Season 2/Seventeenth

509 39 2
                                    

Louis
Másnap később keltünk mint ahogy terveztük, de azért annyira nem későn, hogy elinduljunk felfedezni a várost. Próbáltuk megnézni az összes érdekes dolgot, köztük volt egy csomó kaszinó. De ezek nagyobbak voltak mint ami a szállodában volt. Este felé éppen egy Nando's-ban ültünk és vacsoráztunk, közben mindenki a telefonját nyomkodta.
-Most komolyan. Itt ülünk, és még beszélgetni sem beszélgetünk. Ez gáz.-mondta Harry, és én azonnal el is tettem a telómat mert igaza van. Lassan a többiek is követtek minket, mindenki eltette a telefonját, így kellett valami téma amiröl beszélhettünk.
-Fiuk, szerintetek ki fog valaha derülni hogy ki a zaklató, vagy örökké ebben a csapdában leszünk?-kérdeztem komolyan, mert én nem tudok teljesen felszabadulni azzal a tudattal, hogy van egy homofób ember, aki tönkre akar tenni mind az örünket, hiába Liam nem meleg. Undorító.
-Biztos hogy ki fog derülni, Lou. Shawn lehet hogy észrevesz valami gyanúsat, és akkor rögtön szól.-mondta Hazz, és bíztatóan átölelt. Hálás voltam, hogy ennyire gondoskodó. Szeretem.
-És mi van, ha addig ameddig haza nem érünk, nem csinál semmit?-kérdezte Zayn.
-Akkor majd leleplezzük, amikor újra próbálkozik.
-Gyerekek. Tudjátok mondtam hogy el volt torzítva a hangja annak aki rávett azokra a dolgokra.-kezdett bele Liam.
-Igen, emlékszünk.
-Volt egy alkalom amikor találkoztam vele. Nem lehetett felismerni az arcát, mert mindene ki volt takarva, még a szemén is szemüveg volt, de volt egy hiba. Csak most jöttem rá.-Itt hatásszünetet tartott,
-Mondd már Liam!
-Az emberünknek-már ha tényleg ő az- van egy tetkó a kézfején.
-Baszki Liam ezt eddig miért nem mondtad?-Hördült fel Niall és Zayn szinte egyszerre.
-Azért basszátok meg, mert eddig nekem sem jutott eszembe. Viszont láttam valakit a repteren, akinek hasonló, de lehet hogy ugyanolyan tetkója van mint az emberünknek. Csak nem tudtam szólni, mert elvettem a pillantásomat, és a következő pillanatban amikor odanéztem, már nem volt ott senki.
-Oké. Szóval azt mondod hogy tegnap a repteren rájöttél hogy az az alak aki tönkreteszi az életünket, tegnap ott volt a repteren, de lehet hogy csak képzelődtél és nem az volt?-jött rá a dolgokra Hazz.
-Igen, pontosan ez történt. -bólogatott Liam, és hozzátette.-Bocs srácok, hogy megint nem szóltam időben.
-És szerintetek ott volt a gépen is?-kérdeztem lehunyva a szemem. Remélem nem.
-Szerintem nem. Én legalább is nem láttam.
-Oké, akkor a lényeg a következő. Most visszamegyünk a szállodába, mindenki bejön a mi szobánkba, felhívjuk skype-on Shawnt és megkérdezzük, minden rendben van e a hàzzal, vele, vagy látott e valami gyanúsat.-mondtam, mire mindenki el is kezdett pakolni, az ételeket kifizettük, majd gyorsan mentünk is hazafelé. Azaz a szállóba.
Fél óra múlva már a gép elött ültünk és vártuk hogy Shawn felvegye a telefont. Kb a második csörgés utàn megnyílt a kamera ablak, és Shawn fejét láttuk meg a nagyképernyőn.
-Helló fiúk, mi a helyzet? Élvezitek Vegast?
-Szia Shawn. Minden oké, csak aggódunk hogy nincs e otthon valami baj. Érzékeltél valami gyanúsat?
-Jajj fiúk. Ne ezzel foglalkozzatok. Élvezzétek a casinókat és az életet. Amúgy nincs semmi baj. A házaitokat átnéztem, és nem észleltem semmit ami furcsa lenne. De fiúk innentől ne hivogassatok, jó? Élvezzétek a nyárias időt, és ne a házzal foglalkozzatok. Majd csörgök ha lesz valami.
-Megértettük-sóhajtottam fel, majd még beszéltünk arrol, hogy milyen is Las Vegas, mert érdekes módon hiába egy világsztár, még nem járt Las Vegasban. Ez viszont mindenkit meglepett, nem csak engem. Meséltük neki, hogy szinte csak kaszinókban voltunk, mert kb csak azok vannak mindenhol, meg meséltük, hogy találkoztunk Ed Sheerannel, akitöl Niall nyert 1500 dollárt. Persze azóta még nyert hozzá egy kisebb összeget, de ez lényegtelen. Persze Shawn megdicsérte Niallt, mondta hogy jól tette hogy leverte Edet, mire majdnem közbevágtam viccesen hogy ez amúgy nem teljesen Niallon múllott hogy győzzön.
Kicsit később elköszöntünk Shawntól, és a fiúk fáradságra hivatkozva elmentek aludni. Vagy valami mást csinálni, mert a beszélgetés végére Niall és Zayn nem volt valami nyugodt állapotban, állandóan összesúgtak valamit. Szegény Liam.
Mi viszont Harryvel tényleg aludni mentünk, mert holnap nagy nap vár ránk. Ugyanis nem repülővel megyünk, hanem bérelni fogunk kèt kocsit. Nem kell sokat vezetni, csupán 3 óra az út LA-ig. Csak gyorsan lezuhanyoztunk (most kivételesen együtt), azért hogy időt spóroljunk, de azért belefért egymás mosdatásán kívül más is. Minden esetre nem olyan gyorsan végeztünk, mint ahogy terveztük, de mikor végre kiléptünk a fürdőszobából egy szál boxerben, már feküdtünk is be az ágyba, és a megszokott kiskifli-nagykifli  pozícióban aludtunk el, végre nyugodtan, és kezdtem úgy érezni hogy lassacskán vége a rémálomnak.

Hellókaa!
Mint ahogy ígértem, meghoztam a következő részt. Előreláthatólag lehetséges hogy ha lesz energiám, akkor holnap, vagy holnap után rakok ki mègegy részt.
Remélem jól telt ez a hetetek, és hogy annyira nem szivattak meg titeket a tanárok a sok dolgozattal így félév előtt.
Minden esetre ha mégis így volt, remélem ez a rész majd kárpótol titeket.
Lots of Love
XxBogixX
~Jah, és van egy nagyon jó barátnőm, tothzsofua , aki ma kezdett bele egy Larrys sztoriba. Nézzetek be hozzá, nagyon jól ír a leányzó.❤️❤️❤️
A ff címe "We Were Strangers". Érdemes elkezdeni💕💕~

Playground /Larry Stylinson/Onde histórias criam vida. Descubra agora