Season 2/Thirty Eight

421 40 5
                                    

Louis

A tárgyalás után még beugrottunk Anne-hez egy 10 percre, majd hazamentünk és elmentünk a fiúkkal bulizni. Mivel kb karácsony elött már nem is találkozunk velük, ezért úgy gondolták hogy a szülinapomat is most ünnepeljük meg. Nagyon szeretem a meleg bárokat, szóval oda mentünk, Liam nagy örömére. De nem szólt semmit, eljött velünk, bár ő nem fog magának fiút szerezni az tuti...
A pulthoz mentünk, ahol mindenki ugyanolyan koktélt kért, majd leültünk egy asztalhoz és ott beszélgettünk.
A második kör italt hozta a pincér, pamikor Niall felállt és figyelmet kért.
-Szóval, én nem vagyok nagyon jó a beszédekben, de nagyon örülök hogy megismertelek Louis. Nagyon jól választott Harry, látom hogy te vagy a legmegfelelőbb partner a számára. És nagyon remélem hogy semelyikőtök sem csinál hülyeséget ezek után, ha egy ilyen eseménydús évet kibírtatok, ne egy kis veszekedésen vesszetek össze.-mondta a szöszi kuncogva-Nagyon nagyon jó haverom lettél, és remélem hogy még sokszor ünnepelhetjük a szülinapodat ezzel a társasággal amivel most-nézett végig rajtunk. Igen, nem csak öten voltunk, itt volt Brad is, aminek nagyon örültem, mert iszonyatosan jóban lettünk. Sokat köszönhetek neki is, mert nélküle nem találtunk volna Harryre még aznap. Márpedig akkor én megbolondultam volna.-Nem szaporítom tovább a szót, nagyon boldog szülinapot előre is Lou-fejezte be, majd fel emeltük a poharunkat és ittunk rám. Ezek után Liam is felállt.
-Nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni én is Lou, és igyunk arra is hogy vége minden bonyodalomnak. Egészsègetekre-mondta Liam, és újból ittunk. Az egész nagyon megható volt, iszonyatosan boldognak éreztem magam hogy ilyen barátaim vannak. Harry belepuszilt a nyakamba, majd belesúgott.
-Tőlem majd aznap kapod meg az ajándékodat. Remélem nem bánod-mondta.
-Dehogy bánom, ne viccelj-fordultam felé és egy gyors csókot nyomtam az ajkára.-Van kedved táncolni?
-Persze, menjünk. -mondta, majd kezemet megfogva felállt és mentünk a táncparkett felé.
Éppen egy lassú számnak lett vége, amikor felcsendült Ed Sheerantöl a Shape of you, ami az egyik kedvenc számom. Elmosolyodtam, majd Harrynek hátatafordítottam, a kezeit a derekamra tettem és elkezdtem ringatni a csípőmet. Harry felvette a zene, és a csípőm mozgásának ritmusát, a következő pillanatban pedig fenekemnek nyomta magát és belesúgott a fülembe.
-Szerelmes vagyok az alakodba, közeledünk és távolodunk mint a màgnesek. Bár a szívem zuhan mint a mágnesek, szerelmes vagyok a testedbe. -ez egy részlet volt a dalból, pont az a rész, amit gondoltam hogy Harryről szól.
Szembefordultam Harryvel, és olyan mélyen dugtam szájába a nyelvem, hogy majdnem elestünk. Beletúrtam hajába és közelebb vontam magamhoz, mégjobban.
-Hmm... ugye tudod mit ígértél reggel?-kérdeztem tőle beharapva az ajkamat.
-Hmmm.... Igen, és be is akarom tartani, csak érjünk haza. A konyhapulton akarlak megdugni jó keményen-harapott bele a nyakamba, mire felnyögtem kéjesen, és megéreztem a véremet, ahogy lefolyik a nyakamon.
-Menjünk.-mondtam határozottan, majd megragadtam a karját és a kijárat felé kezdtem vonszolni.
-Várhj-lihegte Harry, amikor már a bár ajtajánál álltunk.-Nem kéne szólni a fiúknak?
-Majd írok nekik egy sms-t hogy minden oké.-mondtam nemtörődöm hangon.
-Rendben. Menjünk.-mondta Harry, én pedig nyitottam az ajtót és kiléptünk a hideg Doncasteri levegőre.
Harry hívott egy taxit, ami rekordidőn belül ideért, majd egyenes út vezetett hazàig miután bemondtuk a címet.

A házba belépve Harry neki lökött a falnak, amint becsukódott az ajtó mögöttünk. A következő pillanatban ajkait már az enyémeken érezhettem, szemeimet lehunyva viszonoztam a mámorító, finom csókot. Egymást faltuk, öleltük, majd Harry felkapott az ölébe és bevitt a konyhába. Ráületetett a pultra, majd elvált az ajkaimtól, de csak addig amíg levette rólam a pólómat, én pedig róla.
-Tudsz róla hogy gyönyörű vagy?-kérdezte, miközben a nyakamat csókolgatta, szívogatta, én pedig kejesen nyögtem. Nem válaszoltam, tudtam hogy ezt költői kérdésnek szánta.
-Istenem Hazz-nyögtem, amikor az érzékeny pontomon végignyalt. Belemarkoltam hajába, majd felhúztam magamhoz egy csókra. Ezután újbol elvált tőlem, majd megszabadított a nadrágomtól és az alsómtól, ezek után pedig sajátját is levette. Megcsókolt, majd a melkasomon kis puszikat hagyva ért el az érzékeny pontomig. Végignyalt hosszomon, majd bekapta az egészet. A hírtelen forróságtól amit érzékeltem, felnyögtem és belemarkoltam hajába, mert éreztem hogy egy kicsit mozdul és máris robbanok. Nagy levegőket vettem, addig pedig Harry türelmesen várt. Mikor úgy éreztem hogy nem fogok azonnal belerobbanni a szájába, amint elkezdi mozgatni a fejét, elengedtem a haját, majd löktem egyet a csípőmön, jelzésképpen, hogy mozoghat. Ezek után mindkét kezemmel rátámaszkodtam a konyhapultra, Ő pedig elkezdte lassú, majd egyre gyorsabb tempóban mozgatni a fejét fel és le a farkamon.
Még így sem bírtam sokáig, csupán egy két percig, majd görcsösen robbantam a szájába.
Mikor lenyelte nedvemet, megcsókolt, így én is éreztem a saját ízemet, majd kezeivel megfogta a combomat, majd egy kicsit nagyobb terpeszbe állította, majd a lábaimat a nyakába akasztotta, ezzel pedig én az alkaromra támaszkodtam. Megnyálazta három ujjàt, majd azokat odavezette az ánuszomhoz. Az első ujját bedugta, majd szépen, kínzóan lassan elkezdte mozgatni bennem. Egy pár húzással később második és harmadik ujját is belémnyomta, majd kivette őket, mikor érezte hogy elég tág vagyok. Ezek után lábamat is levette a nyakából, de elötte végigcsokolta combomtól a talpamig, majd kérte hogy forduljak meg.
Tettem ahogy kért, megfordultam, a mellkasomat rátettem a hideg csempére. Egy pár percnek tűnő másodperc után végre megéreztem hosszát a fenekemnél. Beillesztette, majd szépen lassan belémnyomult, mire egy nagy sóhaj hagyta el a számat.
Nem mozdult, mivel félt hogy nagyon hamar elélvez. Én viszont egyre türelmetlenebb voltam, így hátranyúlva megragadtam fenekét, és magamba nyomtam mégjobban, mint amennyire az lehetséges.
-Ahhh-tört ki egy újabb nyögés mindkettőnkből. Harry elkezdett lihegni, gondolom még egy fokkal közelebb került az élvezéshez.
-Ha..Harry kérlek mozogj-nyögtem, mert már nem birtam magammal. Végre elkezdett mozogni lassan, majd egyre gyorsabban. Az egész ház a nyögéseinktől visszhangzott, minél közelebb értünk az orgazmushoz, annál kéjesebben és hangosabban nyögtünk mindketten. Ráhajolt nyakamra és erősen szívta azt, miközben egyre gyorsabban és erőteljesebben döngetett. Az egyik kezével átfogta farkamat és felvette lökései ritmusát.
Már nagyon közel voltam, és ő is. Pár erőteljes lökés múlva ami a gyengepontomat érte, egy nagy nyögés kíséretében élveztem el a markába, majd nem sokkal később ő is követett. Kihúzódott belőlem, majd maga felé fordított és megcsókolt. Beletúrva a hajába élveztem finom csókját, majd óvatosan felkapott az ölébe és bevitt a hálóba. Ott lefektetett, befeküdt mellém és mögöttem elhelyezkedett, kiskifli-nagykifli pózban. Belepuszilt a nyakamba, majd fülemhez hajolt és belesúgott:
-Szeretlek Lou. Életem végéig szeretni foglak, történjék bármi.-mondta.
-Én is szeretlek Harry. Mérhetetlenül szeretlek és köszönöm hogy vagy nekem.-mondtam rekedten, szembefordulva vele, majd rátapadtam az ajkaira. Mikor elváltunk, a mellkasára hajtottam a fejem, majd végül így nyomott el minket az álom.

Sziasztook😇
Hajnalok hajnalán meg is érkeztem a kövi résszel, amit realhappenen -nek köszönhetünk, mert ő adta az ötletet hogy mi legyen a részben. Remélem örülsz neki😂❤️
Nagyon nagyon hálás vagyok a 30K megtekintés miatt, nagyon nagyon köszönöm. Mérhetetlenül büszke vagyok erre az eredményre, mai napig emlékszem hogy milyen volt az amikor a 10K volt meg :D
Nagyon nagyon szeretlek benneteket❤️❤️😍
Remélem tetszett a rész, már csak 2 rész van vissza (sajnos😭😭), utána viszont búcsút veszek a történettől. Nagyon értékes másfél évet hagytam magam mögött, amit ennek a történetnek az írásával töltöttem, és iszonyatosan fura belegondolni hogy 2 rész múlva vége. Tényleg iszonyatosan hálás vagyok nektek mindenért, nagyon köszönök szépen minden támogatást amit kaptam/kapok❤️
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें