#RestInPeace

1.1K 61 2
                                    

Nem. Nem tudom elhinni hogy ez történt... erre tényleg nincsenek szavak.
Gondolom tudjátok mi történt Louisval. Aki nem tudná, Joannah, az édesanyja, szerdán eltávozott tőlünk. 7 gyönyörű gyermeknek adott életet, köztük a directionerek példaképének, és a banda legidősebb tagjának, Louisnak is. Mint tudjuk Louis a testvérek közül is a legnagyobb, míg Ernie és Doris csupán 2 éves. Nem tudom milyen érzés elveszíteni 2 éves korban egy anyát, de gondolom, és mindenki gondolhatja, hogy nem éppen a legfelemelőbb. És ott van a kis Freddie. Szinte nem is ismerte a nagymamáját.
Nagyon aggódok Lou miatt. Holnap fellép az Xfaktorban, és én most ahelyett hogy sikítozva várnám, hogy a hivatalos Xfaktor youtube oldal mikor teszi ki a dalt, azon aggódom, hogy nehogy a színpadon, vagy a Backstage-ben elájuljon mert annyira megviseli.
Tudom hogy azt amit ide kiírtam, azt nem látja, és ha látná akkor sem értene belőle semmit, de kívánom Neked Louis a legjobbakat, és maradj nagyon erős! Joannah, nyugodj békében.
#RIPJoannah, #StaystrongLouis.

Zayn, és Liam is sajnálatát, fejezte ki. Mindketten arra kérték Louist, ahogyan az egész fandom kéri most, hogy maradjon erős.

Nagyon szeretünk Lou.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now