Season 2/Thirty Nineth

503 38 9
                                    

December 24.
Harry

Reggel jóval elöbb keltem mint Lou. Már reggel hatkor felkeltem, és elmentem vásárolni, ugyanis Louisnak ma van a szülinapja. Arra gondoltam hogy meglepem egy csokor virággal, és ágybareggelivel, ami tojásrántotta lesz, kaláccsal, így először egy boltba mentem ahol vettem tojást, kalácsot, kakaóport és tejet, majd az áruház melletti kis virágboltba mentem, ahol egy csokor vörösrózsát vettem neki. Közben beszéltem Eddel a mai napról, és szerencsére ráér, hogy átjöjjön karácsonyozni, plusz készültem egy meglepetéssel Louisnak, amiben Ed segítségét kértem. A többiek tudnak a meglepiröl, egyedül Louis az aki nem. Anyát is meghívtuk, mert akkor nem kell másnap elmenni Holmes Chapelbe, hanem pihenhetünk otthon.
Mire hazaértem, Lou még nem volt ébren, aminek most kifejezetten örültem. Gyorsan nekiálltam a reggelinek, amivel 15 perc múlva mosolyogva szaladtam fel a hálóba. Lou még mindig az igazak álmát aludta, bár inkább aludjon, szülinapja van. És hosszú lesz még ez a nap...
A tálcát letéve mentem Lou oldalára, majd puszikkal kezdtem el kelteni.
-Baba. Jó reggelt-pusziltam végig arcát, ő pedig végre kinyitotta gyönyörű kék szemeit.-Boldog szülinapot a legycsodálatosabb embernek, akit ismerek.-mosolyogtam rá. Felült az ágyban, majd engem behúzva magára csókolt meg. Nyelvét bedugta a számba, ezzel elmélyítve csókunkat. Kezaivel beletúr hajamba, míg én a kezeimmel végigsimítok felsőtestén, ahonnan lecsúszott a takaró.
Lihegve váltunk el egymástól, kb öt perc múlva, mivel akárhányszor elszakadtunk egymástól, végül ajkaink ismét egymásra találtak, újra és újra.
-Szeretlek.-suttogta az ajkamra, még behunyt szemekkel.
-Én is szeretlek babám.-mondtam neki.
-Mit csinálunk ma?-kérdezte amikor befejeztük a reggelit. Kíváncsiságot véltem észrevenni a szemében.
-Hmm... Nem is tudom. Te mit szeretnél csinálni?-kérdeztem tőle.
-Hát... Holnap jön mindenki, mivel karácsony van, de attól még ma kéne mindent megfőzni és megsütni, mert holnap már késő.
-Rendben, akkor csináljuk azt.

A karácsonyi ételekkel és süteményekkel hamar kész voltunk. A karácsonyi díszeket már tegnap felraktuk, így azzal már nem kellett foglalkozni. Louist közben hívták a volt focistársai, és a szülei is, akik már nagyon meg szeretnének ismerni engem is.
-Mi lenne ha elmennénk valahová?-kérdeztem Louistól egy kicsit később, mikor a kanapén ültünk, fáradtan.
-Hova?
-Meglepi. De öltözz melegen.-kacsintottam rá mire megforgatta a szemét és elment öltözni. Ezt a meglepetést csak azért találtam ki, hogy elüssük az időt. Ugyanis nem ez az egyetlen dolog amit terveztem számára...

A kocsiban bekötöttem a szemét, hogy ne lessen. Mivel ő itt nőtt fel, tudja hogy a városban mi hol van.
-Ott vagyunk már?-kérdezte percenként, ami egy idő után kezdett idegesíteni.
-Igen.-mondtam.
-Tényleg?-kérdezett vissza.
-Nem-nevettem fel, mire lebiggyesztette ajkait.
-Ez nem volt szép. Szülinapom van...
-És a szülinapodon nem lehet viccelődni?-kérdeztem, az útról levéve a tekintetemet, hogy ránézzek, de nem ért sokat, hiszen neki még mindig be volt kötve a szeme.
-De, csak.... nem. Nem lehet.-gondolkozott. Kb két perc múlva megláttam a fényekkel kivilágított karácsonyi vásárt. A bódék sora elött volt egy parkoló, ahova letettem a kocsit, majd kiszálltam az autóbol. Átmentem Louis oldalára, segítettem neki kiszállni, majd a kocsit bezárva megfogtam a kezét és elkezdtem húzni magam után.
-Harry.... elég zavaró úgy lépkedni hogy nem látok semmit...-mondta egy kisebb csend után.
-Jol van-álltam meg-Most leveszem a kendőt, úgyis ideértünk.-léptem a háta mögé, majd a kicsomózva a kendőt vettem róla le. Mikor visszanyerte látását, és meglátta a bódékat, nagyon izgatott lett.
-Uuuh karácsonyi vásááár. Imádom a karácsonyi vásárokat-mondta izgatottan, majd a bódék felé kezdett húzni, én pedig mosolyogva követtem őt.

Körülbelül két és fél óra múlva értünk haza.Louis mit sem sejtve szállt ki a kocsiból a nagy szatyrokkal, én pedig már tudtam hogy a többiek itt vannak, hiszen amíg Louis elment venni magának egy forralt bort, nekem pedig egy forró csokit, addig írt Niall hogy minden a helyén van.
Az ajtón belépve Louis feloltotta a villanyt az előtérbe, mire mindenki egyszerre felugrott és egyszerre mondtuk:
-BOLDOG SZÜLINAPOT LOUIIIIIIS!
Csak meglepődve nézett végig rajtunk, majd nevetve a nyakamba ugrott, mert tudta hogy az én ötletem volt ez.
-Köszönöm-suttogta a nyakamba, majd elválva tőlem megfordult és odament a fiúkhoz.
Mindenki itt volt, Niall, Zayn, Liam, Ed, Cheryl, Shawn és még Brad is el tudott jönni a feleségével együtt. És itt volt anya is.
-Nagyon nagyon köszönöm ezt a meglepetést.-Nagyon örült látszólag, én pedig annak örültem hogy nem buktam le.
Először ettünk, mert a legtöbben nem ettek mielött elindultak volna hozzánk, majd mindenki előszedte az ajándékokat, Louisét is és ezzel együtt, mivel mindenki itt volt, letudtuk a karácsonyi ajándékokat is.
Louis sorbsn bontogatta az ajándékait, és elállt a lélegzete, amikor meglátta hogy mit kapott a három fiútól.
-Te jó isten.-nézett le a kezében tartott focimezre, amin a saját neve volt.-Visszavettek a focicsapatba?
-Nehéz volt elintézni de igen, bent vagy. Ez az ajándék nem csak tőlünk van, hanem a régi focis társaidtól is, akik felhívtak minket-mondta Niall.
-Wow. Nagyon köszönöm srácok.-ölelte meg Louis mindegyikőjüket.
Ezek után Brad következett, Louis tőle egy stoplis cipőt kapott, hiszen a fiúk őt is belevonták a kis meglepetésbe. A reakció hasonló volt mint elöbb, nagyon örült neki és Bradet is szoros ölelésbe vonta ami egyáltalán nem zavart.
Anya tortát sütött neki, és még kaptunk egy 3 napos síhétvégét.
Ezek után a karácsonyi ajándékok következtek, a legtöbben színház, illetve koncert jegyeket kaptunk, plusz még több síhétvégét.
Mikor mindenki kiosztott minden ajándékot, végre eljött az én időm. Felálltam, és Edre pillantottam, aki értette a célzást és a konyhába ment, ahová a gitárja volt rejtve.
Mikor visszajött, a többiek tettetett, míg Louis őszinte meglepődöttséggel néztek rám.
Megszólalt a gitár hangja, én pedig énekelni kezdtem, egyenesen Louis szemébe nézve.

I found a love for me
Darling just dive right in
And follow my lead
Well I found a boy beautiful and sweet
I never knew you were the someone waiting for me

Elakadt a lélegzete, és a szemébe könnyek szöktek, de én csak tartottam vele a szemkontaktust, és énekeltem tovább, Neki.

'Cause we were just kids when we fell in love
Not knowing what it was
I will not give you up this time
But darling, just kiss me slow, your heart is all I own
And in your eyes you're holding mine
Baby, I'm dancing in the dark with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song
When you said you looked a mess, I whispered underneath my breath
But you heard it, darling, you look perfect tonight
Well I found a man, stronger than anyone I know
He shares my dreams, I hope that someday I'll share his home
I found a love, to carry more than just my secrets
To carry love, to carry children of our own
We are still kids, but we're so in love
Fighting against all odds
I know we'll be alright this time
Darling, just hold my hand

Itt megfogtam a kezét

Be my boy, I'll be your man
I see my future in your eyesw
Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song
When I saw you in that clothes, looking so beautiful
I don't deserve this, darling, you look perfect tonight
Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song
I have faith in what I see
Now I know I have met an angel in person
And he looks perfect
I don't deserve this
You look perfect tonight

A szám végén Ő csak sírt, míg a többiek tapsoltak és füttyögtek.
-Lou. Baby.-szólaltam meg, elővéve a dobozt, ami végig, egész nap ott lapult a zsebemben.- Szeretném hogy tudd, nagyon fontos vagy nekem és hihetetlenül szeretlek. Ez a 10 hónap életem legszebb időszaka volt, akármin is mentünk keresztül. Nagyon szeretlek, és úgy érzem életem végéig szeretni is foglak. Veled szeretném leélni a hátralévő életemet, tőled szeretnék gyereket és melletted szeretnék megöregedni. Minden nap melletted akarok kelni és melletted feküdni, csókkal köszönni és csókkal jó éjszakát kívánni. Szeretni akarlak, és veled szeretnék lenni ameddig világ a világ. Szeretlek.
Louis William Tomlinson, hozzám jösz?-térdeltem le elé, gyönyörű arcáról pedig még több könny folyt le, mint eddig. Lehajolt hozzám, megcsókolt, amit el is mélyített. Beletúrt a hajamba és percekig élveztük egymás finom csókjait.
-Igen-suttogta, mikor elvált az ajkaimtól.-Igen, igen, igen és igen.-borult a nyakamba, én pedig szorosan vontam magamhoz. A többiek ujjongtak, majd mikor kiváltunk az ölelésből, Louis feltette a gyűrűt a kezére. Újra felém fordult, és megölelt, köszönömöt mantrázva.

A kellő ünneplés után, mikor az utolsó vendég után bezárult az ajtó, Louis kulcsra zárta azt, majd egyenesen letámadott, amit nem is bàntam. A számra tapadt, nekinyomva a falnak, és rögtön a lényegre tért, vagyis rámarkolt merev férfiasságomra.
-Végre elmentek. Azóta várok erre, mióta igent mondtam neked-suttogta a számba, amire megint ráhajolt.-Azt akarom hogy kőkeményen megdugj. Nem ellenkezhetsz, szülinapom van.-nyalt bele a számba, én pedig eddig birtam. Megcsókoltam, beletúrtam a hajába, majd az ölembe véve vittem egyenesen a hálóba, és minden kívánságát teljesítettem. Pár órával később pedig egymás karjaiban hajtottuk álomra a fejünket, nem mint két szerelmes fiú, hanem mint két vőlegény. És ez tett igazán boldoggá.



Hejhó😇
Megérkeztem az utolsó elötti, 1500+ szavas résszel😭😭
Nagyon remélem hogy tetszeni fog, a részben szereplő szám a Perfect, amut kicsit átírtam, mivel elég furán hangozna az, hogy Harry "girl"-t énekel Louisnak😂😂😂
Nagyon nagyon remélem hogy tetszett a rész, és hogy nem lett túlságosan sablonos, a lehető legjobbat szerettem volna kihozni belőle.
Nagyon nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki olvassa a könyvet, és akik kitartottak mellette elejétöl a végéig.
Hamarosan hozom az Epilógust....Istenem de nehéz ezt kimondani😭😭😭
Szép szombat estét kívánok nektek❤️❤️
Lots of Love
XxBogixX

Playground /Larry Stylinson/Where stories live. Discover now