2 Season/ Thirteenth

486 38 4
                                    

Harry
-Szia Harry-köszönt Shawn, miközben megölelt, majd Louis-hoz fordult és bemutatkozott neki is.
-Szia. Shawn Mendes vagyok. Gondolom te vagy Harry barátja, Louis.
-Tu-tudom ki v-vagy-dadogott Lou, és még mindig bámulta Shawnt.-Kérhetek egy képet?-mondta Lou a kisebb sokk után ami érte mire Shawn kuncogott egyet de természetesen benne volt a kép csinálásban.
Gyorsan lőttem róluk egy tucatnyi képet majd már tálaltuk is a vacsorát és elkezdtünk enni miközben lassan a témára tértem.
-Szóval lenne ez az utazás, öten mennénk a barátainkkal, viszont az a gond hogy valakinek kéne vigyázni a házra, mert múltkor amikor elmentünk, betörtek hozzánk és ráfirkáltak a falra. És nagyon sokat gondolkodtunk hogy kit kéne megkérni, végül rád esett a választás mert benned tényleg megbízom. Nem lenne ez teher szàmodra?
-Dehogyis Harry. Szívesen vigyázok a hàzra ès bármi van, szólok!-mondta.
-Köszönjük. Te tényleg nagyon rendes vagy-hálálkodott Lou is.
-Én pedig köszönöm hogy megbíztok bennem. Na de mi is történt és ki tört be?-kérdezte én meg mindent elmondtam neki elejétöl a végéig. Néha kikerekedett szemmel, néha összehúzott szemöldökkel hallgatta amit mesélek, de volt olyan amikor caak le volt sokkolva. A végére pedig már csak rázta a fejét.
-Nem hiszem el srácok! De ez hogy? És miért utálnak titeket ennyire? És ezt a Liam gyereket nem faggattátok ki hogy ki ez és mit akar tőletek?
-Épp ezaz hogy kérdeztük, de neki is anonymként jelentkezett a "feladatokkal"-raktam idézőjelbe a kezem- és így nem tudta kideríteni hogy ki az. Amikor találkozott vele, vagy beszélt vele, akkor meg el volt takarva az arca és el volt tortítva a hangja.
-Basszus. Szóval nem tudunk semmit.
-Nem, sajnos nem.
-Figyeljetek, nekem most van kb egy hónap pihenőm az újabb interjúmig vagy koncertig, szóval vigyázok a hàzra, és bármi van hívlak titeket, oké?
-Rendben. Shawn... nagyon nagyon köszönjük.
-Nagyon szivesen. Hát mit tesznek a barátok, ha nem azt hogy segítik egymást ha baj van?
Ezek után még beszélgettünk egy csomót, elmondott pár titkot a megjelenő albumáról, meg arról hogy hogy zajlik egy koncert, mik történnek a színfalak mögött. Hogy őszinte legyek, nem olyan rossz ez az énekes karrier dolog. Lehet hogy Lounak igaza van, és bele kéne vágnom. De nem tudom elképzelni magamat mint énekest. Egy kicsit elkalandoztam, és Lounak arra a mondatára tértem vissza a beszélgetèsbe, hogy rólam beszél.
-Harrynek is rohadt jó hangja van. De tényleg. Viszont nem tudom miért nem akar énekelni. Oké mondta hogy sosem izgatta az éneklés, de akkor is. Annyi rajongója lenne!
-Hát én is hallottam már énekelni és tényleg rohadt jó a hangja. Majd rávesszük hogy énekeljen, mondjuk egy producer elött...
-Fiúk! Attól még hogy egy kis időre elbambultam, hallok mindent. Nem fogom beadni  a derekamat...-mondtam és teljesen komolyan gondoltam... Asszem.
-Be fogja... bizz bennem-mondta Lou Shawnnak, mintha nem lennék ott én pedig csak megforgattam a szemeimet. Csak szeretné! Mostmár csak azért sem adom meg magam.
Későre járt, Shawnnak mennie kellett, és mi is fáradtak voltunk. Még egyszer megköszöntük Shawnnak a szivességet,hogy vigyáz a házunkra, majd miután elment, felhívtuk Niallékat ès Liamer, hogy holnap indulás Amerikába, majd lefürödtünk külön-külön és már mentünk is aludni.
Az biztos hogy bármi is történjék, biztos vagyok benne hogy semmi nem fogja elrontani az utazásunkat!

Hellóbelló!
Meg is érkeztem a következő résszel, ami szerintem az év utolsó része. Nagyon nagyon boldog új évet kívánok nektek (és nagyon utólag Boldog Karàcsonyt), és ígérem hogy mostantól megint többet fogok jelentkezni, ugyanis karácsonyra megkaptam álmaim telóját, amin végre normálisan tudok írni és aaah! Imádom.
Na elég is a sok dumából, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok mégegyszer és legyetek jók.... ha tudtok😍😍😘😘
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now