Season 2/Twenty Fifth

421 36 13
                                    

Harry
Egész éjjel forgolódtam, nem tudtam aludni mert ez az egész zaklatós dolgon már túl szeretnék lenni minél hamarabb. Szeretném megvédeni Louist, viszont ez nehéz, hogyha csupa olyan ember vesz körül, akiben nem biztos hogy megbízhatunk teljes mértékben. Már pedig ez nem jó. Sőtmitöbb nagyon rossz. Az egészben viszont a legrosszabb az az, hogy még mindig nincs semmi nyom amin elindulhatunk, csak annyi, hogy valaki a napokban járt a házunknál, "körülnézett" azaz felmérte a terepet, majd hazament. Ez azért nekem elég gyanús, mert amik mostanában történnek velünk, ahhoz képest elég fura hogy még meg sem próbált betörni az ajtón. Tudja hogy van kamera? Vagy arra vár hogy mikor jövünk haza és azután akarja megkeseríteni az életünket, újra?-Ilyeneken rágódva aludtam el nagy nehezen.
Reggel kómás állapotban keltem, és nyomtam ki az ébresztőt, hogy ne csipogjon tovább. Gyorsan elmentem a mosdóba, elintézni a reggeli dolgokat, majd már keltettem is Lout.
-Bébi kelj, mert lekéssük a repülőt!-szóltam neki, ő pedig most tényleg hallgatott rám és azonnal felkelt és elment készülődni.
Szerencsére mindenki időben elkészült, mejd gyorsan indultunk is a reptérre. A repülőn a hat órás utat végigaludtam, Lou keltett del akkor, amikor bemondta a légiutaskísérő, hogy leszállunk és kapcsoljuk vissza az öveket. Én meg sem mozdultam, mivel ki sem kapcsoltam, szóval csak ültem és vártam hogy végre leszállhassunk.
-Cica minden oké?-kérdezte Louis, aggódva.-Rosszul aludtál az éjjel? Az egész utat végigaludtad.
-Persze minden rendben van. Nem aludtam semmit az éjjel, a zaklatón gondolkodtam, meg azon hogy ahogy leszállunk a repülőröl, elkap a gyomorgörcs, hiszen mostmár megint nyugodtan elkaphat minket az az elmebeteg.
-Édesem... minden rendben lesz, ne aggódj. Én bízom Shawnban, lehet hogy azóta talált is nyomot. Mikor hazaértünk és kialudtuk magunkat, felhívjuk őt, átmegyünk hozzá, vagy áthívjuk és mindent megbeszélünk amit a napokban gyanúsnak talált, jó?
Sóhajtottam egyet, majd bólintottam.
-Rendben. Csak aggódom... Mi van ha Shawn sem olyan mint amilyennek mutatja magát? Eleanorrol sem tudtam hogy milyen is valójában. Mi van ha Shawn is a zaklatónak dolgozik?
-Akkor már réges rég lebukott volna, mint Eleanor. Semmi baj nem lesz. Ne aggodalmaskodh, mert árt a szépségednek-mondta majd hosszasan megcsókolt.
Mikor hazaértünk, előre féltem, hogy mi fog fogadni, dejavu-m volt, mert rögtön felrémlett hogy milyen boldogan léptünk be a házba, majd milyen gyorsan hervadt le a mosoly az arcunkról és változott meg az életünk teljesen.
A házba belépve szerencsére nem fogadott minket "meglepetés", tehát nem volt semmi írás a falon, mint múltkor, sem levél eldugva, és nem volt összetörve az összes bútor sem. Szerencsére mindent rendben találtunk. A cipőinkből kibújtunk, majd a szennyesek kipakolása után felmentünk egy kicsit pihenni a szobàba.
Csak pár órát pihentünk, összebújva majd felhívtuk Shawnt, aki mondta hogy 10 perc és itt lesz. Addig felvettünk valami melegítőt, mert csupán csak egy alsónadrág volt mindkettőnkön. Ezek után Lou lement készíteni egy kávét, majd mire az is kész lett, már csengetett is Shawn.
Gyorsan szaladtam az ajtóhoz, és Shawn állt velem szemben.
-Szia, gyere be-köszöntöttem, ő pedig visszaköszönve belépett a hàzba.
-Sziasztok. Már akartalak hívni titeket, amikor hívtál, Lou. Azt hiszem van egy nyom amin elindulhatunk.
-De hiszen ez nagyon jó hír. És mi az?
-Azt hiszem meg van a kocsijának a rendszáma. Gyertek megmutatom a felvételeket.
Az asztalhoz ültünk és Shawn felnyitotta a macbookját ahol meg is jelent a felvétel. Shawn nyomott egy space-t, a felvétel elindult. Egy full fekete ruhás alakot láttunk kiszállni az autóbol, majd...
-Shawn itt állítsd le!-kiáltottam fel, mire le lett állítva a felvétel és megláttam.
-Tényleg itt a rendszám, tisztán. Ez egy Audi A8-as, a rendszám pedig...AM69PQR. Ismeritek?
-Én nem-mondtam, majd Louisra néztem aki erősen gondolkodott.
-Egyáltalán nem ismerős... Vagy... nem, nem ismerem sehonnan sem.-mondta Louis is elszomorodva.
-Viszont ezt már el tudjuk vinni a rendőrségre, hogy lenyomozzák. De akár én is meg tudom nézni most.-Ajánlotta fel Shawn.
-Mi vagy te? Titokban a szép hangod mellett még a nyomozásban is tehetséges vagy?
-Hát...Ha nem jött volna be az énekes szakma, egészen biztos hogy valami magánnyomozói vállalathoz állok.
-Egészen biztos hogy ment volna. -mondtam neki mosolyogva majd hálásan rápillantottam, mert tényleg iszonyatosan sokat segít.
Még egy kicsit beszélgettünk Shawnnal, majd szépen lassan beesteledett és mennie kellett. Elköszöntünk, majd mikor becsuktuk az ajtót, be is zártuk, mert ki tudja hogy ki jár errefelé éjszaka.
Ezek utàn felmentünk a szobába, felhívtuk Zaynéket és mondtuk nekik hogy mi a helyzet és milyen nyomokat találtunk. Megkérdeztük hogy esetleg ismerik e hogy kié az autó, fogalmuk sem volt róla. Nem tudtuk mit csináljunk, de aztán eszembe jutott hogy Liam egy ideig-akaratán kívül is-neki dolgozott, hátha tudja hogy kié lehet a kocsi.
Lou már tárcsázta is a szàmát, Liam pedig az második csengésre fel is vettw.
-Szia Lou, mondd? Van valami baj?
-Szia. Figyu most az van, hogy a Zaklató rendszámàt megtaláltuk az egyik kamera felvételén. Nem ismerős a szám esetleg?
-Várj szerintem küldd átva videót, akkor jobban meg tudom nézni.
-Rendben. Ha esetleg felismered, írsz egy üzenetet?
-Persze. Akkor küldjétek és majd visszaszólok hogy felismertem-e vagy sem.
-Rendben. Szia-tette le a telefont Louis, majd gyorsan át is küldte Linek a videót. Pár perc múlva pedig jött is a válasz...
Liam: Tudom hogy kié az autó. Gyertek át és hívjátok Niallékat is.
Zaklató, azt hiszem hamarosan meg leszel!

Hellóbelló☺️☺️
Itt is van a következő rész, nagyon remélem hogy fog nektek tetszeni. Izgulok viszont, mert mostanàban elég kevés kommentet kapok, és így nem tudom eldönteni hogy tényleg tetszenek-e a részek vagy csak simán be vote-oljátok aztàn ennyi. Szóval ha pár szót írnátok nekem visszajelzésként, annak örülnék.
Legyen szép napotok💕💕😘
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant