Thirty Five

579 62 11
                                    

Louis
Reggel amikor felébredtem, belenyilalt a fejembe a fájdalom. Felnyögtem, és átfordultam a másik oldalamra, és megláttam a barna hajzuhatagot, ami göndör fürtökben omlott le a párnàra, mégis idegen volt. Eleanor feküdt mellettem, és nem Harry. Már csak egy dologban reménykedhetek, nem vagyok meztelen.
Kimásztam a takaró alól és sajnos rá kellett jönnöm valamire. Igen, meztelen vagyok. Szóval olyan történt, aminek nem kellett volna megtörténnie. A francba. Gyorsan felkeltem, és felöltöztem. Ezután megnéztem, hogy legalàbb óvszert használtunk-e Eleanorral, mert ha nem használtunk volna, az nagyon nagyon rosszat jelentene. Megnéztem a kukát, és megkönnyebbültem valamennyire amikor làttam az ezüst kis csomagot. Illetve nem. Nem könnyebbültem meg, mert megcsaltam, részegen az életem szerelmét. Miért voltam ennyire hülye? Miért?
Megnéztem az üzeneteimet, hogy kaptam e üzenetet, vagy hívtak-e és 20 nem fogadott hívásom volt, meg 10 üzenet.
A üzenetekböl 5 Harrytöl jött, a többi Nialltól, és 10szer hívott Niall, 10szer Harry.
Megnéztem az üzeneteket.:
Niall: Louis
Niall: Segíts kérlek.
Niall: Zayn elájult és nem tudom mi van vele
Niall: Gyere át Harryvel
Niall: Kérlek!
Harry: Basszus Louis gyere haza nagyon nagy baj van.
Harry: Hallod?
Harry: Miért nem hallgatsz rám sosem?
Harry: Zayn kórházban van
Harry: Gyere már a kórházba az isten szerelmére!

Te jó isten. Iszonyatosan nagy bűntudatom van, amiért nem néztem meg a telefonomat időben, és ahelyett hogy Zaynen segítettem volna, egy bárban csaltam meg életem szerelmét.
A francba!
Azonnal fel kell keltenem ezt a kis szukàt, mert ő persze még alszik. Édes istenem miért nem hallgattam Harryre. Miért voltam ennyire Hülye?!
-Eleanor. Kelj fel légyszíves. Nagyon nagy baj történt.
-Hmm... Louiis. Hagyj aludni.
-Nem. Keljél fel basszus. A barátom bajban van.

Felnevetett. De nem a cuki nevetése volt, hanem valami egészen más. Valami nagyon gonosz.
-Szerinted érdekelnek a barátaid? Vagy Harry? Amikor megláttalak, már akkor tudtam hogy az enyém leszel. Senki nem fog neked hinni, hogy nem voltàl velem, mert tudok mutatni bizonyítékot.
-Haha. Na és mit, azt mondd el nekem?-kérdeztem.
-Nem vetted észre? Még ma reggel sem? Akkor nézz már egy kicsit körül a szobában. Ez nem olyan szoba mint a többi, Louis. Tényleg nem vetted észre a kamerákat?
-MI? TE KÉPES VOLTÁL BEKAMERÁZNI A SZOBÁT, HOGY FELVEGYED AZ ESTÉNKET? HOGY LEHETSZ EKKORA RIBANC? Te jó isten.-csak fogtam a fejem, hogy egy ilyen lánnyal hogy állhattam egyáltalán szóba.-Ne hidd azt hogy nem fogom elmondani Harrynek. Nem vagyok olyan mint te, hogy minden nap más fiúval fekszem össze, és a szerelmemnek meg semmit nem mondok erröl. Most pedig mennem kell mert hülye voltam és veled voltam, ahelyett hogy a barátaimon segítsek. Annyit még tudj, hogy egy rohadt nagy ribanc vagy, és ha még vonzódnék a lànyokhoz, akkor sem járnék veled. Undorító vagy!-mondtam és kimentem a szobából, ott hagytam tárcsázva Harry számàt.
Édes istenem miért voltam ekkora barom, hogy nem hittem neki?

Sziasztok drágaságok.
Tudom, tudom. Megint ott fejeztem be ahol nem kellett volna.😔💖
Egy kicsit elbizonytalanodtam a bloggal kapcsolatban. Szeretitek még ezt a blogot? Olyan kevés visszajelzés érkezik rá😔😔Kérlek titeket hogy aki tudja az valamivel még jelezze hogy tetszik-e még neki, vagy ilyesmi, és hogy érdemes-e folytatnom?
Annyit igérhetek, hogy még ma érkezni fog a kövi rész❤️💕💘
Lots of Love
XxBogixX💗💝

Playground /Larry Stylinson/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora