2 Season/Nineteenth

464 35 2
                                    

Louis
Az egetrengető kocsiban való szeretkezés utàn tovább mentünk, egyenesen Los Angeles felé. A kocsiban a történtek után jobb lett a hangulat, bàr csak játszadoztunk egymással. Tegnapi szexuális feszültség még bennünk volt és most jött belőlünk ki. Egymásnak estünk a kocsiban és egy hatalmas szeretkezésben volt részünk.
Hamarosan elértük az úticélunkat, megláttuk a Los Angeles tàblát és a következő lehajtónál lehaladtam az autópályáról. Izgatott voltam, mert nagyon vàgytam újra ide, és pont abban a szállodában szàllunk majd meg, mint a féléves évfordulónkon. Elképzeltem magam elött az arcàt, amint majd meglátja a szállodát, és el is mosolyodtam.
-Min mosolyogsz életem?-kérdezte Harry, megfogva a combomat.
-Semmin, csak elgondolkodtam-mosolyogtam rá vissza. Még tíz percet utaztunk, amikor lekanyarodtam jobbra, és beparkoltam a szálloda parkolójàba.
-Ezt...ez...Ezt nem hiszem el! Istenem!-a kezét a szájához emelte, a döbbenettöl párás lett a szeme, majd kikapcsolta az övét és áthajolt az én felemre hogy egy olyan izgató csókot adjon a számra amitöl újra megfeszült a nadrágom.-Szeretlek. Nagyon nagyon szeretlek. Imádlak életem-mondta és folyamatosan csókolt.-Nagyon nagyon szeretlek és köszönöm.-mondta. Iszonyatosan boldog volt attól, hogy elhoztam abba a szállodába, amiben azelött voltunk mielött elkezdtek minket zaklatni. Ès egyikünk sem úgy gondol vissza erre az egészre, hogy ez egy nagyon rossz utazás volt, életünk egyik legmeghatározóbb hete volt ez. Ez az utazàs nagyon nagyon jót tett a kapcsolatunknak, bár azelött sem volt vele semmi baj, hiszen a szenvedélyem iránta nem csak fokozódott, nem apadt. Szeretem, jobban mint az életemet.
Egy kis idő után, miután eleget csókolóztunk, kiszálltunk és elkezdtünk becipekedni a szállodába. Még több csókot kaptam azután, miután kiderült hogy ugyan abban a szobában leszünk, mint akkor amikor ketten utaztunk az féléves fordulónkkor. Még vagy ezerszer elismételte hogy szeret és imád, majd megszólalt a telefonom, azt jelezve hogy itt vannak Niallék.
-Megjöttek a fiúk.-mondtam, megnézve a telefonomat és elolvasva az üzenetemet. Visszaírtam Liamnek hogy mindjárt megyünk le, majd megpróbáltam lenyugtatni magam, mert Harryvel megint felizgatásig csókolóztunk. Miután kellőképpen lenyugodtunk, beszálltunk a liftbe és mentünk is a földszintre a fiúkért. Ám a lift megállt a következő szinten, ami a földszint volt, és három vigyorgó fejjel talàltuk szembe magunkat.
-Na miújság skacok?-kérdeztem végignézve rajtuk.
-Semmi, nagyon pöpec a szálloda. De mivan veletek? Csak nem lerendeztétek egymást? Túl vidámak vagytok.
Persze erre mindketten elvörösödtünk és próbáltuk terelni a témát. Hiszen hiába màr a családunk a három fiú, a szexuális életünkhöz nincsen közük. Miután felmentünk a fiukhoz és lepakoltak a szobájukban, meg kellett beszélni valamit hogy mit csináljunk, vagy mi a terv mert unatkoztunk.
-Mi a mai terv?-kérdeztem a fiúktól, arra utalva hogy mit szeretnének megnézni a fiúk.
-Mi lenne elmennénk kajálni?-kérdezte Niall, mi pedig helyeseltünk, mert már mi is éhesek voltunk, és amikor megálltunk, Harryvel inkàbb egymásnak estünk, mint hogy elmentünk volna kajàlni.
Kájálni a szálloda éttermébe mentünk, mert épp ebédidő volt, és amúgy sem volt türelmünk még tíz percet sem utazni egy étteremig. Multkor Harryvel nem tapasztalhattuk meg, hogy milyen az itteni kaja, mert vagy egymással voltunk elfoglalva, vagy pedig máshol ettünk mert éppen várost néztünk. A kaja nagyon jó volt, mindenkinek izlett minden. Megbeszéltük hogy kajálás után pihenünk, majd a Los Angeles-i Madam Tussaud's-ba ellátogatunk.

Hellobello!
Meg is érkeztem a résszel, lehet hogy sgy kicsit rövid lett de most csak ennyit tudtam magamból kihozni. Nagyon nagyon szép napot kívánok nektek és a felvételizőknek kitartááást!! Mindjárt vége a hajtásnak. Izgulok miattatok, biztos vagyok benne hogy nagyon jól fog sikerülni mindegyikőtöknek💕💕
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now