Thirty Seven

627 61 3
                                    

Louis

Harry leült mellém de megpróbált úgy ülni hogy a szemembe tudjon nézni miközben elmondom neki az igazat.
-Nagyon nehéz ezt bevallanom neked Harry, és tudd meg hogy én csakis téged szeretlek oké?-mondtam mire szerintem már tudta hogy mit is szeretnék mondani neki.- Ne haragudj rám hogy nem hallgattam rád. Én tényleg csak egy kis kikapcsolódásra vàgytam, és nem értettem, hogy miért változott meg hírtelen a véleményed.
-De elmondtam neked Louis...-mondta de én félbeszakítottam.
-Nem hittem el. Azt hittem hogy ezt csak úgy mondod, de rà kellett hogy jöjjek, nem hazudsz.
-Louis. Mi a fenéért vagyunk együtt fél éve ha nem bízol meg bennem?
-Megbízom benned! De mindenképpen el szerettem volna menni, mert ahogy most vagyunk, hogy meg kell vàlogatnunk hogy kivel vagyunk, nem jó. Kellett valami, amivel egy estére elfelejthetek mindent, és ez pont jól jött. De mégsem volt jó ötlet és sajnos igazad is lett mindennel kapcsolatban. Valamit adott amitöl megkívántam és...-most Harry szakított félbe.
-És lefeküdtetek.
-Igen, de belátom, hiba volt. Hallgatnom kellett volna rád. Én csak téged szeretlek.
-De akkor nem csaltàl volna meg-mondta meggyötört hangon, amitöl a szívem szorult össze.-nem vagyok neked elég jó?
-Harry. Mondtam màr hogy el voltam kábítva. Az a ribanc kábított el. Tényleg. Én csak téged szeretlek, és megbàntam amit tettem. -már folytak a könnyeim. Nem tudtam hogy meg fog-e nekem bocsátani, de ekkor átölelt. Átkaroltam nyakát, és fejemet a nyakàba fúrva sírtam, és sírtam szüntelen.-Kérlek Hazz, bocsáss meg nekem. Nagyon nagyon szeretlek.
-Én is szeretlek Lou. Hiszek neked, de ezek után nem tudok bízni benned. Nem értem hogy miért vagy olyan makacs, hogy nem tudsz rám hallgatni, csak magadra.
-De Harry, ha ez ennyire zavart akkor miért nem jöttél utánam?-kérdeztem, mert azért ez zavart ebben az egész dologban, hogy én hibáztatom magam, holott utánam jöhetett volna.
-Utánad mentem. De aztán hívott Niall, hogy Zayn kórhàzban van.
-Te jó isten. És ezért hívtatok engem is. Engem hívott Niall először. Kérlek Harry ne haragudj rám!-momdtam neki.
-Lou. Nem haragszom de máskor kérlek. Könyörögve kérlek hogy rám hallgass és ne másra. Csak jót akarok neked. Nagyon szeretlek, és meg szeretnélek óvni minden bajtol.
-Én is szeretlek Harry.-mondtam és hozzábújtam. Lassan elnyomott az álom.
1 óra mulva kelhettem csak fel, mert csengettek.
Kimentem gyorsan megnézni hogy ki is az, de amikor kinyitottam az ajtót, nem àllt ott senki. Már épp csuktam volna be az ajtót, amikor szemetszúrt egy boríték ami a bejárat elé volt helyezve. Gyorsan felkaptam és bementem a nappaliba ahol Harry épp ébredezett, és kíváncsian nèzte hogy mi van a kezemben.
-Az meg mi?
-Nem tudom, de nyissuk ki és kiderül.-mondtam és màr nyitottam is ki a borítékot.

Meg is hoztam a kövi részt. Remélem tetszett, és lehet hogy ma, de lehet hogy csak holnap hozom a kövi részt.
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now