Seventeen

1K 75 0
                                    

Zayn

-Szerintem hagyjuk a vacsorát-mondta amikor véget vetett a csóknak.
-Akkor? Mit csináljunk? Nekem lenne pár ötletem...-mondtam szemöldökömet húzogatva, mire egy csókkal hallgattatott el.
-Szerintem akkor menjünk hozzád.-modta és elinfultunk hozzám.
Otthon elfoglaltuk magunkat. Ó de mennyire. Megmutatta hogy mit tud az ágyban. És őszintén? Nagyon jó a szűk seggében lenni...
****&ONE WEEK LATER&****
Harry

A napok csak teltek. Louis visszaállt dolgozni, és én is elkezdtem munka után nézni. Találtam is egyet ami jó lenne. A sarki pékségben keresnek pultost. Holnap lenézek oda és megkérdezem, hátha még meg van e az állás és reménykedem...
Niall és Zayn összejöttek. Örülök nekik és szerintem Lou is. Ma amikor hazaértem, Lou már otthon volt, bagy meglepetésemre.
-Hát te?
-Hazajöttem. Nem emlékszel?
-Mire kéne...?-a hónapfordulónkra már a múlthéten elmentem megvenni az ajándékot, csak még óvszert és síkosítót kellett venni .. persze hogy emlékszem.
-A hónapfordulónkra!-Durcizott be.
-Jaaa hogy aaaz....- gyorsan odamentem hozzá átöleltem a derekát hátulról, és belepusziltam a nyakába mire megborzongott.
-Hogy felejthetném el életem eddigi legjobb szülinapját? Ne hidd azt hogy nem jelent ez nekem semmit Szerelmem-mondtam és csókolgattam a nyakát tovább. -Életed legjobb hónapfordulóját fogod átélni ma éjjel.
-Hmm...alig várom!-fordult meg és ráhajolt ajkamra.-De, elöbb én is készültem valamivel- mondta és elkezdett a konyha felé húzni.

*****************************

Sziasztok. A napokban rávettem magam, és egy csomó részt irtam (ami kb 2 vagy 3 XDD). Na mindegy. Nagyon szeretném megköszönni a több mint 2k megtekintést. Nagyon cukikák vagytok.
Szóval. Szerintetek jó hogy végül összejött a Ziall párosunk? És meddig lesznek együtt? Egyáltalán kibírják vita nélkül? Mit gondoltok erröl? Irjátok meg. Ezek kívűl, ha tetszett az amit összerakok, vote-oljatok. Thanx♥
♡Lots of love♡

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now