2 Season/ Fifth

595 50 5
                                    

Louis

Egy elég közeli, mégis puccos bárba mentünk. Mikor bementünk, rögtön megéreztem az alkohol és a kábítószer szagát. Lehet hogy ez most jó lenne nekem is. Egy füves cigi. Csakhogy erre az egy éjjelre elfelejtsek minden szart. Csak ennyit szeretnék. Leszarni mindent, és boldognak lenni. Ez alatt a fél év alatt sok minden történt. Megismertem Harryt, az életem szerelmét, aki a legeslegjobb ember a világon és akinek a példaképe voltam vagy még az is vagyok.
Elvesztettem a focista állásomat, egy zaklató miatt.
Szóval ha Harry nem lenne, romokban lenne az életem de legalább állásom lenne. Talán. Viszont Harryt szeretem. Ő életem szerelme. És sosem fogom elhagyni. Nem vagyok annyira hülye...
Rögtön a pult felé vettük az irányt, ahol elkértük az első italunkat majd én és Harry miután megittuk azt, elmentünk táncolni.
-Baby ugye jól érzed magad? Olyan fura vagy. Minden oké?-kérdezi tőlem Harry, én meg megnyugtatom hogy semmi gond nincs, jó egy kicsit kikapcsolódni.
Szeretném neki megmutatni hogy tényleg nincs semmi baj, ezért stratégiát kell váltanom. Amikor lejátszódott az éppen adott szám, visszahúztam Hazzát a pulthoz ahol a második és harmadik italunkat fogyasztottuk el. Felcsendült a little mix és a cnco közös száma, amit én nagyon megszerettem, ezért visszamentünk harryvel a táncparkettre és belemerültünk a táncolásba. Átkaroltam Harry nyakàt ő pedig a derekamat karolta át és úgy mozgattam a csípőmet, miközben csókolóztunk.
-Harry... nagyon szeretlek.-mondtam neki két csók között, de éreztem hogy elég iluminált állapotban vagyok. Eléggé a fejembe szállt a pia de nem érdekelt. Az igaz volt hogy szeretem, de ezt ő is tudta, hiszen fél éve párkapcsolatban élünk. Újra ráhajoltam szájára, és éreztem alul hogy már igencsak dudorodik. Hmm.. úgy lekezelném.
-Akarlak Ha..rry-nyögtem, folyamatosan nekidörzsölve magamat.
-Ahh..Lou. Egészen biztos hogy ezt akarod?-kérdezte, és én tudtam hogy miért, de biztos voltam benne. Azóta nem szerettük egymást, mióta hazajöttünk a "nyaralásból". Azóta pedig egyszer megcsaltam őt. Egy nővel. Basszameg! Miért nem jutott eszembe elöbb ez?
-Harry? Mivan ha Eleanor a zaklató?
-Mi?? Ez meg hogy jutott eszedbe?-kérdezte és elég értetlen fejet vághatott mert az előbb mèg ott tartottunk hogy mindjárt ágybavisz, most meg ott tartunk hogy ki lehet szerintem a zaklató. Elég érdekes témaváltás....
-Nem tudom... csak tudod amikor megtörtént a.... ahj tudod, akkor azt ugye eleanor direkt kieszelte és nem tudom csak úgy jött ez az ötlet hogy mi van akkor ha ő az?
-Nem tudom baba. Lehet hogy ő a zaklató. De most nem foglalkozzunk ezzel oké? Kapcsolódjunk ki, emlékszel? Ezért jöttünk ide.
-Igazad van. Szeretlek.-mondtam neki és megcsókoltam.
-Én is szeretlek.

Oké gyerekek ez egy ritkaszar rész lett, ne haragudjatok rám emiatt😭
Nem tudom mi van velem, vagy Larryékkel a történetben, de reméljük a legjobbakat...
Nem tudom hogy lesz ihletem a folytatáshoz, szóval nem tudom mikor jön a kövi rész...(ami remélhetőleg jobb lesz mint ez..😫)
Legyen szép napotok😻😘
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now