Thirty Nine

653 51 0
                                    

Harry

Úton voltunk Zaynékhez. Elötte persze odaszoltam neki, hogy van egy nyom amin el tudunk indulni. Még jó hogy kiengedték a kórházbol, így akár már ma meg tudjuk találni, hogy ki is a zaklató, bár nem tudom.
Mikor odaértünk, be is kopogtunk Zaynhez, aki azonnal nyitotta az ajtót.
-Szia haver. Gyertek be. Miújság, mit találtatok?
-hát haver megint küldtek üzenetet. Arra hondoltunk Louval, hogy hátha meglenne annak az ujjlenyomata, aki írta a levelet.
-Lehet benne valami. Hol van a levél?
-Itt a borítékban.-mondta Lou, és elővette.
-Vàrjál. Ez az írás nagyon ismerős nekem. Nektek nem?
-Nekem nem...-mondta Louis, és én is ráztam a fejem, hogy nem ismerős.
-Hàt én nem tudom. Minden esetre van egy haverom, aki meg tudja nézni.
-Király. Alig vàrom hogy túl legyünk ezen az egészen.-mondta Louis, és egyet kellett hogy értsek vele. Nem tudom hogy mit érzek most, hiszen nem hallgatott rám, és megcsalt. Ezek után nem udok megbízni benne, viszont nem szeretném elveszíteni, ahhoz túlságosan szeretem.
-Akkor hívom is, hogy jöjjön àt. Liamröl amugy van valami hír?
-Oh basszus.-kezdte Louis.-Nem is hívtuk fel, és ő sem keresett. Azt sem tudja hogy mi történt Zaynnel, hacsak....-nem fejezte be, de seteni lehetett hogy mit szeretne mondani.
-Lou. Miböl gondolod, hogy ő lenne?-kérdeztem.
-Már több mint két hónapja nem tudjuk hogy mi van vele. Nem jött be a kórhàzba, amikor Zayn bekerült, nem gondolod hogy ez nem véletlen? Hogy lehet hogx ő csinálta ezt velünk? Hiszen ő ismeri a kapcsolatunkat a legjobban! Lehet hogy megsértettük, mert mindenböl kihagyjuk?
-Nem tudom Lou. Lehet benne igazság, de szerinted megtenné? Tényleg megkeserítenè az életünket?-kérdeztem, mert én nem tudom elhinni hogy az az ember aki a barátom, és aki úgszintén meglepett azzal hogy talàlkozzak életem szerelmével, meg akarnà keserîteni az életemet. Ezt nem tudom elhinni és ameddig ki nem derül, hogy ki csinálta, nem is fogom Őt gyanúsítani.
-Gyerekek hamarosan itt lesz a haverom, ő pedig percek kérdése alatt meg tudja nézni hogy ki volt az. Szerintem ez az írás egyébként hasonlít Liamére, de nem hiszem hogy megmérgezne engem, vsgy felfestené a falatokra hogy mocskos buzik... minden esetre ezt is megnéztük, múltkor itt hagyott azt hiszem egy karórát véletlen, vagy nem is tudom, azon biztos rajta van a nyom.
-Hát nagyon remélem hogy nem ő az...-mondta Louis szomorú hangon. A következő pillanatban csengettek, és Zayn nyitott ajtót. A haverja, Alex jött meg, majd bejöttek köszönni.
-Sziasztok, Alex vagyok.
-Szia, Louis-mutatkozott be, majd én is nyújtottam a kezemet és be is mutatkoztam.
-És? Miröl lenne szó, kit kéne lenyomozni?-kérdezte a srác mire elmeséltem neki hogy nagyjábol mi is történt ebben a pár hétben, és meg is mutattam neki a leveleket.
-Te jó isten... és tényleg arra a Liam gyerekre gondoltok?
-Hát.., nem tudom... igazábol van egy csaj aki úgyszintén gyanús, de Liam is az... Meg tudnád nekünk nézni?
-Persze. De kell legalább egy hét, hogy biztosra tudjak menni, hogy kinek az ujjlenyomata van a leveleken. Zaynt fogom majd hívni szerintem, mert az a legkönnyebb. Viszont most mennem kell mert el is kezdem a nyomozást. Vigyàzzatok magatokra azért, nehogy mégegyszer baja essen valakinek.-utalt Zaynre.
-Rendben, köszönjük.-Mondtam, majd mindannyian kezet fogtunk vele, és elment. Nem sokkal késöbb mi is mentünk Louval, mert azért ez az egész dolog kimerített mindannyiónkat, Zaynnek meg pihennie kell, még mindig.
Nagyon remélem hogy nem Liam a tettes. Nagyon nagyot csalódnék benne ha ő lenne az...

Sziasztooook!
Meg is hoztam a kövi részt😁😁😁
Igen tudom tudom. Egy gonosz dög vagyok😈😈
Mit gondoltok, Liam lesz a zaklató? Vagy Eleanor? Esetleg együtt dolgoztak?
Minden esetre ez majd a jövő zenéje lesz.
Remélem tetszett a rész, és ne öljetek meeeg!!!😜😇😈
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora