Eight

1.6K 108 0
                                    

Sziasztok. Tudom, nagyon régen volt már rész és aki olvassa annak nagyon köszönöm a türelmet. Az elmult hetekben ameddig nem volt rész, nem azért nem irtam a blogot mert nem volt kedvem hanem mert időm nem volt ugxanis elég sok folgozatot írtam. De mostmár itt vagyok és hozom a részeket amint tudom. A részhez jó szórakozást, és mint az előző részben említettem, lesz benne 18+-os rész is. Jó olvasást.

Louis

Egyre hevesebben csókolt. Nem bírok betelni vele, pedig még alig ismerem... Azt hiszem őt tényleg szeretem.
Egyre hevesebben csókolóztunk. Egyszer csak lenyult és megfogta dudorodó férfiasságom és dörzsölni kezdte miközben én csak nyögtem és nyögtem...
-Gyere. Ugorj fel.-mondta zihálva mire felugrottam ölébe és a hátánál összekulcsoltam lábaimat közbe el nem válva ajkaitól.
-Nem bírok betelni veled.-mondta. Felvitt a szobába és ledobott az ágyra. El kezdte lehúzni először a pólómat.
-Hmmm... izmos. Ezt szeretem.
-Ahh... Harry ne kínozz....csak csináld.-Nyögtem.
Megcsókolt majd áttért a nyakamra amire egy hatalmas lila foltot szívott. Ez meg fog maradni az tuti. De engem nem zavar.
-Ahhh... ezaz harry....jelölj meg...erősebben...-nyögtem folyamatosan élvezettöl fűtötten.
Egyre lejjebb kezdett csókolni. Amikor elérte a V vonalamat, egy picit beleharapott.
-Ahh... istenem...-toltam fel a csìpőmet mert már nem bírtam.
-Mit szeretnél?-kérdezte, de úgy mintha nem tudná.
-Akarlak. Légy bennem. Azt akarom hogy mozogj bennem, aztán egyszerre nyögve élvezzünk el.-Na ezt nem tudom hogy sikerült  kimondanom de sikerült.
Harry felmordult majd letépte rólam a gatyát a boxerrel együtt, majd ráhajolt farkamra és szopni kezdte. Mikor éreztem hogy mindjárt elmegyek, szolni akartam neki is de már késő volt. Megremegett farkam majd bele élveztem a szájába. Felmászott és megcsókolt, majd elkezdett ő is vetkőzni. Gyorsan letépte magárol a felsöjét majd a nadrágját is a boxerrel együtt.
-Emeld fel a lábad.-Tettem amit kért. Benyálazta ujjait majd feldugta az egyiket. Ha őszinte akarok lenni, nagyon fájt. Elkezdte mozgatni, majd mikor hallotta hogy egyre jobban élvezem, a másodikat is feldugta majd kicsivel késöbb a harmadikat. Mikor érezte hogy már elég tág vagyok, kihúzta felpörgetett egy óvszert magára majd benyálazta kezét, elkente nyálát a férfiasságán, felém mászott bepozicionálta magát és szépen lassan behatolt. Nyögtem, de mostmár nem a fájdalomtól. Elkezdett mozogni, és egyszerre nyögtünk. Éreztem hogy mindjárt elmegyek. Harrynél sem volt ez másként. Még pár lökés után szinte egyszerre mentünk el egymás nevét nyögve.
-Ahh... ez isteni volt.-mondta Harry, majd megcsókolt.
-Szerintem is.-mondtam.-egy isten vagy. Szeretlek.
-én is Lou. Nagyon. Az életemnél is jobban.-mondta, majd betakart és aludtunk.

2016.11.20.






Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now