beszélsz te az apáddal? Kinek képzeled te magadat? Tönkre tetted az életemet, amiért megfizetsz te mocsok!-mondta feldühödve.-Hogy van Anne? Rég láttam.-kezdett bele a bájcsevejbe ami nem tetszett.
-Mit akarsz tőlem? Nem elég az hogy tönkretettél?
-Hmm... Hogy mit akarok? Bosszút. Bosszút akarok állni rajtad, meg akarom keseríteni az életedet és a kis buzikádat el akarom tenni láb alól, hogy még egy cseppnyi örömöd legyen az életben. És ez ellen te nem fogsz semmit tenni, mivel itt vagy, el vagy fogva... Ő pedig... kitudja, lehet hogy már nem is él.-mondta nevetve. Nem teheti ezt meg velem. Egy apa nem képes az ilyesmire. Nem keseríti meg a saját fia életét.-Vissza akarok adni neked mindent amit miattad kaptam. Minden gyötrelmet. MINDENT. Te elvettél mindent ami nekem volt fontos, most én leszek az aki elvesz mindent ami neked fontos.-Ezt most azért mert kiakadt amikor bevallottam hogy a fiúkhoz vonzódom?
-Nem tehetek róla hogy egy homofób köcsög az apám-morogtam az orrom alatt, de ő természetesen meghallotta... Felállt a székéből, közelebb jött hozzám mire egészen a falig hátráltam. A nyakamnál fogva nyomott neki a falnak, úgy hogy alig kaptam levegőt.
-Legszivesebben már most megölnélek, de elöbb a kis buzi szerelmedet akarom kinyirni. Végig fogod nézni ahogy szenved és az életéért könyörög te szaros. És persze hogy utálom a buzikat, miattuk fognak kihalni az emberek, mert ugyebár a férfiak nem tudnak szülni. Csak a faszt szopkodják egész nap, és semmi mást nem csinálnak. Undorodom tőlük és tőled is. -mondta azzal az ördögi vigyorral azon az ocsmány fején. Feldühödtem. Engem bánthat, de Louist nem. Már majd megfulladtam, amikor a piercinges srác benyitott.
-Uram, ordibálást hallottam. Jol va....-nem tudta befejezni, mert meglátott bennünket, azaz engem, ahogy az apám a falnak nyomva fojt meg. Apám rögtön elengedett és a sràc felé fordult.
-Ki mondta hogy bejöhetsz, he? Mondtam hogy megzavarhatsz minket?-üvöltötte, és egyre jobban közelitett a srác felé. Egy pofont adott neki, majd a gyomrába ütött egyet, majd mégegyet. A srác nem volt egy vézna alkat, de az apámmal szemben nem volt esélye. Cselekednem kellett, amint visszanyertem az erőmet, szétnéztem a szobàban, majd megláttam egy vàzát. Mivel apám már csak a sráccal volt elfoglalva, a háta mögé léptem és leütöttem a vázával, apám pedig elterült a földön. A srác hitetlenkedve nézett rám.
-Hívd a rendőrséget. Gyorsan mielött felébredne.-mondtam neki, mire azonnal cselekedett. Felhívta őket, bemondta a címet, én pedig Louist hívtam....volna fel, ha nem merült volna le a telefonom. Azért remélem bemérték hogy hol vagyok. Nagyon aggódhat már. Nekem pedig egyre jobban hiányzik...
Mikor a srác letette a telefont, mondta hogy hamarosan itt vannak, de ne menjek el. Biztosítottam róla hogy nem megyek el, hiszen hova is mehetnék? Azt sem tudom hol vagyok. Erre bocsánatot kért, mire mondtam hogy nem hiszem hogy önszántàbol csinálta.
-Még a nevedet sem tudom-mondtam neki.
-Michael.-nyújtotta a kezét. Elfogadtam és én is bemutatkoztam.
-Harry. Örvendek.
-Köszönöm hogy megmentettél. Ha nem ütöd le, agyon vert volna...-mondta Michael.
-Semmiség. Engem megfojtott volna ha nem jösz te. Úgyhogy én is köszönöm.-igazábol láttam hogy nem tehet Michael az egészről, gondolom őt is kényszerítették, mint ahogy el is mondta. Akkor nem hittem neki, most viszont már igen. Az apám őrült. Őrültebb mint volt. De percek kérdése és itt vannak a rendőrök, és megoldódik minden gondunk.
-Figyelj Michael...
-Mick. Nyugodtan hívhatsz Micknek.
-Mick... öhm elkérhetem a telefonodat? Felhívnàm a baràtomat hogy jól vagyok.
-Persze, már adom is!-mondta és elment érte. Odaadta, én bepötyögtem a számot, és hívtam is Louist.
Két csengés után fel is vette.
-Hallo?
-Lou....
-Oh te jó ég! Harry? Jól vagy? Minden oké?


Hellóbelló🤗😊😊
Meg is hoztam a következő részt ahogy azt illik is. Izgalmas volt az előző rész, a mostanit még izgalmasabbra írtam (remélem ezzel Ti is így vagytok) és a kövi is ilyesmi lesz.
Remélem tetszett, annyira nem volt az elején ihletem, de a végére belejöttem😇😇
Drága Mimimnek (csanyiemma ) tettem egy ígéretet hogy hogyha publikál a könyvéböl egy részt, akkor én is, és publikált, szóval itt is az enyém is. Amugy, a könyvének a címe Love Behind the Window olvassátok el mert fantasztikus.
Imádlak titeket (MIMI, ZSOFU TITEKET FŐLEG❤️), és nagyon nagyon szép vasárnap délutánt kívánok.
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now